• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneler günü

belki maddi degeri olan bisey alsa memnun olmayacaktin,begenmezsin diye..esinde boyle bisey yapmis..onemli olan dusunmesi..neden mutsuz oluyorsun ki?esinin hevesini kirma boyle davranipta..

Anneler günü, erkekler için, eşlerine sorumlu oldukları bir gün değil ki. Yani illa bana hediye almalı gibi, hatta kutlamalı gibi bir zorunluluğu yok ki. Sitem edebilirsiniz belki ama çok kızmanız ve soğuk davranmanız bence gereksiz.

Evlilik yıldönümü, doğum günü gibi günleri size has ve sorumlu olduğu günlerde, sizi unutsa, anlarım ama anneler gününde illa size sorumlu değil. Düşünmesi bile yeterli.

Eşiniz zaten bu konuda sizi eksikte bırakmamış, düşünmüş kutlamış, slayt yapmış. ılla maddi değeri yüksek birşey alması gerekmiyordu ki. Hem de zorunlu değil gerçekten. Ama yine de düşünmüş.

ay yok ya arkadaşlar herkes böle diyo işte manevi degeri olsun yeter ne manevi degeri olcek almış netten hazır bi slayt yollamış eşine..insanlar bazen eşlerinin gözündeki degerlerini gelen hediyelerle ölçüyo yanlışmı dogrumu bilemem ama burda manevi degeri önemli diyen herkes bu düşüncede kesinlikle..
eşin yanlış yapmış arkadaşım sende büyütmekte haklısın ..sende onu babalar gününde hatırlamassın olur biter.gazlamıyorum dogruyu söylüyorum ..sevgiler.

ay yok ya arkadaşlar herkes böle diyo işte manevi degeri olsun yeter ne manevi degeri olcek almış netten hazır bi slayt yollamış eşine..insanlar bazen eşlerinin gözündeki degerlerini gelen hediyelerle ölçüyo yanlışmı dogrumu bilemem ama burda manevi degeri önemli diyen herkes bu düşüncede kesinlikle..
eşin yanlış yapmış arkadaşım sende büyütmekte haklısın ..sende onu babalar gününde hatırlamassın olur biter.gazlamıyorum dogruyu söylüyorum ..sevgiler.

Tek taş alınca mı daha mutlu olunacak.
Herkesin değer anlayışı farklıdır.
Ben eşim sadece 1 gül aldığında mutlu olurum.
Öyle eşler var ki, anneler gününde, eşlerinin anne olduklarını bile unutuyor. Ne güzel ki arkadaşın eşi düşünmüş, kutlamış, Hazır mazır, düşünmüş, slayt gödermiş. Ama yaranamamış.
Keşke, tek taş alsaydıda, eşinin anneliğine annelik katsaydı, mutluluğuna mutluluk katsaydı, huzuruna huzur katsaydı !

Tek taş alınca mı daha mutlu olunacak.
Herkesin değer anlayışı farklıdır.
Ben eşim sadece 1 gül aldığında mutlu olurum.
Öyle eşler var ki, anneler gününde, eşlerinin anne olduklarını bile unutuyor. Ne güzel ki arkadaşın eşi düşünmüş, kutlamış, Hazır mazır, düşünmüş, slayt gödermiş. Ama yaranamamış.
Keşke, tek taş alsaydıda, eşinin anneliğine annelik katsaydı, mutluluğuna mutluluk katsaydı, huzuruna huzur katsaydı !

işte bende diyorumya herkes sizin gibi degil ...

ya bence bu özel günler konusunda erkeklere çok yükleniyo, doğum günü, evlilik yıldönümü, yılbaşı, sevgililer günü anneler günü, o günü bu günü....
erkekler zaten bu tip günlere alerjenik, zaten genelde hediye bakmayı almayı beceremezler, sevmezler, herbir özel günde, çiçek getir, böcek götür, iyice baskı altında hissedip hiçbişey yapmamaya başlıyolar bunun sonucu.
yani benim için sadece özel olan ve özel kutlama istediğim doğum günüm, belkide ben yanlış düşünüyorum bilemiyorum
:hulya:

ben dogum gunumde anneme hediye alirim beni o dogurdu diye evlat anneleride kocalarina ve cocuklarina alsinlar hediye nede olsa onlarin sayesinde anne oldular diye :)))

Merhabalar, uzun süredir bu siteyi takip eden ama hiç derdimi açmaya cesaret edemeyen ben bugün sizlerin fikirlerinizi almak isityorum. Sizi sıkmamak için kısaca anlatacağım. Ben bir cocuk annesi dört yıllık evli bir kadınım. Biliyorsunuz gecen pazar anneler günüydü. Eşim bana bir gün öncesinden anneler günü ile ilgili bir hazır slayt gönderdı. Pazar günü ise hiç birşey yok. Sadece anneler günün kutlu olsun diye sözlü bir kutlama yaptı geçti. Ben bu tür günlere önem veren bir insanım. Eşimdende küçük bir hediye beklemiştim oğlum ve kendi adına alımış.Ama yapmadı. Bunu eşime yansıtmamaya çalışsamda büyüttüm kafamda. Ona karşı soğuk davranıyorum. Ama davranışımın doğru olup olmadğındanda emin değilim. Acaba benmi büyütüyorum, yoksa sadece bir gün olsun hatırlanıp bir hediye almak bu kadar mı zor. Bana vakit ayırdığnız için şimdiden tşk ederim. senağlama

olaya sadece bu pencereden bakarsak sızın buyutmus olabılecegınız kanısı cıkabılır ortaya cunku bana gore de bunlar duzenın ınsanlaa bır dayatması... zorunlu bırakılması...

ama kendisinin hazırladığı bir slayt değildi öle hani sitelerde olur yaa onlardan birini göndermiş. Aslında işin biraz geçmişi var. Benim eşim hediye özürlüdür. Daha doğrusu evlendikten sonra böyle oldu.Biz bu hediye konusunda eşimle tartışmıştım, bir kadına doğum gününde alınmayacak ne hediye varsa eşim bana almıştı. Belkide iş burdan sürüp geliyor. Bendede var sorun biliyorum ama önceki kızgınlıklarım debreşiyor galiba

benim eşim benim doğum günümde hediye olarak bana milli piyango bileti ve süper loto almış bir insan ben bunlarıda düşündükce iyice büyütüyorum kafamda ama haksızmıyım

fakat bunları da okuyunca ıcınızdekı kırgınlıgın anneler gunune ozel degıl de sadece o gunu hedıye vermek adına degerlenmesı gereken bır gun olarak tayın etmesını beklemıssınız esınızden...

yanı aslında sızın kırgınlıgınız anneler gununde degıl genel manada hedıye almadıgınız ıcın bır nevı tepkıye donusmus ıcınızde arkadasım haklı olarak...

her kadın ruhu oksansın sımartılsın ıster...

yıne de esınız hazır slayt da olsa bır ıncelık yapmıs, sız de ısteklerınız doğrultusunda esınızı yonlendırebılırsınız degıl mı ?

uzme kendını gercekten...

Anneler gunun kutlu olsun a.s.

Back
X