• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü yaklaştı ve kendimi kötü gelin ilan ettim :))

XsevdeX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
147
0
46
Kayseri
Slm arkadaşlar,anneler günü için annelerimize kayınvalidelerimize hediye alma günü geldi:16:.Ben her yıl kayınvalideme en iyi hediyeleri alırdım kaliteli vs benimde tek günüm doğum günümdür oda bana hep 5 t lik toz bezi yapacam şeyler alırdı,:37:neyse alışverişe çıktım aman dedim ben gene iyi bir hediye alayım dedim artık bana bi dahaki doğum günümde basit şeyler alırsa bende seneye alırım basit bişiler dedim, bütçemi zorlayacak bişiler beğendim,:20: dedim olsun alayım aldığım şeylerde benim çok hoşuma gitti sonra kafa tankk etti ya ben her yıl bana doğum günümde basit bir hediye ile gelirse bende anneler gününde ona basit bişi alcam diyorum bu devran böyle sürüyor ve hep bana basit ona ise iyi alınıyor değişen bişi yok safff dedim kendime dahada bekleme beklersen gelecek yıl gene aynını yaparsın dedim kendime ve hemen dönüşte girdim bi mağazaya basit değil ama normal bişi aldım :)))Kayınvalideye ilk beğendiğimide kendime almış oldum:47: VE İLK DEFA KENDİMİ BUGÜN RAHAT HİSSETTİM NEDEN BEN İYİ ŞEYLERE LAYIK BULUNMADIĞIM HALDE ONU LAYIK GÖRÜYORUM Kİ :))):47: ÇOK MUTLUYUM BUGÜN ÇOK BEN GİBİ OLANLAR YADA BENİM GİBİ YAPACAKLAR BURAYA YAZALIM ANNELER GÜNÜNE KADAR :)))) :kkk:

hedıyenın buyugu kucugu olmamalıdır .onemlı olan hatırlamaktır ,alınan hedıyenın butcesı degıldır!

sız de kayınvalıdenıze ılla pahalı seyler almak yerıne ,daha manevı anlam tasıyan hedıyeler alabılırdınız .

hediyenın degerı bıcılen ücreti degıldır!

Son düzenleme:
hedıyenın buyugu kucugu olmamalıdır .onemlı olan hatırlamaktır ,alınan hedıyenın butcesı degıldır!

sız de kayınvalıdenıze ılla pahalı seyler almak yerıne ,daha manevı anlam tasıyan hedıyeler alabılırdınız .

Konu sahibi arkadaşımızın sorunu hediyenin ücreti değil bence düşüncesizlik hepimizin canını sıkar:34:
Ben değer gösterip gidip özenip bütçemi zorlayıp en güzelini almaya çalışacağım sevgili kayınvalideciğim bana maneviyata dahi bırakamayacağım birşeyler alacak:ssz:
Ah bu erkek anneleri ne zaman evlatlarının eşlerini de evlat yerine koymayı başarabilecek:50::17:
Sanırım sırf bu tarz konulara hassasyetim yüzden ben bekar kalmayı çok uzun süre tercih edeceğim:9::10:

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşımızın sorunu hediyenin ücreti değil bence düşüncesizlik hepimizin canını sıkar:34:
Ben değer gösterip gidip özenip bütçemi zorlayıp en güzelini almaya çalışacağım sevgili kayınvalideciğim bana maneviyata dahi bırakamayacağım birşeyler alacak:ssz:
Ah bu erkek anneleri ne zaman evlatlarının eşlerini de evlat yerine koymayı başarabilecek:50::17:
Sanırım sırf bu tarz konulara hassasyetim yüzden ben bekar kalmayı çok uzun süre tercih edeceğim:9::10:

ücreti degıl mı:27:

"kayınvalıdesın 5 tlık toz bezı yapacagı seylerı alması,konu sahıbın ıse hep butcesını sarsacak kalıtelı seyler almasının bence ucretle alakası pekala da var yanı .

deger gostermek demek de butceyı zorlayacak sekıl de hedıye almak demek mı! ben de bunu anlamıyorum .

yanı konu sahıbı de mecbur degıl kı butcesını sarsacak hedıye almaya .

evet sorun belli ki ücret değil değer meselesi kayınvalidenin özensiz olması formaliteymiş gibi göstermelik bişeyler alması.iyi yapmışsın.eğer maddi durumları yüzünden iyi bişeyler alamıyorsa bişey denmez tabiki düşünsün yeter amenna ama özenmediği için basit şeyler alıyor oluşu verdiği değeri gösterir.

ücreti degıl mı:27:

"kayınvalıdesın 5 tlık toz bezı yapacagı seylerı alması,konu sahıbın ıse hep butcesını sarsacak kalıtelı seyler almasının bence ucretle alakası pekala da var yanı .

deger gostermek demek de butceyı zorlayacak sekıl de hedıye almak demek mı! ben de bunu anlamıyorum .

yanı konu sahıbı de mecbur degıl kı butcesını sarsacak hedıye almaya .

Tabi ki dünyaları alsın diye desteklemiyorum ama kimi insan zevksizdir yada bilmez birşeyler almayı. Bence sorun hala maddiyet değil özensizlik:34:

evet sorun belli ki ücret değil değer meselesi kayınvalidenin özensiz olması formaliteymiş gibi göstermelik bişeyler alması.iyi yapmışsın.eğer maddi durumları yüzünden iyi bişeyler alamıyorsa bişey denmez tabiki düşünsün yeter amenna ama özenmediği için basit şeyler alıyor oluşu verdiği değeri gösterir.

Katılıyorum:ssz:

Burda sizin gibi yapacak üyelerden fazla,kaynanam 5 tl likte olsa doğumgünümde ufak bir hediye alsın diyen daha çok üye vardır eminim :27::27::27:

Son düzenleme:
şu sitede 5 tllik hediyeylede olsa doğum günü hatırlanan kaç kişi var acaba:9:

bir doğum günümde kaynanamlardaydık.eşim pasta aldı yedik hep beraber.kaynanam,pasta yedik diye sana hediye mi alacağız demişti rahmetli:)

Son düzenleme:
tek derdin bu olsun canım benim ya kaynanam bana değer vermiomuş çokta tınnn...sen eşinle mutlumusun bunlar gerçekten çok küçük problemler

şu sitede 5 tllik hediyeylede olsa doğum günü hatırlanan kaç kişi var acaba:9:

bir doğum günümde kaynanamlardaydık.eşim pasta aldı yedik hep beraber.kaynanam,pasta yedik diye sana hediye mi alacağız demişti rahmetli:)

almazsa almasın sanki onun hediyesine muhtaçtık:10:

Kayınvalideme anneler gününde hediye alırım.
Bütçemin el verdiği sürece onun da hoşuna gidecek bir şeyler seçmeye çalışırım.
Ama o bana doğum günlerimde almaz çünkü hatırlamaz.E kadının tek derdi ben değilim, yaşlıdır, unutur, akıl edemez.
Ben sorun etmem ama normal günlerde içinden geldiği zaman alır ufak tefek şeyler, sizin tabirinizle 5 liralık şeyler.
Ama çok mutlu olurum.Beni hatırlaması, sevmesi, değer vermesi hoşuma gider.
Sizinki özellikle size değer vermediğini hissettirmek için yapıyorsa bir şey diyemem tabii ama normal şartlarda düşünmesi bile yeter diyenlerdenim.

Adı üstünde hediye zaten bunu karşılığını beklemeden almak gerekli 10 YILLIK evliyim kayınvalidem 1 mendil dahi almamıştır ben ise her anneler gününde yada arada sırada bir şeyler alırım.İyi gelin olduğum içinmi yooo adı üstünde sonuçta gelinim yine kötüyüm ama ben birilerine bir şeyler almaktan ve o surat ifadesinden mutlu oluyorum

benim k.v de uzakta oturduğu için öyle özel bi gün hediyesi almayız
yanına gittiğimizde ufak bişeyler alırız maksat gönlü olsun mutlu olsun
o da bana doğum günümde hediye almaz ama mutlaka arar
ve bence araması bile yeterlidir
aslolan hatırlamak-hatırlanmaktır:31:

Bir yerde haklı olabilirsin de tatlım,nedir manevi anlam taşıyan bir hediye?Örnek verirsen arkadaşa da yardımcı olursun..
Her insan böyle düşünür.İster kayınvalide,ister anne,ister arkadaş,ister eş..Sen değer verip pahalı ve onun hoşuna gidecek şeyler almak istersin(mesela ben buna dikkat ederim) ondan görmeyince üzülürsün.Bu herkesin başına gelir..Peki kayınvalide açısındasn düşünelim.O nasıl bir şeyler alabilir gelinine maneviyatı büyük?Bunları gerçekten de merak ettiğim için soruyorum..İnsanların imkanı olduğu sürece karşındakine pahalı(kaliteli ve güzel) hediyeler alması çok hoş bir şey..

Ben hiçbi zaman bütçe zorlıcak bişe almadım bi eşarp bi bluz öyle şeyler aldım ama bu sene bişe almıcam bana onun hiçbişe aldığı yok ne doğum günümde ne başka zaman zaten aldığımıda beğenmiyo çok renkliymiş bunu annene versem bu bana küçük geldi falan diye kibarca ne aldıysam geri verdi zevklerimiz uymuyo maşallah şişkoda bi kadın en büyük bedene bile sığmıyo evine falanda ufak tefek şeyler almışlığım var bana sadece yeni evliyken doğum günümde şekerlik almıştı heralde eltim kıskandıki bidaha bişe almadı bebeğe bile bişe aldıkları yok ben niye alayım şimdi para biriktirmem lazım zaten kusura bakmasın. Anacığımlada bugün çarşıya çıkcaz kendime pijama bakcam dedi o beğensin alırken parasını ben veririm olur biter zaten hiçbişeye ihtiyacı yok bizim aramızda öyle bütçe zorlıcak hediyeler alınmıyo eşimlede öyle en pahallıları babamdan isterim hep çünkü para onda:)

Eşimle ilk ıkı yıl anneler günü için kayınvalideme sevebileceğini düşündüğümüz güzel hediyeler aldık etek bluz gibi ama ne zaman ki siz beceremezsiniz parasını verin ben alırım dedi,ikimiz de bir daha hediye almadık sadece yiyecek bir şeyler,çiçek alıp gidiyoruz.
Sağolsun işimizi kolaylaştırdı.:)

yok kız:ssz:benim ne hediyede gözüm var ne bişeydi.Bana destek olması yeterdi sadece bunu istedim,ne parasını ne pulunu...

Benim içinde o yeter...Geçenlerde kaynanam eşarp almış ona bile sevindim ki kapalı değilim :9::9::9: Sanki çok muhtaçmışım gibi sevindim

Back
X