• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü ve kv

Öyleler oyle bende konuşmuyorum aylardan beri hemde utanmadan bebegi soruyor terbiyesiz birde bebege çaput battaniye işlemiş esim de geliyor bana söylüyor sanki cok lazim ben oğluma birsuru sey aldim cok şükür.
Bunlar boyle derisi kalın derler bizde.
Dun de esim demez mi pazar günü anneme gidelim mi anneler günü. Şok oldum resmen. Sen git dedim. Benim annem değil. Degil mi diyor
Yoo degil dedim senin de kaynanan diyor. Saka gibi 😂😂😂 Cem yılmaz 1 esim 2. Hatta esim yetenek sizsiniz e çıksa 1.olur bence bu esprituellik le
😄😄 öyle valla bırak ne halleri varsa yapsınlar sen bulaşma iyi yada kötü ve bulaştırma kendine ben huzuru zor oldu ama öyle bulabildim biraz

Anneler günü vs hiç bir güne önem vermiyorum çok saçma geliyor bana yani buna kafa yormaya değmez söyleme tabiki de canı istediği zaman arar yok şu günü yok bu günü ne bunalttilar insanları yahu serbest bırakın kendinizi canınız ne istiyorsa onu yapın ayrıca koca adam kendisi düşünsün

Back
X