Anneler günü hediyesi ve kv

kart vermek bi değişik de o kartı oglundan alıp çatır çatır kullanabilmek coookkkkkk daha değişik

Ama neticede ortak bütçesinin olduğu bi karısı yani kendi ailesi var artık. Çok pahalı bi hediye alacağından değil elbette ama bence evli bi insanın sınırları olmalı. Zaten bi hediye alacağız denilerek istediği şey öğrenilip alınabilir. Ama kredi kartını vermek manasız.
Bende aynı fikirdeyim, bence de vermesin kartını. Kart vereceğine hediye gift kartlardan alınabilir mesela. İstenilen tutarda. Yine gider ne istiyorsa alır. Sardenya Sardenya

Neden öyle düşünsün ki eşinizle siz bir değilsiniz o erkek annesine ne alacağını bilemez o yüzden kartını veriyordur alsın diye annesine de garip gelmiyordur ama evlendiği halde hala kartı verip istediğini al demek saçma olur siz de kadınsınız bir kadına hediye seçebilirsiniz ve seçmişsiniz de bende yerinde bir karar olur öbür türlüsü ayıp kaçar verin hediyenizi. Düzen bozmakla ne alakası var?

Kızlar selam,

Evli olarak kayınvalidemle ilk anneler günümüz olacak, geçen sene nişanlıydık. Her sene eşim anneler günü hediyesi olarak kredi kartını verip git kendine istediğini al diyormuş kayınvalideme. Bu da bana ayıp geldiğinden (aynı şeyi bana da yapmaya kalkmıştı çünkü) ben de kv'ye hediye aldım. "Hadi oğlum hediye almayı bilmiyor, gelin seçip alabilirdi" diye düşünebilir sonuçta. Ama şimdi de versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Her sene buna alışmış sonuçta, kendi kafasında alacağı bir şeyi hazırlamış olabilir, "aa geline bak düzenimizi bozdu ben ne güzel istediğimi alıyordum" diye düşünebilir. Sizce ne yapayım hangisi daha uygun olur? Bir de eşimin artık ailesine, kardeşine kredi kartını verip gönlünüzce harcayın mesajını vermesini istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bencede kartini vermemeli. Sonuçta oğlu artık evli kabul etsin bunu hanfendi. Benim yarama tuz bastin canım ama bnce kv iyi biriyse güzel bir hediye almalisin dahada makul olur.

Geçen sene kendine fırın almış. Ben de güzel bir hediye aldığımı düşünüyordum ama benim aldığım hediye fırınla yarışamaz :( ne yapayım şimdi ben?

Kızlar selam,

Evli olarak kayınvalidemle ilk anneler günümüz olacak, geçen sene nişanlıydık. Her sene eşim anneler günü hediyesi olarak kredi kartını verip git kendine istediğini al diyormuş kayınvalideme. Bu da bana ayıp geldiğinden (aynı şeyi bana da yapmaya kalkmıştı çünkü) ben de kv'ye hediye aldım. "Hadi oğlum hediye almayı bilmiyor, gelin seçip alabilirdi" diye düşünebilir sonuçta. Ama şimdi de versem mi vermesem mi kararsız kaldım. Her sene buna alışmış sonuçta, kendi kafasında alacağı bir şeyi hazırlamış olabilir, "aa geline bak düzenimizi bozdu ben ne güzel istediğimi alıyordum" diye düşünebilir. Sizce ne yapayım hangisi daha uygun olur? Bir de eşimin artık ailesine, kardeşine kredi kartını verip gönlünüzce harcayın mesajını vermesini istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Söyle yapsanız, anne anneler günü icin hediye bakiyoruz size ama hem ihtiyacınız olan hem gönlünüze göre begeneceginiz bir şey olsun istedik bu sebeple isteğiniz nedir belirleyin alalım deseniz. Hem Yok verin kredi kartını ben alırım diyemez hem de beğeneceği bir şey almış olursunuz.

Back
X