civi nan bunnarı evinin neresine sıgdırcan
güle güle kullan ablacım. opuyorumnanaktan
inan ilk hediyeyi yolladığım akşam notu çekmecede unuttuğum için yıkıldım resmen.
O senindi ve sende saklanmalıydı;
ve senin gibi biri ile tanıştığım için nazar değmesin dedim..
allah dostluğunuzu daim etsin bilekliğin çok şıkmış ablacım güle güle kullan zeyna incen düşünmüş sağolsun
:ecrin_bebek: anuşka ablacım güle güle tak:)
abla bizim sucumuz ne onlar geliyo bizi kekleyin diye
ah ah sorma abla bende 2 kez keklendimboshayallersmile
yeeen kafam bozuhboshayallersmile
güle güle tak ablacım
ne ince bi düşünüşolumunekankayizsmile
anuşka ablacım güzel gunlerde kullan inşş :))
hiç yerleştirmeden aynen iade edıcem canım evım küçük tesekkur edeceğim ..
Tekrar teşekürler arkadaşım, çok ince bir davranıştı. Ayrıca ben de seni tanımaktan çok memnunum.
Sağolun kızlar. İnanın çok keyifli zaman geçiriyorum sayenizde. Her zaman söylüyorum bizim kızlar ölüyü diriltirler diye...
:içelim:
:içelim: :içelim:
:içelim: :içelim: :içelim:
eh çevicim güle güle kullan
ben susuyorum siz konusun benım yerımede arkadaslarım
çok çok ayıp ben başta demiştim asıl hediyem parfümdü ama kargo kabul etmedi başta çok güzel diyorsunuz hediyenin büyüğü küçüğü olmaz sonrada yok bu hediyeyi beğenmedim yok şunu beğenmedim ne kadar ayıp hep lafta sözleriniz kusura bakmayın ama
çok çok ayıp ben başta demiştim asıl hediyem parfümdü ama kargo kabul etmedi başta çok güzel diyorsunuz hediyenin büyüğü küçüğü olmaz sonrada yok bu hediyeyi beğenmedim yok şunu beğenmedim ne kadar ayıp hep lafta sözleriniz kusura bakmayın ama
Arkadaşım iyi güzel yazmışsın da, tanıtma topiğini neden açıyoruz ve neden zorunlu hediye diye anket konusunu ekliyoruz, hediyesini geri yollayan arkadaşlarımıza ne tanıtım başlıklarında yazdıkları istedikleri ürünlerden gelmiş nede anket konusunda zorunlu yollanacak dediğimiz hediyelerden, hani fincan takımları hani çerçeveler vs.vs.... herkes yolluyorda bu yollamayan arkadaşlarımızın özelliği nedir takip edilmeyecekse uzak kalınacaksa neden katılıyorlar.... benim hediye yollayacağım arkadaşım anket konusunda oylama yapmamış tanıtma topiğinde de ne istediğini belirtmemiş songüle ısrarla mesaj yollamasını istedim ki ne istediğini bileyim yollanacak hediyeyi gönlüne göre yollayayım dedim ama başarılı olamadım arkadaşımız buranın takipçisi değildi ne istediğini belirtmedi fakat yinede mecbur diye ben fincan takımımı yolladım, yollamayan arkadaşlarımızın bizden farklılığı nedir ki biz mecbur yolluyoruz da onlar yollamıyor ....
geçen çekiliştede ben beğenmedim gibi gözükmüştüm ama beğenmeme gibi bir durumum yoktu yanlış anlaşılmıştım kendimi tanıttığım başlığa hiç bakılmadı diye üzülmüştüm ben 42 beden yazarken 36 beden kıyafet gelmişti bunu yazmam tepki almama neden oldu ama ben özenirken karşıda ki kişi özenmiyorsa hayal kırıklığı tamir edilmez derecede olabiliyor lütfen biraz empati kuralım...
dikkat ettim bütün çekilişlerde melzeyit tanımasamda kendisini ne kadar özendi hediyelerine hediyeyei begenmeme durumunu her ne kadar tuhaf bulsakta yani bu kısçe bunu haketmiyor..yani kimse bana kızmasın ama bu yaptıgımız çekişilerin şekli belli yani öyle ufak tefek şeylerle geçiştirilmiyor..ve şunuda açıkça belirtmek istiyorum bundan sonraki çekilişlerimiz şayet yapılırsa bi tarafına güvenmeyen girmesin arkadşlar hiç kimse hayal kırıklıgına ugramayı haketmiyor helede melzeyit gibi en ufak detayına bile özenen bi arkdaşımız hiç haketmiyor..neyse canım üzülme çok öpüyorum hepinizi..
ha bide çivi one len öle..
ne olıyy laa. genee
bnce suç sende melzeyit:sinifsinif:
okuman yazman yoklmaz:
kız yazdım diyor :))
ama hangi dilde nereyeeboshayallersmile
amacımız lüks gösterişli hediyeler almak-tatlicadiarzu-
malum kendimiz alamıyoruz paramıza kıyıp:icecream:
kusura bakma ama kimse lüks hediye alıpta göndermemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?