Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

kızlarrr chevi den harika hediyelerim geldi canım cok cok tşk ediyorum bayıldım hepsine akşama resimleyeceğim

Bayanlar şimdi Anuşka ablamın Songül ablama yolladığı resimleri ekliyorum.
Songül ablamın bilgisayarında oluşan problemler dolayısıyla kendisi ekleyemedi...

Son düzenleme:
Duygucum çok teşekkür ediyorum
resimleri eklemem yardımcı olduğun için....

Bayanlar şimdi Anuşka ablamın Songül ablama yolladığı resimleri ekliyorum.
Songül ablamın bilgisayarında oluşan problemler dolayısıyla kendisi ekleyemedi...

Arkadaşlar bu hediyeler Anuşka ablamın bana aldığı hediyeler ama
çok şık cam çaydanlığımın resmini unutmuşum eklemeyi...
tekrar teşekkür ediyorum ablama...

Bunlarda sevgili arkadaşım Kar'ın bana yolladığı güzel hediyeler...zemuszemus
Hepsine teker teker not yazmış. Ne kadar mutlu etti beni bilemezsiniz...opuyorumnanaktan
Herşey için bir kez daha teşekkür ediyorum...Şeniz
Ve elbette Songül abla.:asigim: Bu imkanı bize yarattığın için sana ne kadar teşekkür etsek az...a.s.

Evet bende kurbanıma gitmek üzere yolladığım hediyelerimi koyacağım. Ondan önce ben koymuş olacağım ama olsunkaydirigubbakcemile3

tatlım ıyı gunlerde kullanmak nasıp olsun Şeniz
Evet bende kurbanıma gitmek üzere yolladığım hediyelerimi koyacağım. Ondan önce ben koymuş olacağım ama olsunkaydirigubbakcemile3

hmm şanslı bı kurban olcak kesın ..

Gerçekten herkes çok zevkliymiş,
hepimiz güle güle kullanalım...
Duygucum o minik paketlerdekini de merak ettim ama,
biliyorsun ben meraklı tazeyim...

Karcım çok sağol:asigim:

Songül abla ben hemen anlatayım:)
Bu dün çektiğim bir fotoğraf. Bugün birşey daha ekledim öyle verdim kargoya..
O minik paketlerin içinde hayalet tuzluk ve iç çamaşırı var.
Bugünde internetten sipariş ettiğim 4'lü sosluk takımım vardı o geldi...
Yetişmedi diye üzülüyordum ama şanslıymış kurbaniyem kargoyu vermeden geldi:)
Çok hoşuma giden takı kasası vardı onu aldım. ıçine birşey daha koydum ama onu söylemem benim kurban olayı çakabilirkaydirigubbakcemile3
Sonra çok şık hasır bir sepet içinde yine benim beğendiğim ve çok hoşuma giderek aldığım taşlı havlu var...Çocuğuna da ufak bir hediye koydum. Hepsi bu kadaropuyorumnanaktan

Kızlar hediyelerim geldi Nalansu dan canım ya çok sevindim bugün çok mutlu oldum.

-Bir adet tunik&elbise beyaz renkli harika birşey akşam giyip yarın buraya ekleyeceğim.
-Vitrin takımı süsü kadeh ve bardaklardan oluşuyor. lila rengi masamın üzerinde şuan eve gidip vitrinime koyup resmini çekeceğim. buna bayıldım gerçekten ama dediğim gibi evimde görmesini istiyorum Nalancığımın ve sizlerin, buradaki arkadaşlarda gördü çok beğendiler.
parfüm almış canımın içi birde sıktım kokusu harika.
birazda abur cubur atmış paketime yemedim kocişle yicem burdakilere yedirmeyeceğim.
bir adette maske var. aaa birde çok şık tokam var unutuyordum.
şöyle bir göz atayım unuttuğum olmasın diye.
herşey için çok teşekkür ediyorum Nalansu' ya çok güzel hepsi inanki zevkine hayran kaldım.

Çok çok teşekkür ediyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…