Anneler günü hediyesi??

carpeediem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
61
3
36
Konya
Bayanlar fikre ihtiyacım var bu konuda?? Bi arkadaş bana sordu bende sizden fikir almak istedim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaynanamın eksıgı baharat takımıydı,güya onu alcaz dıye gıttık ama banyo takımı alıp çıktık..

annemede aynısının başka modelını aldık..kardeş kardeş kullansınlar

bende düşünüyorum her anneler gününde aldım degşik bişey almak istiyorm yok bulamıyorum inşallah güzel fikirler çıkar bende burdan bakarım

bende çanta ayakkabı falan bakıyorum internetten ama annem de başka şehirde beğenir mi beğenmez mi endişesi.off zor :)

Anneye hediye almak kolay ,önemli olan kayınvalide..Güzel fikirler bekliyorum inşallah çıkar

ben daha önceki anneler gününde photoshopta kart hazırlamıştım k.valideme. kendi içimden geçen şeyleri yazmıştım. birde yanında kıyafet almıştım... kartı daha çok sevdi ağlamıştı..

Benim annem sağolsun ne hediye istediğini kendi söylüyor
O yüzden ne alayım derdi yok.
Geçen doğum gününde tektaş istemişti aldık, onun şımarıklığı olacaktı ki anneler gününde bilezik alın dedi bizz böööeeehhhh dişye kaldık.
Ane havada bulut sen bileziği unut dedim. İyi madem Mikrodalga fırın al dedi yok oda olmaz biraz daha düş dedim ee bari çanta olsunmadem dedi onda anlaştık
Çok fena ya
Sende güzel çok pahalı olmayan altın bir kolye alabilirsin.

Anneme çiçek göndereceğim, kayınvalideme de çok çay sevdiği için çay makinesi aldık.

Önemli olan hatırlamak aslında ama böyle özel günler insanları strese sokuyor.

Hiç yoktan yere kavga gürültü. Şu günlerin hepsi sonsuza dek kaybolsa keşke..

Hediye almayı pek düşünmüyorum.
2 hafta önce Medienedeydim oradan her ikisine de Ferace ve yüzük aldım.
Ufak tefek başka hediyeler de verdim.
Eltime kızımın vermesi için ayakkabı almayı düşünüyorum, gerçi ona da Medineden elbie ve yüzük getimiştim ama olsun.
2. anneler günü ve kimse ona hediye almaz sevinsin istiyorum.
Annemlere de belki sembolik olarak ufak bir şeyler alabilirim.

herkes ayakkabı bide çanta almaktan söz ediyo aslında ben farklı birsey buldum
resimli halı yapıyolar resmini veriyon aynısını halının üzerine makineyle işliyolar tabi annem onu duvara asarmı bilmiyorm ama ben onu almayı düşünüyorum

annemle kv evimde ipli soğan doğrayıcımı gördüler, beğendiler. çok pratikmiş dediler. ben de ikisine ipli doğrayıcı aldım. :128: aylardır soruyodum anne şu lazım mı bu lazım mı diye. en sonunda lafı ağızlarından aldım. :13:

Son düzenleme:
oyyyyy oyyy ne çok sorun ettim şunu kendime sabahtan beri bakınıyorum. anne+kayınvalide+anneanne hepsine osmanlı motifli kahve fincan takımı düşündüm. anneannem çok beğenir biliyorum. annem de beğenir ama kv de beğenir herhalde :26: ilk hediyem olacak bide :26:

Valla ben kotona girdim bi'çanta bi'de üstüne şık bi'gömlek alıp çıktım. Hatta verdim bile çok sevdi
Anneme sürekli hediye aldığımız değişik fikir aramaz zira bulamaz olduk
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…