anneler günü ve askerim..

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Anneler gününde uzakta olan ikinci anneme ne alabilirimm ?
ve yakında askerimin yanına gidicem çarşı izninde buluşacağım ne alabilirim yanına giderken?
fikirlerinizi bekliyorummmmm :)

Anneler gününde uzakta olan ikinci anneme ne alabilirimm ?
ve yakında askerimin yanına gidicem çarşı izninde buluşacağım ne alabilirim yanına giderken?
fikirlerinizi bekliyorummmmm :)

askerin için 2nizin resmlerinden bi albüm yapıp götürebilirsin onun yanında iç çamasırı kullanıosa sigara eşofman tarzı şeyler götürebilirsin:=)

annen için isr kapalıysa şık bi şal eşarp alablilirsin. açık ise hoş bi badi nebiliyim :) abiye bluz , sonracıma ev eşyası alabilirsin:?) cam bi vazo içinde orjinal gibi duran çiçekler var onlardan alabilirsin:=) baktıkça evde seni hatırlar :)))

bunlardan bir tanesini bir ara yapmıstım ama simdi ihtiyacı olan birseyleri göturmek istiyorumm :)

ama ihtıyaçlarnı bız bılemeyızki bir askerin en çok çamaşıra paraya ıhtıyacı olur herhalde bunarında hedıye değeri olma z

canımm öncelikle guzel fikirlerin için tesekkur ederim :) askerim sigara kullanmıyor diğerleri olabilir guzel fikir.. :) anneciğimde kapalı evet fikirlerin guzel canımm yazdım bir koşeye :)

ama ihtıyaçlarnı bız bılemeyızki bir askerin en çok çamaşıra paraya ıhtıyacı olur herhalde bunarında hedıye değeri olma z

soruyorum sen gel yeter diyor baska bişey demiyor.. Yaz geliyor yazlık bişeyler almayı planlıyorum çarşı izninde giyinsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…