anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

anaaaam kurtuldum sonunda... kaynana kuruldu başıma bir de mp3 cd si yapacakmışım... aklına gelen her arabesk söyleyeni bana listesine yazdırdı.. bunların şarkıların ı indirim bir de hepsini tek tek dinleyip aralarından seçecekmiş cd ye konacakları.. bir yandan da açmış cep telefonundan arabeskleri.. beynimde jilet çizikleri oluştu resmen ya.. kapat ta diyemiyorum.. ara sıra müzikten dolayı yüzüm değiştiğini farkedince kapattı (2 saat geçti ama anlayana kadar) bi de oturmuş bana sanatçıların isimlerini soruyor.. anne ben anlamam dinlemem bu sefer tarif ediyor şöyleydi böyleydi diye..
allahtan bir müşteri geldi de bir de yüzümün de ifadesinden susturdu telefonunu.. cinnet geçirecektim yaw..
bu akşam da tutturmuş görümcemde kalacakmışız... bi ton işim var diyorum laf dinlemiyor ki kadın..
eşim hıyarı da evde yalnız kalma diye ikide bir arıyor beni ona da uyuz oldum.. neden laf anlamazlar yaw ben başkasının evinde rahat e-de-mem....

kusura bakmayın.. pek bi agresifim depresifim.. ayrıca öğrendiğim başka bi konu daha da mutsuz etti beni.. cici kayınbabamın mayısın 19da çıkıyormuş almanyadaki bilmemne evrakları.. bunun gelişi 21-23mayısı bulur.. anaaaam ben çıldıracayım... kaçıcam babamın evineeeeii

moral bozmak yok cnm...eşin haklı bir bakıma yalnız kalma evde.ne olur ne olmaz..git görümcene sen yat onlar sana hizmey etsin hamile olduğunu biliyorlar nede olsa

moral bozmak yok cnm...eşin haklı bir bakıma yalnız kalma evde.ne olur ne olmaz..git görümcene sen yat onlar sana hizmey etsin hamile olduğunu biliyorlar nede olsa

destek olduğun için sağ ol canım da..
ben kimseden hizmet bişey istemiyorum beklemiyorum.. 2 yıl kayınvalidemle nasıl yaşamışım kendime şaşıyorum açıkçası.. pazarı saymazsak geleli 4.günü ve ben artık kriz geçirmek üzereyim ve daha yaklaşık 2 hafta burada kalacak...
aklı fikri boğaz.. az önce gitmiş bakkala ekmek yazdırmış düşünsene 50kuruşluk şey.. cüzdanı para dolu... onu da geçtim.. dolapları karıştırıyor yiyecek neyin var diye.. bişiy yok dedim.. aç mı duruyorsun diyo bana.. memnunum halimden dedim..

kırıcı olmamaya çalıştıkça bir yerde patlıyacam diye çok korkuyorum.. eşime de bişey diyemiyorum annesi sonuçta.. yaw kadının kızları artık bezmiş kadından ki ne kalmış gelin bezmesin...
millet soruyo kaynanama kocan neden seni almanyaya almadı niye burda bıraktı diye laga luga detay anlatmaya başladı yok onun almanyada maaşı düşük görünüyo diye beni götüremiyor falan (hikaye bunlar.. oturmaya gitmeyeceksin ki bu detaylaar lazım değil.. 2 haftalığına turist olarak rahat gidebiliyor ama neyse)
diğer oğlunda neden kalmıyor..
bugün kayınım arıyor anne bizde kal diye.. yok oğlum rahatınızı bozmayım diyor (eltime güya tavır yapıyor)
onun rahatı bozuluyosa benimki de bozuluyor arkadaş.. sinirlerim tepemde geziyorum 3 gündür..
eşim de tutturmuş annemle gidin hastaneye.. az önce aradım dedim beni bir daha annenle sakın mı ama sakın kafana göre biryere gönderme dedim..
la kadın her gittiği yerde rezillik olaylar çıkarıyor ya.. zaptedilmiyor da..
kusura bakmayın uzatttım da uzattım gene
canım çok sıkkın.. kadını görmek istemiyorum

sen şimdi ona kızgınsın ya o ne dese ne yapsa batar sana..ama senin daha sakin olman lazım..bu kadar sıkıntı stres iyi değilki..o ne derse ne yaparsa he he de geç boşver..

sen şimdi ona kızgınsın ya o ne dese ne yapsa batar sana..ama senin daha sakin olman lazım..bu kadar sıkıntı stres iyi değilki..o ne derse ne yaparsa he he de geç boşver..

öyle yapıyorum zaten de.. hani cevap veremiyorum içimde kalıyor ya içim içimi yiyor...
çıkıp gidiyor ya mesela dükkandan.. arkasından bişiy atasım geliyor kafasına.. nasıl bir insan bu ya.. oof sakinleşmeye çalışıyorum.. 2 saat sönra yine yüzünü göreceğim ne yazık ki..
bazen kayınvalidem yüzünden çok pişman oluyorum evlendiğime yemin ediyorum.. (eşimle alakası yok kesinlikle de)
bezdirdi artık...
hı aklıma gene bişi geldi git de kudurma..
öğlen 13,30 mu 14,00 mı neydi geldiğinde bir yandan da test falan çozüyodum öss de çıkan sorular falan..
baktı kadın baktı.. hıh dedi okuyacak olsaydın okuyup gelirdin.. bu saatten sonra okunurmuymuş dedi.. şok oldummmmm şoook... kadın okula bile gitmemiş ama kendini en mükemmel sanar.. ben hayat üniversitesi okudum der salak gibi hep..
sürekli aşalayıcı bir tavrı var.. sadece kendi çocukları altınlar.. geri galanları teneke pası gibi.. tööbe

taam tamam sustum.. konuştukça geriliyorum.. 19,00da kapatıcam bugün yapmam gerekenleri yapim en azından evde..

bacım ben herzamanki gibi dertlerimle başbaşayım :)

kuzum boşver kaynananı
en azından evi var gidecek
bizimki de hiç susmaz daha doğrusu karşısındakini hiç konuşturmaz
biz aynı apartmanda hatta aynı katta oturuyoruz
beterin beteri var
herşeye karışır
hiçbir şeye karışmaz gibi görünür
kötü niyetli değildir ama insanı canından bezdirir
iki tarafı b..k..lu değnek taşınsam eşim tembel bütün evin yükü iyice sırtıma binecek
taşınmasam sinir stresten hasta olucam
gerçi bende kayınpeder de beter her konuda yorumu vardır
neyse anlatsam roman olur yani benimki de

şüküriko
hamileyiz Allaha şükür,
maşallah de şükrana tükür

ahahahahahahahah
yaz bunu bi kenara ara sıra koy ekrana da gülek koptum akşam akşammmmm

Medimmmmmmmm

Can canım valla bidaha yaziim burdan sağol herşey için :) bu hatunda pek tatlı kızlarrr, annem al bunun fotosunu bak da kızının ağzı dişi buna benzesin dio :)
Şirinem benim
ama anlamadığım o odada bize nasıl yazıon sen
görmüo mu o yanındaki dallamoş

Ya mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar" şok oldum
ay ben yaptiriyimmm barikkkkk ilk geceden bir seyanlamdi bennnnn
kizlar elmakurdumsun un hamileligi iyi gidiyormus malesef kk dan banlamislarrr oda baska yerde yaziyor sizi cok özlemisssssss

günaydın kızlarr
haftanın son iş günü oley oley oley :)
ben dün test yaptm evde negatif çıktı
üzüldüm biraz ama yapcak bişey yok hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…