• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü

nnaallaann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
17
18
88
42
Merhabalar, uzun süredir bu siteyi takip eden ama hiç derdimi açmaya cesaret edemeyen ben bugün sizlerin fikirlerinizi almak isityorum. Sizi sıkmamak için kısaca anlatacağım. Ben bir cocuk annesi dört yıllık evli bir kadınım. Biliyorsunuz gecen pazar anneler günüydü. Eşim bana bir gün öncesinden anneler günü ile ilgili bir hazır slayt gönderdı. Pazar günü ise hiç birşey yok. Sadece anneler günün kutlu olsun diye sözlü bir kutlama yaptı geçti. Ben bu tür günlere önem veren bir insanım. Eşimdende küçük bir hediye beklemiştim oğlum ve kendi adına alımış.Ama yapmadı. Bunu eşime yansıtmamaya çalışsamda büyüttüm kafamda. Ona karşı soğuk davranıyorum. Ama davranışımın doğru olup olmadğındanda emin değilim. Acaba benmi büyütüyorum, yoksa sadece bir gün olsun hatırlanıp bir hediye almak bu kadar mı zor. Bana vakit ayırdığnız için şimdiden tşk ederim. senağlama

...........................................................................................

Son düzenleme:
bence sen büyütmüşsün arkadaşım , ne güzel slayt hazırlamış eşin sana bence bu daha güzel bir hediye , herşey maddiyat değilki...önemli olan hatırlaması bence illa hediye almak şart değil,bence boş yere takıyosun kafana üzme kendinide eşinide olur mu, en güzel hediyeni almışsın işte canım anne olmuşsun var mı bundan daha öte hediye ...sevgiler...:)

bence de siz büyütmüşsünüz hediye alması 2 dk sını alır oysa uğraşıp daha kalıcı bi hediye vermiş slayt hazırlaması daha hoş olmuş bana göre kaydirigubbakcemile4

zaten size süpriz yapmış biraz abartmışınız.hiç hatırlamasa haklısınız diycem sizin için hediye çok önemli galiba.bence emek harcanan hediye benim için daha güzel ve önemlidir

ya kapitalizmin bir dayatmasi olmus bu tür seyler ama yinede aliniyor bende anneme aliyorum her ne kadar böyle düsünsemde ama bunun yüzüne kocaniza karsi bir sogukluk olmasi ne kadar kötü..oysa oturmus sizin icin slayt hazrlamis valla onunla ugrasmak istemyen o kadr kisi var ki,bunu düsünen biri hediye almayida düsünmüstür ama el emegini daha cok sevecegini düsünmüstür..böyle seylere takilmayin

ama kendisinin hazırladığı bir slayt değildi öle hani sitelerde olur yaa onlardan birini göndermiş. Aslında işin biraz geçmişi var. Benim eşim hediye özürlüdür. Daha doğrusu evlendikten sonra böyle oldu.Biz bu hediye konusunda eşimle tartışmıştım, bir kadına doğum gününde alınmayacak ne hediye varsa eşim bana almıştı. Belkide iş burdan sürüp geliyor. Bendede var sorun biliyorum ama önceki kızgınlıklarım debreşiyor galiba

benim eşim benim doğum günümde hediye olarak bana milli piyango bileti ve süper loto almış bir insan ben bunlarıda düşündükce iyice büyütüyorum kafamda ama haksızmıyım

Eee slayt yapmış ya işte,illa maddi bir hediye mi alması lazım.
hem siz onun annesi değilsiniz ki..?
Hediye almak durumunda da değil doğal olarak,oğlunuz almış.
Madem hediye canlısı birisisiniz ..
Mesela d.gününüzde bir hediye belirleyin v eonu aldırın eşinize..??

İlla hediye alması gerekmez ki ,slayt göndermiş onu bile yapmayabilirdi ama gene incelik etmeye çalışmış yapmış.

Bu kadar ağrıtma kafanı bence.

benim eşim benim doğum günümde hediye olarak bana milli piyango bileti ve süper loto almış bir insan ben bunlarıda düşündükce iyice büyütüyorum kafamda ama haksızmıyım

ilginç hediyeler almış doğrusu...yinede anneler gününe çok takılmayın derim...banada çok mantıklı gelmez kutlamak ama kutluyoruz yinede...

kadın olmamızdan dolayımıdır nedir bazı şeylere çok takıyoruz. ama aynı duruma çok yakın tanıdığımız yada arkadaşımız düşse çok önemli olmadığını söylüyoruz. bu olayda böyle. üzülmenize değmez diye düşünüyorum.

anneler gününe niye takaıldınız böle.canınızı üzmeyin boşuna.benim babam anneme der ki ne alim ben sana anneler günü hanımlar günü mü der :)
şaka bi yana erkekler pek düşünceli olamıyor.takılıp üzmeyin kendinizi.o mail bile bence süper bişi.ben nişanlımı düşündüm de :D kutlamaz bilem yav ilerde :)

Buyutme en azindan dusundu.. Gerci milli piyango ve lotto biletleri tuhaf bir sey ama bunu tatli ve sakayla karisik bir sekilde anlatabilirsin bir kadina ne tur hediyeler alindigini yada hediye almanin inceligini.. Senin elinde olan bir sey.. Odunluk yapmasini erkekligine ver

Ya bence biz kadınların hediye beklentileri biraz yüksek o yüzden, biraz abartıyoruz. Acaba ne alcak falan die düşünüyoruz sonra da hiç beklamadiğimiz bişe çıkınca da hayal kırıklığına uğruyoruz. Kendini bu kadar üzme yaa sana slayt yollamış işte sözlü olarak da kutlamış, ne kocalar duyuyoruz hiç kutlamaya bile tenezzül etmeyen... Ya ayrıca bu hediye işini kafanda büyütmezsen ve bir beklentin olmazsa hayal kırıklığına da uğramazsın. Erkekler nasıl hediye seçmeleri gerktiğini bilemezler o yüzden bu konuda onu suçlamayın derim...

nurcankaya'nın eşi de piyango bileti almış bence çok sempatik yaa, kaydirigubbakcemile3 Olayın sevimli tarafından bakın bence hiç düşünmemezlik yapmasından iyidir...
a.s

ya kapitalizmin bir dayatmasi olmus bu tür seyler ama yinede aliniyor bende anneme aliyorum her ne kadar böyle düsünsemde ama bunun yüzüne kocaniza karsi bir sogukluk olmasi ne kadar kötü..oysa oturmus sizin icin slayt hazrlamis valla onunla ugrasmak istemyen o kadr kisi var ki,bunu düsünen biri hediye almayida düsünmüstür ama el emegini daha cok sevecegini düsünmüstür..böyle seylere takilmayin

ve ekliyorum..
ben o slaytı baska bişeye değişmezdim..
onun emeği var diye baş tacı ederdim..
can'dan gelen hersey kabulumdur derim ..
bakış açısı farklılığı ve özentılık durumu bence..

bence abartmışsın arkadaşım ya, bunda üzülecek bişey yok, evlilik yıldönümünüz olsa neyse, doğum günün olsa neyse, senin özel günün, anneler günü milli bayram değil, dini bayram değil,
valla benimde herhangi bi günü ablalar günü ilan edesim var
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ve ekliyorum..
ben o slaytı baska bişeye değişmezdim..
onun emeği var diye baş tacı ederdim..
can'dan gelen hersey kabulumdur derim ..
bakış açısı farklılığı ve özentılık durumu bence..

Küçük bir noktayı atlıyorsunuz hanımlar konu sahibi slaytın hazır slayt olduğunu belirtmiş...

Ama düşünüp de yollaması kesinlikle bir inceliktir... a.s

Back
X