kız sen moralin bozukken bile ne güzel güldürdün beni allah da seni güldürsün inşaallah :)
moral bozmak yok cnm...eşin haklı bir bakıma yalnız kalma evde.ne olur ne olmaz..git görümcene sen yat onlar sana hizmey etsin hamile olduğunu biliyorlar nede olsa
destek olduğun için sağ ol canım da..
ben kimseden hizmet bişey istemiyorum beklemiyorum.. 2 yıl kayınvalidemle nasıl yaşamışım kendime şaşıyorum açıkçası.. pazarı saymazsak geleli 4.günü ve ben artık kriz geçirmek üzereyim ve daha yaklaşık 2 hafta burada kalacak...
aklı fikri boğaz.. az önce gitmiş bakkala ekmek yazdırmış düşünsene 50kuruşluk şey.. cüzdanı para dolu... onu da geçtim.. dolapları karıştırıyor yiyecek neyin var diye.. bişiy yok dedim.. aç mı duruyorsun diyo bana.. memnunum halimden dedim..
kırıcı olmamaya çalıştıkça bir yerde patlıyacam diye çok korkuyorum.. eşime de bişey diyemiyorum annesi sonuçta.. yaw kadının kızları artık bezmiş kadından ki ne kalmış gelin bezmesin...
millet soruyo kaynanama kocan neden seni almanyaya almadı niye burda bıraktı diye laga luga detay anlatmaya başladı yok onun almanyada maaşı düşük görünüyo diye beni götüremiyor falan (hikaye bunlar.. oturmaya gitmeyeceksin ki bu detaylaar lazım değil.. 2 haftalığına turist olarak rahat gidebiliyor ama neyse)
diğer oğlunda neden kalmıyor..
bugün kayınım arıyor anne bizde kal diye.. yok oğlum rahatınızı bozmayım diyor (eltime güya tavır yapıyor)
onun rahatı bozuluyosa benimki de bozuluyor arkadaş.. sinirlerim tepemde geziyorum 3 gündür..
eşim de tutturmuş annemle gidin hastaneye.. az önce aradım dedim beni bir daha annenle sakın mı ama sakın kafana göre biryere gönderme dedim..
la kadın her gittiği yerde rezillik olaylar çıkarıyor ya.. zaptedilmiyor da..
kusura bakmayın uzatttım da uzattım gene
canım çok sıkkın.. kadını görmek istemiyorum
sen şimdi ona kızgınsın ya o ne dese ne yapsa batar sana..ama senin daha sakin olman lazım..bu kadar sıkıntı stres iyi değilki..o ne derse ne yaparsa he he de geç boşver..
mistik aferin sana bu kadar stresin içinde vermişsin iki dersini tebrik ederim
E susmuşsunuz yine maşallah sabah beri çeneler düşmüş
ben yoğunum biraz arada bakabiliyorum size
bacım ben herzamanki gibi dertlerimle başbaşayım :)
şüküriko
hamileyiz Allaha şükür,
maşallah de şükrana tükür
ay ben yaptiriyimmm barikkkkk ilk geceden bir seyanlamdi bennnnnYa mistim bişey okudum canım sıkıldı
"lina da rahim filmi" diye araştırırken karşıma kızlık zarı dikimi çıktı
"ankara lina'da 1000 tl ye dikiyorlar"şok oldum
günaydın kızlarr
haftanın son iş günü oley oley oley :)
ben dün test yaptm evde negatif çıktı
üzüldüm biraz ama yapcak bişey yok hayırlısı..
sarıkalemlik senin yumurtan geç büyümüştü
kırmızı gelmeden ümidi kesme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?