- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi mathilda_ss
yaaa git isine yaa :)))) hahaha sende adldır sende yee kocandan zoruna giden neAt gibi kadın olduğum doğrudur hanfendi, maşallahım vardır. Bu yüzden o maşallahlar hakkım. Kıskanmayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa git isine yaa :)))) hahaha sende adldır sende yee kocandan zoruna giden neAt gibi kadın olduğum doğrudur hanfendi, maşallahım vardır. Bu yüzden o maşallahlar hakkım. Kıskanmayın.
ayyy lakadındna belli ne oldugun bee senin allah kocana sabır versin :))) sapık kadınbuna da güldüm allah affetsin
![]()
Valla cevap verecem ama ne dediğini anlamadım ki. Biri bana tercüme yapsın. Niye sapık oldum durup dururken?ayyy lakadındna belli ne oldugun bee senin allah kocana sabır versin :))) sapık kadın
Bak çocuğu var mı bilmiyorum ilerde geline acıyorum oğlumun parasıda benim diyecek aklı olan hısım olmaz.buna da güldüm allah affetsin
![]()
Allahtan yok çocuğuBak çocuğu var mı bilmiyorum ilerde geline acıyorum oğlumun parasıda benim diyecek aklı olan hısım olmaz.
Şimdi benim bir oğlum var mantığına göre evlenene kadar benim, evlendikten sonra karısının. Çok çirkin, sığ bir düşünce bana göre. Kocam annesine hediye aldı diye pişman olayım. Ha beni insan yerine koymaz, tek kendi ailesine değer verir o zaman zaten ben bu evde olmam. Ama adam bana değer veriyor, her işime yardım ediyor zaten niye annesini kıskanayım. Bana göre de bu düşünce çok varoşyaaa zaten anansına alamaz yeter adam gelmis 35 40 yasına tamam karısının gözüne sokmanın alemi yok zaten bekarken almıssan aldın tamam yani bu benim görüsüm banane millet isterse kaynanasına ne yaparsa yapsın sonra zaten pisman oluyor butun kadınlar
O senin kocana sabır mı dilediValla cevap verecem ama ne dediğini anlamadım ki. Biri bana tercüme yapsın. Niye sapık oldum durup dururken?
Ben seni severim dedim ya onu okudu galiba ama aşık değilşm de demiştimValla cevap verecem ama ne dediğini anlamadım ki. Biri bana tercüme yapsın. Niye sapık oldum durup dururken?
benim nerelere gittigimi neler yaptıgımız konularımda var sen hiccc merak etme millet bosunamı alltınlarımı yazıyo sanıyosun :))) kimsenin beni sevmesi yada sevmemesi icin burdaki kadınlar gibi ayyy kocandır anasıdır deyıp orta yolu bulamam benKredi kelimesi nerede geçmiş? Ay çok üzülüyorum halinize cidden güldüğüme bakmayın da. Dünyanız o kadar küçük ki hayat bu sanıyorsunuz, sınırsız hayal dünyasında bile vizyonunuz yok.
Benim annem babam yıllarca çalıştı. Annem gayet de parasını ortaya verdi, kendine saklamadı. Bana şunu al bunu al diye baskı yapmadı. İyi bir gelecekleri olsun çocuklarının diye yeri geldi dışarıda kahve bile içmediler para biriktirdiler.
Babam kendi düşüncesinden, değer verdiğinden anneme özel gün olmasa bile en zarif hediyeleri aldı. Parası oldu üstüne ev aldı. Bu kadın nasılsa susuyor, onu bunu istemiyor diye sömürmedi.
Ama siz tabi gözünüzü bu örneklere kapatırsınız yoksa imkanınız olmadığını sandığınız için çıkamadığınız o evde yaşarken eşinize başka türlü nasıl katlanırsınız
Yok ayol ona da limoncudan başka kimse katlanmaz ki. Adam “elinden kabuklu yemiş yenmez” dedikleri türden. Tencere kapak. Allah mutluluklarını daim etsin, yuvalarını bozmasın, başkalarının başı yanmasın.O senin kocana sabır mı dilediAllahım şu ramazan ayında hanımefendinin kocasına akıl fikir muhakeme yeteneği versinde belki yeni bir yol çizip normal bir evliliği olur
![]()
bizde kocayı seviyoruz ama kendimi daha cok seviyorum :)))Bir de şey tarzı kadınlar var işi olan,istediği zaman boşanabilen, eşini yolma gereksinimi bulunmadan kazancı olan kadınlar var(imkanı olmayanlar ya da evlenip kocasını yolma derdinde olmayan kadınlar dışındadır)
ha aynı zaman da temizlikçi falan da alıyorlar eşleri de yardım ediyor bu kadınlara
bir de böyleleri var sevdiği için evli olanlar var
Ahahhaa yok ya o kadar değildir. Hem öyleyse sana sapık desin bana niye diyor? Ben naptım, sen asıldın banaBen seni severim dedim ya onu okudu galiba ama aşık değilşm de demiştim![]()
bilmiyoruz.sadece izliyoruz dehşetleAy o ne ya gayriihtiyari okumuş bulundum neyi ispatlamaya çabalanıyor acaba
eeee senin gibi diger ayak feministi sapık benim altınlarımla aklınızı bozmussunzkonu ne hale geldi ya.konu sahibi siz sakin olun hediyeniz alınmış pandemi ortamında bu kadar olur.lütfen sorun yapmayın .mutluluklar
Çokkkkk entellektüelsiniz evetbenim nerelere gittigimi neler yaptıgımız konularımda var sen hiccc merak etme millet bosunamı alltınlarımı yazıyo sanıyosun :))) kimsenin beni sevmesi yada sevmemesi icin burdaki kadınlar gibi ayyy kocandır anasıdır deyıp orta yolu bulamam ben
ben kendime cok iyi bakıyorum sen hiccc merak etme vizyonumda genistir entellektüel bi yapım vardır canım ne ister ne zaman keyfim yerine gelirse o zaman diledigimi yaparım kocama sormam bisey yaparken
ben kendi mi suan garantiye alma asamasındayım burayada davayı actıgımda yazıcam ben öyle burdaki pısısrı kzılardan degilim kocasına barısında adını sildiren :)))
benim gibi olun keyfinize bakın yaa
gecen bi yazara mı ne elestiri yapmıslardı
kadın ne güzel demiş hayat kısa memeler sarkıyo bossverr hayatını yasa diye :)))
Dişini bornoza silen adamı seven koca yürekli limoncubizde kocayı seviyoruz ama kendimi daha cok seviyorum :)))