Anneler günü mesajı

ceycey3416

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
319
792
23
34
Herkese iyi akşamlar.

Malumunuz anneler günü. Yaklaşık 1 senedir ilişkim var. Halam aracılı ile tanıştık. Anneler aynı ortama girdiği bi gün bizden önce tanışmıştı. Ailesiyle ben ayda yılda bi doğum günü, kandil vs olduğunda mesaj atıyorum. Aynı şekilde onlarda. Erkek arkadaşımda annemle yüz yüze tanışmasa da kandilde aramışlığı var. 2-3 gündürde aramız limoni biraz.

Bugün annesi ile konuştum. İnsan karşı taraftanda bekliyor. Ufak bi mesaj bile yeterdi.Kendisine söylemedim henüz ama bi mesaj atmasını beklerdim. Bunu söylemem gerekir mi sizce? Ben mi büyütüyorum bilmiyorum. Alınganlık mı ediyorum yoksa bu durum sizi de üzer miydi? Eline mi yapışırdı sanki?

Anneannem ve babamın ilişkileri hiç iyi olmadığı için aynı şeyleri anneminde yaşamasından korkuyorum sanırım.

Teşekkürler herkese.

Bizler gibi değil erkekler maalesef biz kadınlar daha düşünceliyiz belki de aklına gelmemiş olabilir söyleyin çünkü daha önce Kandil vs kutlamış , kutlayabilir ilerisi olacaksa böyle ufak jestler gönülleri Fet eder .. ayrıca böyle şeylere takılıp aklınızı bulamdırmayın derim basit şeyler çünkü iyi geceler 🙏🏻

Tabiki de hiçbir şeyi değil şuan. Ama şuan özel günlerde ailelerimizi aradığımız bi ilişkimiz var. Atlamasına üzüldüm.
Demek ki oyle bir ılıskınız yokmus ya da sana gore varmıs.
Uzuntunu anlıyorum, ona bisey dersen duymak istemeyecegın seyler soyleme ihtimali yuksek. Bosuna moralini bozma derım.

Herkese iyi akşamlar.

Malumunuz anneler günü. Yaklaşık 1 senedir ilişkim var. Halam aracılı ile tanıştık. Anneler aynı ortama girdiği bi gün bizden önce tanışmıştı. Ailesiyle ben ayda yılda bi doğum günü, kandil vs olduğunda mesaj atıyorum. Aynı şekilde onlarda. Erkek arkadaşımda annemle yüz yüze tanışmasa da kandilde aramışlığı var. 2-3 gündürde aramız limoni biraz.

Bugün annesi ile konuştum. İnsan karşı taraftanda bekliyor. Ufak bi mesaj bile yeterdi.Kendisine söylemedim henüz ama bi mesaj atmasını beklerdim. Bunu söylemem gerekir mi sizce? Ben mi büyütüyorum bilmiyorum. Alınganlık mı ediyorum yoksa bu durum sizi de üzer miydi? Eline mi yapışırdı sanki?

Anneannem ve babamın ilişkileri hiç iyi olmadığı için aynı şeyleri anneminde yaşamasından korkuyorum sanırım.

Teşekkürler herkese.
arada en az nişan gibi bir resmiyet olmadan ailelerle yüz göz olmayı ya da herhangi bir şekilde iletişime geçmeyi doğru bulmuyorum.kaldı ki daha 1 yıllık ilişki.sizin de aramanız gereksiz olmuş bence.

2 seneye yakın ilişkim var geçen senede kutlamıştım yani 1 sene bile olmamıştı o zaman 10 ay falandı, bugün de kutlayıp geçen gün hediye gönderdim. Bence bu aranızdaki ilişkiye göre değişir. Ben o samimiyeti yakaladım ve hediyeleşmekte bir sakınca görmedim.
Ailemle tanıştırmadığım için öyle bir beklentim yok henüz ama tanışsalardı aynı özveriyi ondan da beklerdim. Karşılık beklediğim için değil değerle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Karşınızdaki size değer verdiği için direkt olarak ailenize de değer vermeli.

Valla bizim aileler tanıştı 4 senelik de ilişki. Ben kadını aramıyorum. Ancak bayramlarda, işte anneler gününde. Canım isterse de kandilde. O da karşılıklı olarak ararım. Karşı tarafta ararsa veya mesaj atarsa. Belki kötü düşünüyorum ama o benim anneme babama düşünceli olursa ben de onunkine olurum.

2 seneye yakın ilişkim var geçen senede kutlamıştım yani 1 sene bile olmamıştı o zaman 10 ay falandı, bugün de kutlayıp geçen gün hediye gönderdim. Bence bu aranızdaki ilişkiye göre değişir. Ben o samimiyeti yakaladım ve hediyeleşmekte bir sakınca görmedim.
Ailemle tanıştırmadığım için öyle bir beklentim yok henüz ama tanışsalardı aynı özveriyi ondan da beklerdim. Karşılık beklediğim için değil değerle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Karşınızdaki size değer verdiği için direkt olarak ailenize de değer vermeli.

Evet bizim de ilişkimiz bu şekilde gelişti. Çok sivri yapmam etmem diyenlerden zaten değilim. Samimi olmakta bi sakıncada görmediğim için ben de bu havayı yakaladım. Karşılık olarak ufak bi mesaj yeterdi aslında.

Kayinvalidemi aramiyorum ben anneler gununde. Esim de boyle vir sey talep etmez. Ben de ondan beklemem. Yanindayken anneme guler yuzlu davransin kafidir benim icin.

Ama sizin icin bu bir isaret. Sizin icin onemli ise yeniden degerlendirin iliskinizi. Beklentiniz vardi ise de sorun, hani senin boyle yapacagini tahmin etmistim gibisinden, hesap sorar gibi degil de. Belki o da aramak istemistir ama araniz limoni diye kararsiz kalmistir.

Çok içli dışlı değilmişsiniz ki ailelerle çocuk 1 senede kandilde aramış sadece yani yüz yüze bir görüşme bile yok olay resmiyete dökülmeden aramak saçma bence yani hem aranızda limoniymiş erkekler zaten bu günlere duyarsız genelde yani darlamaya gerek yok

Çok hızlı ve içiçe gitmek iyi değildir. Hele resmiyet yokken.
Siz yine de biraz mesafenizi ayarlayın.
Yoksa ileride kayınvalidem bizden çıkmıyor çok iş bekliyor konuları açarsınız.
Çevremde gördüğüm resmiyetten önce ne kadar yakın ilişki kurulursa o kadar laubalileşildiği.

Herkese iyi akşamlar.

Teşekkürler herkese.

Ben sevgiliyken arardım da noldu,şimdi kayınvalide ile küsüz kutlamadım bile. Bence siz de pek samimi olmayın hiçç gerek yok. Sevgiliyken de aramasaymışım keşke ,şuan geçmişteki bana gıcık oldum😂

Kız annesi olarak yazıyorum, daha ortada bir resmiyet yokken ne kızımın karşı tarafın annesini aramasını isterim, ne de karşı tarafın beni aramasını isterim zira bende eşimle 5 yıl görüştükten sonra evlendim ve söz-nişan olana kadar kayınvalidemi yüz yüze tanıdığım halde aramadım, gelenekçi bir yapım olmamasına rağmen nişanlıyken eşin ailesiyle görüşmede gelenekçi davranıp aile ebeveynlerimden izin almadan bir kere bile evlerine de gitmedim çünkü hepsi olmasa da bazı erkek aileleri evlenince iyi niyetle atılan her adımı kabahat gibi görüp laf söylüyorlar.
Mesafeli olmak her zaman iyidir.

Back
X