Anneler Günü için de çekilişimiz var....

benım oğlum 6 aylık 1 ekim doğumlu
maşallah canım 41 buçuk kere yerim onu ben benim oğluş abi olmuş yaw desene
oh walla ne güzel biz koskoca istanbulda yapamadık walla öle bişi çok özeniyorum tatlım ayy ekleyince haber ver bakim çok merak ediomm

merhaba arkadaşlar kuzeyinoğlunu izliyorıum bi yandanda size selam veriyim dedim
sıpaydicim hoşgeldin cnmmm bende izliyorum adam süper söylüyo ya bayılıyorum

cnm allah bağışlasın ,en güzel günleri ben çok özlüyom kuzularımın bebeklikleriniboshayallersmile
bizdemi özlicez aceba bi an önce büyüsün dye bakıom şimdi ama

bende istiyom cnm inşallah 3 tane fln benimki dünden razı kaydirigubbakcemile3

sipaydı canım ıyıyım işte oğlumu uyuttum.duşumu aldım.sabırla beklıyorumm..

neslıhan evet siz abı olmuşsunuz artık oğlunun adı ne?

konuk yok heralde cnm hiç reklamını flnda görmedim bu hafta

herhalde bende anlamadımm akannehirakannehir

sipaydı canım ıyıyım işte oğlumu uyuttum.duşumu aldım.sabırla beklıyorumm..

neslıhan evet siz abı olmuşsunuz artık oğlunun adı ne?

aman yerim oğlunu canım benimmm ne kadarlık kaydirigubbakcemile

evet canım bizde 3 tane istıyoruz o işin şakası...ben istıyorum kardesı olsun bız 2 kardesız aramızda 10 yas var kardesımmı çocugummu anlamıyorum hiç bişeyımı paylasamıyorum :))

utku çınar bende batuhan ismını istemiştim ama esım arkadaslarımda cok var dedi..adlarıyla yasasınlar inşallah....

utku çınar bende batuhan ismını istemiştim ama esım arkadaslarımda cok var dedi..adlarıyla yasasınlar inşallah....
amin cnm isimleriyle yaşasınlar inşallah çınar bende istemiştim utkuda güzelmiş walla batuhan benim ismimle uyumlu ondan seviyorum:lepi:

maşallahh benimde yiğenim var ama daha 2 aylık falan küçükkkk yani
hakanın yiğeni 3 aylık resmen severken parçalıyorum çocuğu lülülülülülülülülülülülü
oyyy mini minicikmiş onlar üyüdükçe sewimlileşiyolar bence hareketleri falan maşallah bebişlerin tümüne
ben 11 nisanda 22 olucam canım....
ay küçücük bi anne ne güzel şanslısın walla hayata erken başlamışsın cnm ben 27 yaşındayım 30 nisanda 28mi olcam yanisenağlama

sipaydi koç burcuyuz yani......

kızlar benım ismıme tıklayınca oğlumun fotosu çıkıyor ben onu nasıl sizinkiler gibi görünür yapabilirim ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…