bebem çok tşk ederim öptüm kocamanopuyorumnanaktan
vay anasını beee millet ne hediyeler doguriyyyy:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cınarınannesi hedeyanı begenmedim-tatlicadiarzu-
cok cami duvarında gördüm kendimi:1closedeyes:
güle güle kullan canımmmm
cok güzel şeyler almış nilbera anummmm:1closedeyes:
hec catlamadım heeec heeccc kıskanmadımşakkıdı
nilbera kesene bereket canım ŞenizŞeniz
canım ablam güle güle kullan hepsini inşallah opuyorumnanaktanlarisacım evet çok özenle uğraşmış nilberacım ... güzel sözlerin için de teşekkür ederim canım benim...
tşkler canım ablam opuyorumnanaktanKallistem güle güle kullan hediyelerini canım.
Nilberam kesene bereket.
Larisam çatlamış gördüm seni...
ablacım guzel gunlerde kullan..
nilberamında kesesıne bereketttt....
ablcım bu azra sıla ile nilberam cok zevklı hatunlar vesselammmŞeniz
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktanmelodiciim ,kalisteciim hediyeleriniz pek güzel alkisalkisalkis
güle güle sağlıklı günlerde kullanın,kaydirigubbakcemile5
songülcümün ve nilberacımında keselerine bereket ,yüreklerine sağlıkopuyorumnanaktan
canım benim sen bana kazma küreği demesydin onu akıl edemezdim çok tşk ederim opuyorumnanaktanhediyeler süper güle güle kullan kalliste ve dige rhediyelerini alan tüm arkadaşalr
kalisim şuan sadece çiçek tohumlarını ve kaazma küreğini görsemde biliyorum ki çok özenle seçilmiş diğerleride güle güle kullann
larisa cami duvarının yanında birileri daha duruyor anlarsın ya
anuşkam çok teşekkür ederim...opuyorumnanaktanKallistem güle güle kullan hediyelerini canım.
Nilberam kesene bereket.
Larisam çatlamış gördüm seni...
çok sağol canımcım evet çok zevklilermiş gerçektenopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanablacım guzel gunlerde kullan..
nilberamında kesesıne bereketttt....
ablcım bu azra sıla ile nilberam cok zevklı hatunlar vesselammmŞeniz
sağol roşum zemuszemuszemuszemusmelodiciim ,kalisteciim hediyeleriniz pek güzel alkisalkisalkis
güle güle sağlıklı günlerde kullanın,kaydirigubbakcemile5
songülcümün ve nilberacımında keselerine bereket ,yüreklerine sağlıkopuyorumnanaktan
canım sen vermişsin tiyoyu ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhediyeler süper güle güle kullan kalliste ve dige rhediyelerini alan tüm arkadaşalr
evet melzeyitim içimi kıpır kıpır ettirdi nilberam sağolsunopuyorumnanaktan hep bahsettiğimiz özen işte bu değil mi...Şenizkalisim şuan sadece çiçek tohumlarını ve kaazma küreğini görsemde biliyorum ki çok özenle seçilmiş diğerleride güle güle kullann
larisa cami duvarının yanında birileri daha duruyor anlarsın ya
ıste nılbera kutlarım senı cok guzel seyler almıssın.
kallıste sanslı hatun gule gule kullan...
aslında biz kendimize nasıl güzel ve özenli hediyler gelmesini istiyorsak hediye alacağımız kişiyede o özeni göstermemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?