benim k.validem doğum günümü ilk zamanlar hatırlardı, şimdi hatırlamaz bırak hediye almayı kutlamaz bile, ama ben ona bu sene çok sevindiği hediyeler aldım anneler günü için. O zaman ben enayiyim, ama nedense kendimi hiç öyle hissetmiyorum, yaşlı bir insanı sevindirdiğim mutlu ettiğim için huzurlu hissediyorum.
Sene içinde k.valideniz sizin için hiç bir şey yapmıyor mu? Mesela gideceğiniz zaman sevdiğiniz bir yemek, örgü gibi şeyler, köyden sizin için bir şeyler yollanır mesela, size gelirken bir şey getirir, tatli bir söz söyler. Ne bileyim bir düşünün. Muhakkak olmuştur. Işte hediyeleşmeyi değer vermeyi tek bir güne bağladığı için ben bu doğum günü anneler günü babalar günü vs. şeyleri pek sevmiyorum. Bir insanın koca bir yıl içinde size nasıl değer verdiğini unutup tek bir günde bir şey yapmayınca değersizim moduna soktuğu için sevmiyorum bu günleri.
kusura bakmada canım evlatlarına aldığı hediye gibi alıp benide onlar gibi düşünmesini istiyorum anlamadığınız mantığınızın almadığı bu işte sorun maddi boyutu değil her yıl evlatlarına en iyileir alırken bana neden basit şeyler alıyor açıklamasını yap bana bunu de ki sana alırken parası yoktur ama onlara alırken parası vardır de bu nedir biliyomnusun değer verme olayı algıladı isen ne mutlu :))arkadaşım