Anneler Günü için de çekilişimiz var....

Ececim bak sen eklediğim resimlere. Kapatın konuyu boşversin. Bak mum çok cici olmuş.
Fiyatı da uygun.

Bak birde bunlar var canım.

Eklentiler

• $hdy01.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $hdy02.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $nikah_ac25_2.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 24
  • $nikah_ac25_10.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 20
ırem sana hediye alacak arkadaş kimse epey zorlanacak yani işin hediye eşya bunu alamaz.
Bari ıpucu verde.

irem çok hoşlar bakalım artık bi gezeyim de bulurum herhalde güzel bişiler

İrem sana hediye alacak arkadaş kimse epey zorlanacak yani işin hediye eşya bunu alamaz.
Bari İpucu verde.

Aslında hiç zorlanmaması lazım canikom. Çok kolay beğenirim ben. Hele ki hediyeyse mutlaka beğenirim. İşim bu olsa da hiç farketmez. Bunlar benim yaptıklarım ama karşıdan gelenler bunlardan daha değerli olacak. :1hug:

aa ececim nişanda bişi dagıtılıyomu böle ya ben ilk defa duyuyom güzel bişeymiş bu adet ya..ben niye duymamışımki bunu gerçi nişanımın üstünden tam 7 yıl geçti şimdi dagıtsam nolurki..

Bi anda aklıma geldi ama evinde vardır böyle bi sürü zaten . naniknanik
Bu arada İstanbulda neredesin sempatiksalakcinni

Kızlar, bizim buralarda havlu da dağıtılıyor. Hatta nikah şekeri yerine de veriliyor. Havlunun üzerine çiftlerin isimleri yazılıyor. Genellikle küçük havlu oluyor. Bilmem değerlendirmeye alır mısınız...

bizlere dagutabilürsün:smiley-cool:

hoşgeldin kacakalsanaalsanasmile

bizlere dagutabilürsün:smiley-cool:

hoşgeldin kacakalsanaalsanasmile

hoşbuldum canımcım ...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıs sana bişi dicem anam sen ne kaa güzelmişşin öle albümüne baktımda dün ...
bekarmıydın anam sen bide patlıcan güzel oyup kurutubaliyosan ne zaman müsaitsiniz ailecek ziyaretinize gelelim...bekar ve çohhh yahuşuhlu abe
m varda..aklinialirimsmileaklinialirimsmile

nalancım herkes dağıtmıyo ama ben gelenlere hoşluk olsun diye düşünüyordum ama vazgeçtim

Bi anda aklıma geldi ama evinde vardır böyle bi sürü zaten . naniknanik
Bu arada ıstanbulda neredesin sempatiksalakcinni

Yok canım evimde valla. Pek karışıklığı sevmiyorum evde. Birde uyum hastasıyım ben. Uyumlu olmazsa huzursuz oluyorum.

nalansu09

Hoşgeldin.
Geçenlerde zayıfladığınızla ilgili bi mesaj okudum. Nasıl başardınız acaba özel değilse :kedi:

övünmüş gibi olmuyum
acıkcası ypamıcam şey yok benim
ha vardır ama onuda hemen ögrenirim yaparım yaneeeezemuszemus

bu hafta sonu gelin o haldedelikafadulden
bekarım sırnaşık şey

demiştim size bu cekilişte herüf bulcam diye alın buldum:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…