100 lira veripte bozuk,ezik çiçek siparişi vermemiştir adam bile isteye en nihayetinde.
Belki alırken fiyatına bile bakmadı,bunu annem,bunu da eşim beğenir diye düşünerek aldı,100 lirayı veren 40 lirayı da verirdi,ayrıca ikinize ayni çiçeği alsa bile birebir aynısı gelmeyebilirdi zira şube şube bile farkediyor bu tip uygulamaların ürünleri,aynı alsa,aynısı gelse bile bu kez de benim bir farkım yok mu bu adam için,ikimize aynı çiçeği almış demeniz çok olası. Firmanın size o halde göndermesinde eşinizin bir suçu olamaz zaten.
Bakın böyle şeylere takılıp,laf edip eşinizi de size hediye almaktan soğutmayın. Yarın öbürgün size birşey alırken kırk kere düşünecek,hatta vazgeçecek ne de olsa beğenmiyor diyerek.
Seneler önce erkek arkadaşım bir çiçek yollamıştı bana,teşekkür ettim resmini gönderdim vs(uzak ilişki idi,o istanbulun bir ucunda ben diğer ucundaydım)neyse, ben bunu göndermedim ki dedi,istediği ve satın aldığı daha sık ve fazla adette gül olan bir aranjmanmış bana gelenin gülleri sayı olarak daha azmış,aradı değiştirtti her ne kadar gerek yok bence buda çok güzel dememe rağmen. Öyle de kalsaydı/geleni de seçip göndermiş olsaydı sorun etmezdim yani,düşünmüş göndermiş,emek harcamış, para harcamış,neyi tartışacağım,neye kızacağım.
Bu tip şeyler gönüllülük esaslıdır,tartışacak,sorun çıkaracak ne olabilir inanın ben anlamıyorum. Belki siz tepki vermeseniz eşiniz arayıp şikayet edecekti neden bu şekilde gönderdiniz diye.