Anneler günü

Kelebek1903

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
72
5
18
Kızlarrrr annemee ne hediye alacağımı bilmiyorumm haala
Yardım edin takı tuku parfum böyle şeyler almak istemiyorum artıkk!! Değışık birşey almak istiyorum ama neyy ?:)

Ohepsiyahgiyer

ne kadara kadar çıkabilirsin fiyat olarak, onu da söylersen fikir verebiliriz? bir de annen teknoloji sever mi? nelerden hoşlanır?

ne kadara kadar çıkabilirsin fiyat olarak, onu da söylersen fikir verebiliriz? bir de annen teknoloji sever mi? nelerden hoşlanır?

Öğrenciyim yani en fazla 50-60€
Teknoloji öyle böyle fazla değil telefon aldık geçen sene daha kullanmasını pek bilmiyor. Elbiselerden hoşlanır ama alsam ona olurmu bilmiyorumki eger olmasa mahcup olurum

Ohepsiyahgiyer

güzel bir çanta alabilirsin, kozmetik alabilirsin, üzerine annenle senin isimlerinizin yazılı olduğu muglar dan yaptırabilirsin, saat alabilirsin :) şimdilik aklıma gelenler bunlar

güzel bir çanta alabilirsin, kozmetik alabilirsin, üzerine annenle senin isimlerinizin yazılı olduğu muglar dan yaptırabilirsin, saat alabilirsin :) şimdilik aklıma gelenler bunlar

Çanta olabilir aslında bakalım :))) teşekkür ederim <3

Ohepsiyahgiyer

Bece ayakkabı veya kapalıysa güzel bir eşarp olabilr

Bence elektrik supurgesi elektrikli semaver veya kahvecim tarzinda biseyler alabilirsin su an arcelikte baya bi indirim var ben hem anneme hem kv me elektrik supurgesi aldim cokmuygun fiyata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…