Anneler günü hediyesi yüzünden eşimle kavgamız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok güzel bir hediye.kadının ayakları bayram eder aylarca.çiçeği ne yapsın?
Ay evet hatta bana diyoki ayy ben buna kiyamamki disarda giyip eskitmeye hic bu kadar pahali markali ayakkabim olmamisti diyo :halay:
Ha bide dedim "kiz, cicek istiyongmu istersen alim ama aksama etli pide dusundum onumu alim" dedim tabikide etli pideyi secti 😅😅😅

Ay evet hatta bana diyoki ayy ben buna kiyamamki disarda giyip eskitmeye hic bu kadar pahali markali ayakkabim olmamisti diyo :halay:
Ha bide dedim "kiz, cicek istiyongmu istersen alim ama aksama etli pide dusundum onumu alim" dedim tabikide etli pideyi secti 😅😅😅
ayy canları sağolsun annelerin.gelirlerimiz olsa da bizlerin parasına kıyamazlar.güle güle eskitsin.etli pide de harika fikir.eskiler akıllı çiçek saksı çiçeği değilse istemezler .

Siz bilgili bir hanıma benziyorsunuz. Bu çok önemli matematikle ilgili bazı sorularım var da yardımcı olursanız sevinirim.

Mesela jüpiter benim 5. evimdeyse ama alpha centauri 3. evimdeyse ne oluyor? O sırada kepler22b olaya nasıl dahil oluyor? Yoksa hepimiz sadece kendi yıldız sistemimizden mi etkileniyoruz?
Mesela kepler90 güneş sistemindeki bir gezegende yaşayan bir canlı "amaan mars da çok da fifi" diyebilir mi?
Binlerce yıldız sistemi ve gezegen var sonuçta. Etkilene etkilene bir hal olur insan.
Ama herkes kendi güneş sistemindeki gezegenlerden etkileniyorsa o da haksızlık. Kiminde 8 gezegen var, kiminde 12. İnsan ha deyince başka siteme de taşınamıyor ki :KK43:

8 gezegen demişken de plüton noldu ya? Yıldız haritaları bu durumdan nasıl etkilendi? Gezegenlikten çıktı çıkalı evlere uğramaz olmuştur sanırım. Uzayda kartlar yeniden dağıtıldı resmen. Vallahi kimseye güven kalmadı.
Oyle işkembeden anlatmaya benzemez astroloji detay detay inceliyosun haritayi nette izlediğin burç yorumlari cok genel şeyler isin işin icine girine anlıyorsun ayrica o yaZdigin gezegen degil ışık yildizlari ayrica 8 de plutonunun varsa ki pluton gezegen olarak kabul görür sen vedik dinliyosun sanirim düşmana gerek yok kendini kendin bitirirsin bide retroyla ohh miss yandi gülüm keten helva astrolojiye inanmayan kendi fikri beni baglamaz ama cok iyi çalışıyo kişi o sene biriyle evlenicekmi yoksa mirasmi kalicak yada evinden tasinicakmi hersey gözüküyo bu simdi olan bi duzen degil osmanli ve öncesi hatta göbekli tepe bile astroloji terimleri var

Saygili ol yoksa evren unutmaz tatlim

Konu nerden nereye geldi yahu
Bu konu daha uzar gider 😅

Siz bilgili bir hanıma benziyorsunuz. Bu çok önemli matematikle ilgili bazı sorularım var da yardımcı olursanız sevinirim.

Mesela jüpiter benim 5. evimdeyse ama alpha centauri 3. evimdeyse ne oluyor? O sırada kepler22b olaya nasıl dahil oluyor? Yoksa hepimiz sadece kendi yıldız sistemimizden mi etkileniyoruz?
Mesela kepler90 güneş sistemindeki bir gezegende yaşayan bir canlı "amaan mars da çok da fifi" diyebilir mi?
Binlerce yıldız sistemi ve gezegen var sonuçta. Etkilene etkilene bir hal olur insan.
Ama herkes kendi güneş sistemindeki gezegenlerden etkileniyorsa o da haksızlık. Kiminde 8 gezegen var, kiminde 12. İnsan ha deyince başka siteme de taşınamıyor ki :KK43:

8 gezegen demişken de plüton noldu ya? Yıldız haritaları bu durumdan nasıl etkilendi? Gezegenlikten çıktı çıkalı evlere uğramaz olmuştur sanırım. Uzayda kartlar yeniden dağıtıldı resmen. Vallahi kimseye güven kalmadı.

jüpiter 5teyse kötü, pluto da canımız ciğerimiz.. gitmiş gibi yapar ama sinsi sinsi o anı bekler.
ben en çok venüsü seviyorum, azıcık şırfıntı ama olsun şeytan tüyü var.

O kayıp zavallı gezegen bile sayılmayan plüton ceyceyle beni etkiledi galiba
Şuan ikimizin 8.odasında bizi 12.eve kitledi
Merkür retrosuyla çıkmazsak beynimiz yanabilir
Bu etki ceycey de püskürme etkisi yaparken bende kahkaha atma etkisi yaptı ve annem bana bakarak ALLAH akıl versin dedi :KK53::KK53:
Merkür retrosu Jüpiter 5.ev, tüm galaksi, yıldızlar, gezegeni Mars olan ateş grubundan bir göktaşı geleceğini işaret ediyor, uzay bilimciler bu göktaşına Mune adını vermiş, 5 dakika, 52 saniye, 35 salise sonra topiğe düşeceği öngörülüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X