neslıhan sen nasıl avatarına o yazıyı yazdın ya beb hıç bılmıyorum??
sipaydi koç burcuyuz yani......
kızlar benım ismıme tıklayınca oğlumun fotosu çıkıyor ben onu nasıl sizinkiler gibi görünür yapabilirim ??
daa küçükte onçin diyebiliyosun biri bitince öbürü diye,derlerdide kızardım büyüdükçe dertleride büyüyomuş yaşayarak öğreniyorum,boshayallersmilesaol canım evet cok tatlı ya çok güzel kokuyor eşime dıyorum kı bunun kokusu bıtınce 1 tanede daha sonra yıne sonra yıne....diyorlı ben arastırır bulurun bebek kokusundan 1 koku bu yeter diyor yanaşmıyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle özliceksiniz cnm emin ol,bugünlerin tadını doyasıya çıkar,maşallah canım 41 buçuk kere yerim onu ben benim oğluş abi olmuş yaw desene
oh walla ne güzel biz koskoca istanbulda yapamadık walla öle bişi çok özeniyorum tatlım ayy ekleyince haber ver bakim çok merak ediomm
sıpaydicim hoşgeldin cnmmm bende izliyorum adam süper söylüyo ya bayılıyorum
bizdemi özlicez aceba bi an önce büyüsün dye bakıom şimdi ama
biraz büyüsünde bakem 3 ü isticen mi kuzumaklinialirimsmileevet canım bizde 3 tane istıyoruz o işin şakası...ben istıyorum kardesı olsun bız 2 kardesız aramızda 10 yas var kardesımmı çocugummu anlamıyorum hiç bişeyımı paylasamıyorum :))
esmerim_01, roşum kızlarr ordamısınız
olmuş olmuş hani alkışım bakem alkisalkisalkis
nisannur canım benim bebek için daha çok var evlilik falan derken yine bi Allahın izniyle 3 yada 5 senem rahat var Allah şimdilik çok isteyenlere nasip etsin
benim kardeşim pek anlatır ondan biliyorum,hiç izlemedim,güzel deyolarzemuszemus
show twde canım benim şarkı söylüyor faln işte laelaelaelaelae
maşallahh benimde yiğenim var ama daha 2 aylık falan küçükkkk yani
hakanın yiğeni 3 aylık resmen severken parçalıyorum çocuğu lülülülülülülülülülülülü
amin canım amin allah herkesin gönlüne göre versin herşeyi
benim kardeşim pek anlatır ondan biliyorum,hiç izlemedim,güzel deyolarzemuszemus
hıım bide kendi bebeni gör,zannımca çiğ çiğ yirsin sen:ecrin_bebek:
aay evet o çok güzelde işte,roşum çok haklısın ama her zaman kalabalık aileye özenmışimdir....
amin bidanem,allahım gönlüne göre versin inş:Saruboceq:nisannur canım benim bebek için daha çok var evlilik falan derken yine bi Allahın izniyle 3 yada 5 senem rahat var Allah şimdilik çok isteyenlere nasip etsin
roşum sende kaç tane yavru var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?