- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar kv ve kp mi hiç ama hiç sevmiyorum kv mi pazar aramak istemiyorum çünkü artık inanılmaz gurur yapıyorum önceki konularımdan başıma neler geldiğine bakabilirsiniz var mı aranız da kv sini aramayacak olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara birşey kaybetmezsin,insanlık sende kalsın.Kızlar kv ve kp mi hiç ama hiç sevmiyorum kv mi pazar aramak istemiyorum çünkü artık inanılmaz gurur yapıyorum önceki konularımdan başıma neler geldiğine bakabilirsiniz var mı aranız da kv sini aramayacak olan
Kocana karşı savunacak bir cümlen daha olması için ara.annesi konusunda kavga çıkarsa ; ben kızdığım halde annene saygımdan onu anneler gününde bile aradım ama o napıyo bak gör.....dersin...Kızlar kv ve kp mi hiç ama hiç sevmiyorum kv mi pazar aramak istemiyorum çünkü artık inanılmaz gurur yapıyorum önceki konularımdan başıma neler geldiğine bakabilirsiniz var mı aranız da kv sini aramayacak olan
Haklısın bacım bende sevmem böyle günleri.. anne bi güne sığar mı ya abuk sabuk özentiler işte.. ama kaynana domuz gibi ilk sene aramamıştım küstü konuşmadı kızıyla eşimi de şişirdi onlar da aynen 5 karış surat bi ton laf soktular. Çeneleri kapansın uyuzların diye mecbur arıyosun.. onların tafrasını çekeceğime kutlanıveririm daha iyiBen anneler gününe gerçekten karşıyım. Bu kadar annesini kaybeden evlat,evladını kaybeden anne,evlada hiç kavuşamamış anne varken. Anne kavramını bu kadar göze sokmak çok bencilce geliyor. O yüzden ben aramam
Bizimki gibi yaşayan bi hain kv olsaydı böyle söylemezdinBen pazar günü kayınvalidemin mezarını ziyaret edeceğim. Yarın öbür gün göçüp gittiklerinde keşke arasaymışım dersiniz. Arayın...
Bizimki gibi yaşayan bi hain kv olsaydı böyle söylemezdin![]()
Yok öyle değil bizimki açıkça yüzüme söylemişti oğlunu evlendirmiycekmiş. ölene kadar bize bakıcaktı söz verdi kaç kere.. ağırdan aldık ayrılırsınız diye çok söyledik ama bırakmadı seni.. evlendiğiniz ilk zamanlar da geldi oğlumu elimden aldı diye gıcık oluyodum sana bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu diye yüzüme söyledi daha geçen yaz.. ama sonradan alışmış bana falan filan oğlu mutlu olduğu için.. size yaşamadığınız şeyleri yorumlamak kolay geliyo.. o yüzden boşa dememişler bekara karı boşamak kolay diyeBelki onun için siz de hain gelinsinizdir. Her şey karşılıklı öyle değil mi?
Yine de öldüğünde üzülmeyecek kadar bir insandan nefret edebilmek benim aklımın aldığı bişey değil.
Yok öyle değil bizimki açıkça yüzüme söylemişti oğlunu evlendirmiycekmiş. ölene kadar bize bakıcaktı söz verdi kaç kere.. ağırdan aldık ayrılırsınız diye çok söyledik ama bırakmadı seni.. evlendiğiniz ilk zamanlar da geldi oğlumu elimden aldı diye gıcık oluyodum sana bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu diye yüzüme söyledi daha geçen yaz.. ama sonradan alışmış bana falan filan oğlu mutlu olduğu için.. size yaşamadığınız şeyleri yorumlamak kolay geliyo.. o yüzden boşa dememişler bekara karı boşamak kolay değil diye
Gel bi şey yap demedik.. sen demedin mi bana sen de kv gözünde hain gelinsindir her şey karşılıklı diye.. şimdi de konu sahibine söyledim onu diyosun.. sen ne dediğini bilmiyosun.. he canım senin bu dalga geçer gibi konuşma tarzın var ya aman aman.. evlerden ırak bi tipsinEee?
Siz kutlamayın o zaman, ne yapalım?
Konu sahibine yaptım yorumumu.
Yine aynı fikirdeyim, ölümü düşünmek lazım. Bir insan öldüğünde üzülmeyecek kadar nefret ediyorsanız kendi vicdanınızla aranızda olan bişey, bana laf söylemek düşmez.
Gel bi şey yap demedik.. sen demedin mi bana sen de kv gözünde hain gelinsindir her şey karşılıklı diye.. şimdi de konu sahibine söyledim onu diyosun.. sen ne dediğini bilmiyosun.. he canım senin bu dalga geçer gibi konuşma tarzın var ya aman aman.. evlerden ırak bi tipsin
Kib. Bye.