anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sanırım günaydın demedik diye yaptı:44:
ama haftasonu diyo benim haftadaki son günüm değil kiiiiiiiii

yok kizzzz,oyle degil

deli koca hediye alacakmış evlilik yıldönümümüzde
daha önce yarı profosyonel bi makine kullandım ama çok iyi ayarlayamıyodum o yüzden hazır modlarla çekiyordum..şimdi tutuştum makinenin hakkını vermek istiyorum
döküman araştırıyorum netfotoğraf sitesinden falan
ama yok bilgi vermiyolar anca kullandıkça öğrenirsin diyolar sabret diyolar:84:

himmmm,cektikce kesfedersin makinani,ben cok merakliyimdir yeni bir sey aldimiz zaman kurcalaya kurcalaya ogrenirim kendim,abimde oyledir benim,

himmmm,cektikce kesfedersin makinani,ben cok merakliyimdir yeni bir sey aldimiz zaman kurcalaya kurcalaya ogrenirim kendim,abimde oyledir benim,

eşim de öyle olacağını düşünüyo

rüya demişken, enteresan bi rüya gördüm
otomatik araç kullanmaya çalışıyorum ama sol ayağımı kullanmaya alıştığımdan frene sol gaza sağ ayakla basıyorum ikisine birden bastım arabadan duman falan çıktı..

yarın zabahın köründen akşamın karanlığına burada dikilen benim medi hanım :)

burnu fındık ağzı gayfe fincanı..dişleri inci medi

taam taam kızmadım affettim:80:

Ben 9 ay hep böle yorgun ve bitkin mi olcam artık acabaa

canım ılkbaslarda beeyle olurmuş

ama doğuma doğru acayıp enerjı ve kuvvet gelıyomus ınsana Allah tarafından işte. güç lazım malum..

ben yazdigini gormedim bilem datlummmmmm
sana kıyarmıyım ben hamiş pötik

eşim alcak şimdi ona sardı, bi yerlerden okuyup okuyup çekio elindeki cep telefonu ile
onla bile süper oluo valla, örenirim kaynaklarını atarım ben sana
mucxxxxxxxxxx

Ben 9 ay hep böle yorgun ve bitkin mi olcam artık acabaa

yok bekle 12. haftadan sonra geçecek :)

bende oyleyim,hele bir iki ev temizligi yapiyim,sanki butun evi kaldirip temizlemis gibi yoruluyorum,bazen yataktan bile hic uyumamis gibi yorgun ve uykusuz kalkiyorum,bunlarin hepsi cok normalllll

bende bende bi ev işi yapsam 1 gün belim ağrıyor hareket edemiyorum, çok çabuk yoruluyorum zor toparlıyorum...

İnş ya, resmen sürünerek geliyorum işe:)
Beraber çalıştıklarım erkek, bilmiyolar henüz. Bişi de diyemiyorum.
Yanlarında öğürmemek içn dua ediyorum
Allah yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…