Testttttttt
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tesekür ederim canım sayenizde :)olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
olsun daa ii bilinçli yaşında anne olmuşsun,roşum maşallah ya kociman olmuşlar sende erken ewlenmişsin ne güzel walla ben yaptım çcuu 27imde pişmanmıyım pişmanım walla geç diye
yehuuuuuuuuu buda olmuşşşşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız burdayım yaguclubacismilenisannur, neslihang, esmerim_01, roşum, NILBERA
napıyosunuz kızlar? uyuyamı kaldınız???
canım hani benim şu altta var batuhanın yaşını gösteren onu dyorum www.tickerfactory.com gir ordan yap sende utku çınarın doğum tarihini girip sonra önüne gelcek adresi kopyala burdan profiline yapıştıro nasıl oluyor canım???
sen bilmiyosan biz heç bilmeyiz kuşumaklinialirimsmilekızlar çekiliş ne olduu bu arada
eeee bende çocuğu 23 yada 25te düşünüyorum
22 yaşımda evli olucam
ya belki o yıllarda biraz yıpranıyosun ama sonrası çok güzel görenler kardeş sanr sizi kızla ee oğlunla görenlerde kim bu delikanlı der yane çok güzel bişi bence ben isterdimm ama kısmetsenağlamaolsun daa ii bilinçli yaşında anne olmuşsun,
erken anne olmak kadını hem ruhen hem bedenen yıpratıyo,
ben çocuklarımı çok sabırla sevgiyle büyüttüm ama keşki kendim biras daa büyük olsadım diyorum,
diğer yandan kızımla yanyana görenler anne deyince şaşırıo,boyumu geçti ,bende genç olunca bayaa bi iltifat alıyorum,buda gurur veriyo tabeyerimseniben
yalan oldu canım benceÇok üzgünüm çoookkızlar çekiliş ne olduu bu arada
hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin güzel yaşlar benceeeee bende çocuğu 23 yada 25te düşünüyorum
22 yaşımda evli olucam
dimi ama canım aynen:lepi:teprikler ,azmin elinden heç bişe kurtulamaz bebemkaydirigubbakcemile5
dayaanamadım don kez bakayım dedım ama songul abla gelmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?