anneler günü hediyemiz bebek olsun..mayıs ayında karnımız dolsun :)

sen diyince araştırdım şimdi bende google den.. bir sonraki okuyuşumda eksiksiz yaparım..
kısa değil.. üstelik okunuşu da zor gerçekten.. türkçeden okumama rağmen.. yasin daha akıcı gidiyor..
ben çalışmalara 3 haftadır mola verdim doktora görünmeden elletmiyorum kendimi

bende iyi sayılırım keseyi göremedim ya ondan biraz huzursuzum

kız sen kontrole gittin dimi.. vajinal mi bakmıştı ki ? belki değer yeterli olmadı.. zaten nette de 1500-3000 arasında olunca görünür diyorlar
tekrar nezaman gideceksin..

valla bacım ben de bu ay dikkat edicem
bana doktor çatlatma iğnesinden sonraki 2 gün her akşam sonra da 2 kez günaşırı çalışma demişti..nerdeee
yasak bak tutunmayı engellermiş diyorum ama dinlemiyo

2 gündür hava çok güzel dışarı çıkalım diye bi yerlere götürüyorum geç geliyoruz eve
tabi namaz kılıp aynen uykuya geçiyoruz

beklemede 1500den sonra kese görünür diye biliyorum
o yüzden takma
hcg değerin ulaşmamıştır belki o rakama henüz

kız sen kontrole gittin dimi.. vajinal mi bakmıştı ki ? belki değer yeterli olmadı.. zaten nette de 1500-3000 arasında olunca görünür diyorlar
tekrar nezaman gideceksin..

evet gittim değerim 1600lerdeydi ama göremedik iki türlüde baktı 15 gün sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyana kadar ilişki yasak dedi bana birde bu sabah yatakta dönerken sol kasığıma keskin bir ağrı girdi kısa süreli dış gebelik geliyo aklıma Allah korusun

maşallah nasıl bi hafıza var sende bacım
şimdi ben sana ekim ayıyla ilgili bişey sorsam kesin cevaplarsın sen

yok anam okadar da değil :) ben kasımın sonunda katıldım buraya.. ekimi hatırlamam mümkünd değil

Bıdık bende o yüzden korktuğumdan kontrole gidene kadar idare edelim dedik eşimle.. sonuçta fikfiksizlikten ölecek halimiz yok ya.. töbe töbee..

Beklemede benim daha adet günüm gelmeden sol tarafta batışmalar başladıydı.. hemen öyle kötüye yorma.. bişiycikler orada büyüme çalışıyor sonuçta okadar da yaksın canımızı.. kötü şeyler duymayım öyle haaa

hmm sustum o zaman
ama hemen kötüye yorma beklemede
haftaya bi daha git ya da başka bi doktora git
bak makinenin önemi çokmuş belki eski falandır:44:

doktorum dedi çok küçük ondan gözükmüyo bi arkadaşımda anlatmıştı adeti 15 gün geçtiği halde 3 boyutlu ultrasonda zor görünmüş diye avutuyorum kendimi

ay kızlar ya belim çok kötü ağrıyo iki gündürki şimdide hem kasıkları hemde belim ağrıyo acaba hastalanacamda hastalanamıyomuyum ya sizlerdede böyle olan varmı

nasıl bi azimle temizlik yapıyodum ki sular kesildi
sinir oldum makinede çamaşırlar kaldı mutfağı toparlamam lazım bi damla su yok offf

kesyi görmeden rahat edemicem sanırım sen ne zaman gideceksin doktora senin değerin kaçtı

aaa meleq gelmiş
hoşgeldin naber???

nasıl gidiyor hamilelik
hoşbulduk cnm bnm, iyi gidiyor çok şükür, Allah herkese benim gibi rahat bir hamilelik nasip etsin darısı hepinizin başına cnm, 10+0 haftalığız 21 mayısta ikili testimiz var, Allah kucağımıza almayı nasip etsin...

sende durumlar ne uzun zamandır giremedim, çok merak ettim çok özledim sizi....

kesyi görmeden rahat edemicem sanırım sen ne zaman gideceksin doktora senin değerin kaçtı

canım benimki 6 gün gecikmeyle 2352 mlu çıktı.. ama ben kalp atışını da duymak istediğim için geç gidicem belki de haftaya cuma giderim çok kararsızım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…