Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

olur mu canım yaa hepsi özenle seçilmiş
bir sorum olacak kurbağamın üzerindeki parfüm ne şekerim bayıldım yaa kocişime alayım
issake myke mi yoksam

aynen:)
nerden bildin..
çok etkileyici dimi..
beğenmen benı gercekten mutlu etti:)
ıyı gunlerde sürün,tak kullan:)Şeniz

kızlar hediyeleriniz süpeerrr süpperrrrr
hepiniz güle güle kullanın.gönderenlerin kesesine bereket.
ay hediyeleri görünce heyecanlandımmm.bekliyorum heyecanla

hediyelerini alanlar iyi günlerde kullanır inşallah hepside bir birinden güzel acaba bana kim alacak ya​

canım benim beğenmene çok sevindim.güle güle kullan.fincan takımının tepsisi yoldamı kırılmış:gitme:çok üzüldüm.bende çok beğenerek almıştım onu.neyse kalan parçaları güle güle kullanopuyorumnanaktan

kızlar hepinizin hediyeleri çok güzel güle güle kullanın benimki hala yoookmafoldumben gerçi bende yollayamadım henüz oğluşumu doktorlara götürüp duruyorum orta kulak iltihabı olmuş bi dünya ilaç kullanıyo yawrum inşallah çabucak iyileşir içim parçalanıyo çünkü :Saruboceq:bugün paketledim artık ctesi fln yollarım pztesi kurbanımın elinde olur inşallah paketli halde fotosunu çektim onu ekliyorum inşallah kurbanım beğenirr

banamı gönderiyon kıs bunları.
sen gönder ben beğenirim.

Bu hediyelerin hepsi Nalansu09 arkadaşımın bana anneler günü hediyesi. hepsi için tekrar teşekkür ederim.

Hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar. Katilimin dediğine göre bugün yarın alırmışım ben de kargoyu...

arakadaşlar egem ablaya aldığım hediyleri ekliyorum
bu namazlağa
bunu yaptırmıştım özel olarak kendim beceremem diye

bu kahve fincanları

bu çerçevesi

bu havlusu
kenarlarını kendim ördüm

bu yazma derler bizim orada galiba egem ablam çevre diyor buna
oylarını kendim yaptım

bu sehpa örtüsü

bu şalı

bu banyo lifi onu da kendim örmeye çalıştım

bunlar da patikleriiii

umarım beğenmiştir
onu o tatlı yanaklarından öpüyorum
çiçekler solmuş mu sormayı unuttum
umarım solmadan eline ulaşmıştır

Son düzenleme:
çok güzellerrrrr
güle güle kullan egemm ablammmmmmm
fatunuz kesene bereket canım.hepsi çok güzel gerçektenn

egem abla iyi günlerde kullan inş
fatunuz bende oyalı havlu istiyorum senden

egem abla iyi günlerde kullan inş
fatunuz bende oyalı havlu istiyorum senden

a kuzum istediğin havlu olsun
merak etme
nası yapıcağımı öğrendim artık
ilk defa yaptım hepsini biliyo musun günde 10 kere annemi aradım anne şu şöyle mi bu böyle mi diyeee
ama oldu sanırsam

glaze im sağol canım
egem abla mutlu olduysa azıcık bile
o bana yeter

fatunuz canım ellerine sağlık,hem hediyelerimi gönderdin hemde resimleri paylaştın.çok çok teşekkür ederim.hepsini büyük keyifle kullanacağım.
aslında bizde yazma deriz.fakat bulunduğum evrede çember diyorlar.12 sene burada yaşayınca haliyle bende onlara alıştım.yazmamda, lifimde,havlumda el emeği olduğu için daha değerli onları gözüm gibi koruyacağım.seccademede ayrıca bayıldım.kesene ereket canım.KKyı çok seviyorum.sizleri tanımama vesile olduğu iin.ayrıca çekilişlerde hayatımıza renk kattı.arkadaşlıklarımız yoğunlaştı.hepinizi çok seviyorum.üstelik songüle tekrar tekrar teşekkür ediyrum.böyle bir orgnizasyonu sağladığı içinopuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ablacım beğenmene çok sevindim bu herşeye bedel....

songül ablamın emekleri ve yol gösterip yönlendirmeleri için çok teşekkür ediyorum
gönlüne sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…