Anneler gunumu kutlamadi

Biliyorsunuz şekerim erkekler odun , üzülecek bir şey yok bence . Kendi annesini de kutlamamıştır, unutup gitmiştir bence Bugüm akşam bugün anneler günüydü diyin bakalım, ne diyecek

Sizin orda anneler gunu nasil kutlaniyor cok merak ettim. Anneler gunu adi ustunde anne ve cocuga ozeldir. Cocugun 3 yasindaysa, sarilirsin, bugunun ne oldugunu anlatirsin.
Annem kutlamadi, akrabam kutlamadi, esim birsey alip gelmedi, oglum elimi opmedi.... Asiri derecede abartmissiniz. Anneler gununu evlatlar kutlar, bildigi butun anneleri arayip gun kutlamak zorunda degil kimse. Esler de hemen hediye almak zorunda degil.
Bu ozel gunleri ticarete doken ve gunlerdir bunun reklamlarini yapan markalari hatirlattiniz bana. Sizin yaptiginiz da bugun herkes benimle ilgilensin, esim hediye alip gelsin demek olmus. Beklentilerinizi normal duzeye indirebilirseniz gayet huzurlu bir anneler gunu gecirebilirsiniz evladinizla.

aklımdan geçenleri yazmışsın, tekrarlamıyım o yüzden :)

konu sahibi siz, eşinizin annesi değilsiniz, herkes kendi annesine alıyor.. eşinizden neden bekliyorsunuz ki? kaldı ki sizin çocuğunuz daha bebek denecek yaşta.. takmayın bu kadar..

hayatta şu anneler-babalar- sevgililer günü kadar anlamsız gün yok. sırf bunun için bile ne kadar huzursuzluklar yaşanıyor, kaldırsalar keşke :)

Saat 12 den sonra bir "anneler gunun kutlu olsun balim" duydum.
Sabah hediye yokmu dedim,
Oglen hediyeyi yine sordum,
Aksama dogru yine sorunca.
"Sen benim annem degilsin" dedi.
Sustum bisi demedim ama cok acaip bi bakis attim tabi:)))
Disari cikti gelirken almazsa bi hediye artik babalar gununude unuturuZ napalim:))

Anneler günün kutlu olsun canım bak biz kutladık :):)

Benim öküz sevgilime de 3o defaq söylemiştim bugün 1 gül koparmış gelecek anneler günün kutlu olsn dedi elimi öptü başına koydu bi de çamış .

Erkeklere söylemek lazım böyle şeyleri sıkma canını kulağını çek seneye kutlar :)

Sevde hanim 3 yasinda benim cocugum hadi bakalim bayramim kutlu olsun de op amcanin elini dediginde soylerde operde benimki yapar
Esim yonlendirse cocuk yapar ben kendim sakaci bi ses tonuyla op bakim elimi bugun anneler gunu dedim
Bu yani ciddi ciddi ona bozulmadim
Ben babalar gunu icin yonlendirirsem sarki bile soyler sadece benimki degil 3 yasindaki her cocuk gibi
Tum yorumlari okumadim
Ilk defa bu anneler gununde ailem var yuvam var esimin ve oglumun kutlamasini beklemem bana cok dogal ve olasi bir iste gibi geliyor
Abes bisey goremiyorum
Bugun anneler gunu oldugunu biliyor
Hala resmi bi kutlama olmadi hadi guzelim anneler gunun kutlu olsun demek cok zor olmasa gerek
Cocukta bisey yapmadi bazi konusmalar gecti ama annelerimize ayirdigimiz butce kadar bisey ayrilip bir parca bisey alinmaliydi bu konuda hassasim bilir sevgililer gununde yok nisan yildonumde hediye bekleyen biri degilim yanlis anlasilmasin bende anneyim hepsi bu

Anneler günün kutlu olsun ama gerçekten kutlu olsun benim kutlayacak bir annem yok, senin kini kutlasam mutlu olur musun...

Bir evladın var eminim ki dünya tatlısıdır, vakti gelip aklı erince kutlar birazcık sabret, bak anne olmuş anneler gününün kutlanmasını bekliyorsun benim anne olma umudum da yok ama yine de ağlamadım bugün, sende ağlama

Birazcık sabır yavrunun aklı erdiği zaman, belki başka yavrularında olduğu zaman kimsenin kutlamasına ihtiyaç olmayacak, durup durup ağlıyorum yazmışsın içime çok dokundu ağlama lütfen ...

50 yaşındaki babam gitmiş haciyagi gibi kokan bir parfüm almış anneme iğrenç kokuyo ama
Adamcagiz gitmiş almış, parfümcu kızlar da en satilmayan kokuyu kakalamis babama anneme sorsan burbwryden daha guzel kokuyo parfümü neyse cok uzattım, erkekler odun falan değildir, istedikleri zaman âlâsını yaparlar, nişanlıyken sevgiliyken yaptıklarıni duşunun. Tamamen yetiştirilmeyle ilgili. Pahalı hediyeler şart degil, bahçeden koparilmis bir çiçek guzel bir sarılma her seye deger.

Son düzenleme:

Seninki yine iyiymiş, mutfak dolaplarının altında spot şeklinde ufak lambalar vardır bizim.
Onlardan biri patlamış, babam da bahçeden kopardığı bir gül ile birlikte ampul getirmiş anneme

Kesinlikle erkekler odun falan değilidir

Y'a arkadaslar nelere o tatli caninizi sıkıyorsunuz yaa

benim annem (yada ben)bir güne sığdırılacak kadar değersiz değil(im)
Canım annemi bir gün değil hergün seni seviyorum.Benim Evladimda bana layik Hayirli bir evlat olsun Yeter...
Annelerimizin ve çocuklarınızın annelerinin kıymetini mayısın ikinci pazar günü değil hergün bilin inşaallah Sevgili canlar bunlar uydurma gunlerdir fazla takmiyalim...

canım ikinci evliliğin olmasıyla alakası yok insanın içinde olmayınca olmuyor takma kafana. benim eşimde kızın büyüsün benmi kutlıcam diyor kızım kreşte bu sene çok şirin kalp hazırlamış bana. sabah da geldi normalde öpülneyi sevmez kutladı kocaman öptü öptürdü de. 1-2 seneye oğlun kutlar

bir de arkadaşlar kim ne kadar fikrime katılır bilmiyorum ama benim için doğduğum gün,evlendiğim gün,çocuklarımın doğduğu gün daha önemlidir. anneler gününde kızn birinin annesi ölmüş onun için kutlanıyor, sevgililer günün sevgiliyle alakası bile yok. herşeyden öte hiç biri benim hayatıma ait günler değil kutlansada kutlanmasada önemsemiyorum ben o günleri

Elbetteki haklısınız ama takılmayın boşverin bakın ne güzel kötü günlerden sonra gerçek mutluluğu yakalamışsınız aklına gelmemişdir eşinizin yoksa onun çocuğunun annesi olmadığınızdan değildir kesinlikle eminimki siz belkide buna takılı kaldınız anne oldunuz ama bunun için size teşekkür eden olmadı tabiki teşekkür mecazi anlamda belki bundan dolayıdır hassasiyetiniz ama boşverin ve bence geldiğinde bu konuyla ilgili hissetiklerinizi içinizde kalanları açıkca söyleyin ne var ayıp değilki

benim ilk anneler gunum oldugu halde kutlamadi. gevur icadi dedi. bir gunde mi gosterilir sevgi dedi. sanki diger gunler gosteriyon da dedim ben de.

Benim bildiğim evlatlar kutlar annelerinin anneler gününü eşler akrabalar değil.

Sen çok fazla beklenti içine giriyorsun ve kendini mutsuz ediyorsun bu yüzden .

anneler gunu çokta abartılmamalı

çocuklarımızın sağlıklı oluşu en guzel hedıye

9 Mayıs 1966 günü Anna Jarvis adlı bir kızın ABD’nin Philedelphia Eyaleti’nde annesi öldü. Annesini çok seven Anna Jarvis’in üzüntüsü aylarca sürdü. Anna annesinin ölümünün ardından yaşama küstü. Yemedi, içmedi bir ara ölmeyi bile düşündü. Anna’nın bu durumunu yakından izleyen komşusu, onunla yakından ilgilendi. Bir gün komşusu, Anna ile konuşurken ona “İnsanlar doğar, yaşar, ölür. Bu bir doğa kanunudur” dedi. Anna bu sözlerden çok etkilendi. Ancak bu Anna’nın annesinin ölümüne olan üzüntüsünü ve ona olan sevgisini azaltmadı. Aradan geçen süre içinde ölüm sözcüğünün soğukluğu gitti yerine anne sevgisinin sıcaklığı geldi. Artık Anna annesini gözyaşları ile değil, severek anmaya başladı. Anna’nın annesinin ölüm yıldönümünde bütün arkadaşları eve geldi. O gün Anna arkadaşlarına, “Yılın bir gününü annelere ayıralım. O günü annelerimizle ilgili anılarla dolduralım. Böylece annelerimize olan sevgi borcumuzu ödeyelim” dedi.

İşte böylece Mayıs Ayının her ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanmaya başlandı.

sözün özü, anneler günü çok fazla abartılıyor, muhtemelen bu günü bu kadar abartan millet bi biz varızdır herhalde, oğlum 2004 doğumlu, unuttu, hatırlatmadım bile, umrumda değil çünkü, eşimde kutlamadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…