maşallah canım 41 buçuk kere yerim onu ben benim oğluş abi olmuş yaw desenebenım oğlum 6 aylık 1 ekim doğumlu
oh walla ne güzel biz koskoca istanbulda yapamadık walla öle bişi çok özeniyorum tatlım ayy ekleyince haber ver bakim çok merak ediommhoşbuldum neslihancıım,olumunekankayizsmileher zamanki gibi güzeldi,
çok eğlendik,artık iyicene kaynaştık,
buluşmalarımız pek bi keyifli geçii,
kadınların bulunduu yerde dedikodu olmadan olur mu kıs,yerimseniben
sitedeki sorundan sanırsam fotoları koyamadık daa,
en kısa zamanda eklencek inş.
sıpaydicim hoşgeldin cnmmm bende izliyorum adam süper söylüyo ya bayılıyorummerhaba arkadaşlar kuzeyinoğlunu izliyorıum bi yandanda size selam veriyim dedim
bizdemi özlicez aceba bi an önce büyüsün dye bakıom şimdi amacnm allah bağışlasın ,en güzel günleri ben çok özlüyom kuzularımın bebeklikleriniboshayallersmile
yok kız volkan konak var ya o işte kaydirigubbakcemile
saol canım evet cok tatlı ya çok güzel kokuyor eşime dıyorum kı bunun kokusu bıtınce 1 tanede daha sonra yıne sonra yıne....diyorlı ben arastırır bulurun bebek kokusundan 1 koku bu yeter diyor yanaşmıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi yerden tanıdık geldi ismi ama ,çıkaramadım,ben pek tv izleyemiim ondan bi haberim yahbilmiyorumkismile
aynen canım yaw süper söylüyorrr adam mükemmel hatta ama konuğu kim acaba bunun bugün
konuk yok heralde cnm hiç reklamını flnda görmedim bu hafta
sipaydı canım ıyıyım işte oğlumu uyuttum.duşumu aldım.sabırla beklıyorumm..
neslıhan evet siz abı olmuşsunuz artık oğlunun adı ne?
sipaydı canım ıyıyım işte oğlumu uyuttum.duşumu aldım.sabırla beklıyorumm..
neslıhan evet siz abı olmuşsunuz artık oğlunun adı ne?
evet canım bizde 3 tane istıyoruz o işin şakası...ben istıyorum kardesı olsun bız 2 kardesız aramızda 10 yas var kardesımmı çocugummu anlamıyorum hiç bişeyımı paylasamıyorum :))
sipaydicim 6 aylık :))
ben 11 nisanda 22 olucam canım....
amin cnm isimleriyle yaşasınlar inşallah çınar bende istemiştim utkuda güzelmiş walla batuhan benim ismimle uyumlu ondan seviyorum:lepi:utku çınar bende batuhan ismını istemiştim ama esım arkadaslarımda cok var dedi..adlarıyla yasasınlar inşallah....
oyyy mini minicikmiş onlar üyüdükçe sewimlileşiyolar bence hareketleri falan maşallah bebişlerin tümüne
maşallahh benimde yiğenim var ama daha 2 aylık falan küçükkkk yani
hakanın yiğeni 3 aylık resmen severken parçalıyorum çocuğu lülülülülülülülülülülülü
ay küçücük bi anne ne güzel şanslısın walla hayata erken başlamışsın cnm ben 27 yaşındayım 30 nisanda 28mi olcam yanisenağlamaben 11 nisanda 22 olucam canım....
sipaydi koç burcuyuz yani......
kızlar benım ismıme tıklayınca oğlumun fotosu çıkıyor ben onu nasıl sizinkiler gibi görünür yapabilirim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?