anneler günü ve askerim..

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Anneler gününde uzakta olan ikinci anneme ne alabilirimm ?
ve yakında askerimin yanına gidicem çarşı izninde buluşacağım ne alabilirim yanına giderken?
fikirlerinizi bekliyorummmmm :)

Anneler gününde uzakta olan ikinci anneme ne alabilirimm ?
ve yakında askerimin yanına gidicem çarşı izninde buluşacağım ne alabilirim yanına giderken?
fikirlerinizi bekliyorummmmm :)

askerin için 2nizin resmlerinden bi albüm yapıp götürebilirsin onun yanında iç çamasırı kullanıosa sigara eşofman tarzı şeyler götürebilirsin:=)

annen için isr kapalıysa şık bi şal eşarp alablilirsin. açık ise hoş bi badi nebiliyim :) abiye bluz , sonracıma ev eşyası alabilirsin:?) cam bi vazo içinde orjinal gibi duran çiçekler var onlardan alabilirsin:=) baktıkça evde seni hatırlar :)))

bunlardan bir tanesini bir ara yapmıstım ama simdi ihtiyacı olan birseyleri göturmek istiyorumm :)

ama ihtıyaçlarnı bız bılemeyızki bir askerin en çok çamaşıra paraya ıhtıyacı olur herhalde bunarında hedıye değeri olma z

askerin için 2nizin resmlerinden bi albüm yapıp götürebilirsin onun yanında iç çamasırı kullanıosa sigara eşofman tarzı şeyler götürebilirsin:=)

annen için isr kapalıysa şık bi şal eşarp alablilirsin. açık ise hoş bi badi nebiliyim :) abiye bluz , sonracıma ev eşyası alabilirsin:?) cam bi vazo içinde orjinal gibi duran çiçekler var onlardan alabilirsin:=) baktıkça evde seni hatırlar :)))

canımm öncelikle guzel fikirlerin için tesekkur ederim :) askerim sigara kullanmıyor diğerleri olabilir guzel fikir.. :) anneciğimde kapalı evet fikirlerin guzel canımm yazdım bir koşeye :)

ama ihtıyaçlarnı bız bılemeyızki bir askerin en çok çamaşıra paraya ıhtıyacı olur herhalde bunarında hedıye değeri olma z

soruyorum sen gel yeter diyor baska bişey demiyor.. Yaz geliyor yazlık bişeyler almayı planlıyorum çarşı izninde giyinsin diye

Back
X