• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü ve kv

Bumuduur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2020
132
93
18
35
Merhaba. Kv ile neredeyse hiç görüşmüyoruz. Kendisi eşime ve bana çok zarar verdi. Boşanmamız için uğraştı ve beddualar etti. Aileme küfürler etti ve bunun gibi sayamayacağım rezillikler. Tek sebebi kıskançlık. Hatta bu corona mevrusu çıkınca eşimi arayıp beni istedi telefona. İnsan sevdiğine kırılır ben seni çok seviyorum sen benim canımın canısın filan dedi sanırım ölüm korkusundan. Ben yumuşamadım yine.

Aylarca eşim de görüşmedi annesiyle. Çünkü ne zaman annesinin görüşme talebini kabul etse bana karşı doldurmaya kalktı eşimi. Arada yani haftada bir annesi eşimi arar iki üç dk konuşurlar. Bebeğimizi sorar. Hamileyim. Çocuğumuz olmasın diye beddua etmişti o kavga sırasında.

Bunlar özet bilgilerdi. Yarın anneler günü. Sizce eşime annesini araması için fikir veriyim mi. Ben asla konuşmam annesiyle tabiki ama eşim aramalı mı? Muhlemelen konusunu açmazsam aramayacaktır. Doğumgününde bile aramamıştı çünkü. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.

Merhaba. Kv ile neredeyse hiç görüşmüyoruz. Kendisi eşime ve bana çok zarar verdi. Boşanmamız için uğraştı ve beddualar etti. Aileme küfürler etti ve bunun gibi sayamayacağım rezillikler. Tek sebebi kıskançlık. Hatta bu corona mevrusu çıkınca eşimi arayıp beni istedi telefona. İnsan sevdiğine kırılır ben seni çok seviyorum sen benim canımın canısın filan dedi sanırım ölüm korkusundan. Ben yumuşamadım yine.

Aylarca eşim de görüşmedi annesiyle. Çünkü ne zaman annesinin görüşme talebini kabul etse bana karşı doldurmaya kalktı eşimi. Arada yani haftada bir annesi eşimi arar iki üç dk konuşurlar. Bebeğimizi sorar. Hamileyim. Çocuğumuz olmasın diye beddua etmişti o kavga sırasında.

Bunlar özet bilgilerdi. Yarın anneler günü. Sizce eşime annesini araması için fikir veriyim mi. Ben asla konuşmam annesiyle tabiki ama eşim aramalı mı? Muhlemelen konusunu açmazsam aramayacaktır. Doğumgününde bile aramamıştı çünkü. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız.
Anne o tabiki söyle sen konuşmaya bilirsin ama onun araması iyi olacak bence onunda aklına gelir aramak

Bence ikinizde arayın bazen büyüklerde hata yapabiliyor bu kezde büyüklük sizde kalsın bu güzel günde kalbi kırılması en nihayetinde anne yanlız hissetmesin kendini.Yanlışta anlamayın arayın diyince mesela ararsınız gününü kutlarsınız halini hatrını sorarsınız bu kadar sizi çok kırdıysa canımlı cicimliye gerek yok.

İnanın zor bi soru şuan iyi davranıyorsa ve sorun yoksa sizde hamilesiniz kendinizden yola çıkın bence ne olursa olsun annesi çünkü hele böyle dönemlerde bence arasın kutlasın

Yaşadığınız o rezillikleri bende yaşadım şuan konuşmuyorum düşün 1 ay önce anne oldum aramadı bile hoş bende istemiyorum arasın ama eşime bebeğim için kızım nasıl diyor hangi yüzsüzlükle ise ama eşim hediye yollayacağını söyledi sen bilirsin dedim o da yolladı bence siz karışmayın eşiniz istiyorsa yollasın istemiyorsa olmasın vicdan da yapmayın sonuçta gönderme dememişsiniz ki ben karışmıyorum aralarındaki şey boşverin sizde

Benim de kv ile aram iyi değil. Senede birkaç kez görüşürüm. Kendi anneme hediyemi gönderdim. Eşimin annesine göndermem. Eşime de gönder diye fikir vermem. Kendi annesi, hediye gönderip göndermeyeceğine kendisi karar versin.

Ya ben çok kötüyüm yada bu kk kadınları çok iyi niyetli.bu kadar olay olmuş napcaksınız hala böyle sevmedipiniz birini mutlu etmeyi nasıl düşünüypsunuz anlamıyorum.bırakın ararsa arasın aramazsa da kendi bilir.arayacaksa zaten siz arama desenizde arar.

yani eşinizin kendi aklı fikri olduğunu düşünüyorum siz konuşmak zorunda değilsiniz de onlar anne-evlat sonuçta isterse arar sizin yönlendirmenizle olacak şey değil bence

Sizlik bir şey göremedim siz kvnizin anne profilini silmişsiniz gözünüzde zaten. Eşinizde bir istek varsa kendisi arar ya da hediye gönderir. Neler yaşadınız bilmiyorum ama hayırlı bir evladın yapacağı en önemli şey aç açıkta bırakmamak temel ihtiyaçlarını görmek. Yani anneler günü kutlaması öyle elzem bir şey değil. Sizin vicdan yapmanızı gerektirecek bir günde değil. O eşinizin iyi ya da kötü her daim annesi. Yani gerek yok hiçbir şey söylemeyin derim ben.

Boşver herkes anasını tanasini kendi düşünsün.Aklı sıra size beddua etmiş işin ucunun oglunada dokunduğunu hiç farketmemiş.Böyle kalbi pis olanlara acımam asla.Yaşlı ya da büyük olmasida böyle bir hak vermez ona.

Back
X