Slm arkadaşlar,anneler günü için annelerimize kayınvalidelerimize hediye alma günü geldi
.Ben her yıl kayınvalideme en iyi hediyeleri alırdım kaliteli vs benimde tek günüm doğum günümdür oda bana hep 5 t lik toz bezi yapacam şeyler alırdı,
neyse alışverişe çıktım aman dedim ben gene iyi bir hediye alayım dedim artık bana bi dahaki doğum günümde basit şeyler alırsa bende seneye alırım basit bişiler dedim, bütçemi zorlayacak bişiler beğendim,
dedim olsun alayım aldığım şeylerde benim çok hoşuma gitti sonra kafa tankk etti ya ben her yıl bana doğum günümde basit bir hediye ile gelirse bende anneler gününde ona basit bişi alcam diyorum bu devran böyle sürüyor ve hep bana basit ona ise iyi alınıyor değişen bişi yok safff dedim kendime dahada bekleme beklersen gelecek yıl gene aynını yaparsın dedim kendime ve hemen dönüşte girdim bi mağazaya basit değil ama normal bişi aldım :)))Kayınvalideye ilk beğendiğimide kendime almış oldum
VE İLK DEFA KENDİMİ BUGÜN RAHAT HİSSETTİM NEDEN BEN İYİ ŞEYLERE LAYIK BULUNMADIĞIM HALDE ONU LAYIK GÖRÜYORUM Kİ :)))
ÇOK MUTLUYUM BUGÜN ÇOK BEN GİBİ OLANLAR YADA BENİM GİBİ YAPACAKLAR BURAYA YAZALIM ANNELER GÜNÜNE KADAR :))))