• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler Günü ve işte hediyelerimiz ( resimli ) ...

songül abla teşekkür ederim kalisimin eline koluna kesesine sağlık bugün beni öyle mutlu ettiki allahta hem bu dünyada hem öbür dünyada mutlu etsin(amin) :))

melyezit hiç kıskanmadım ve çatlamadım.
güle güle kullan.
kurbağaya bayıldım yaw.
songül bana kurbiş al! :roflol:

Melzeyit, güle güle kullan canım hediyelerini.
Kalliste de pek becerikliymiş maşallah.

müsadenizle bayılcamakannehirakannehir

benim hec hedeyam olmadı erkedeşlermafoldumben
ben hedeyasız büyüdüm hepmafoldumben

bir hedeyam bileee yohhhh kk daki hatunlara küstümmmmmm-tatlicadiarzu-
isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci:icecream:

yüzsüz larissa seni :oklava:
asıl hedayeler bana hıh! :dilcikar:
hiç kıskanmıyorum desem yalan olur.

songül abla teşekkür ederim kalisimin eline koluna kesesine sağlık bugün beni öyle mutlu ettiki allahta hem bu dünyada hem öbür dünyada mutlu etsin(amin) :))

canım benim amin diyelim cümlemiz için...
güzel kardeşim seni çok seviyorumopuyorumnanaktan sadece bunu yazmak istedim, güle güle kullan herşeyia.s.

diğer beğenen ve yazan arkadaşlarımıda çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan

kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın, çok güzelleropuyorumnanaktan
kalliste ellerine sağlık,çok güzel yaptıklarınyerimseniben

anuşka abla benim hayal kırıklığım üzerine bana hediye bana hediye yokmu diye bağırmalarıma dayanamayan kalisim ve citolümm bu durum üzerine bu yüzsüz kıza bari biz gönderelim ve sesini kessin demişlerr :)))

anuşka abla benim hayal kırıklığım üzerine bana hediye bana hediye yokmu diye bağırmalarıma dayanamayan kalisim ve citolümm bu durum üzerine bu yüzsüz kıza bari biz gönderelim ve sesini kessin demişlerr :)))

Hmmm, demek hayal kırıklığı yaşamak gerekiyormuş...
Şaka bir yana ne kadar ince bir davranışta bulunmuş kızlar. Çok mutlu oldum senin adına canım.

süper bi organizasyon olmuş ya bayıldım keşke ben de katılsaymışım ya bu benim ilk anneler günümdü üzüldüm gerçekten
hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın

süper bi organizasyon olmuş ya bayıldım keşke ben de katılsaymışım ya bu benim ilk anneler günümdü üzüldüm gerçekten
hepiniz hediyelerinizi güle güle kullanın
öyle mi canım daha nice anneler günü kutlarız inşallah olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Back
X