- 23 Ağustos 2012
- 51.889
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.743
- 898
Sizin orda anneler gunu nasil kutlaniyor cok merak ettim. Anneler gunu adi ustunde anne ve cocuga ozeldir. Cocugun 3 yasindaysa, sarilirsin, bugunun ne oldugunu anlatirsin.
Annem kutlamadi, akrabam kutlamadi, esim birsey alip gelmedi, oglum elimi opmedi.... Asiri derecede abartmissiniz. Anneler gununu evlatlar kutlar, bildigi butun anneleri arayip gun kutlamak zorunda degil kimse. Esler de hemen hediye almak zorunda degil.
Bu ozel gunleri ticarete doken ve gunlerdir bunun reklamlarini yapan markalari hatirlattiniz bana. Sizin yaptiginiz da bugun herkes benimle ilgilensin, esim hediye alip gelsin demek olmus. Beklentilerinizi normal duzeye indirebilirseniz gayet huzurlu bir anneler gunu gecirebilirsiniz evladinizla.
50 yaşındaki babam gitmiş haciyagi gibi kokan bir parfüm almış annemeiğrenç kokuyo ama
Adamcagiz gitmiş almış, parfümcu kızlar da en satilmayan kokuyu kakalamis babamaanneme sorsan burbwryden daha guzel kokuyo parfümü neyse cok uzattım, erkekler odun falan değildir, istedikleri zaman âlâsını yaparlar, nişanlıyken sevgiliyken yaptıklarıni duşunun. Tamamen yetiştirilmeyle ilgili. Pahalı hediyeler şart degil, bahçeden koparilmis bir çiçek guzel bir sarılma her seye deger.
Sevde hanim 3 yasinda benim cocugum hadi bakalim bayramim kutlu olsun de op amcanin elini dediginde soylerde operde benimki yapar
Esim yonlendirse cocuk yapar ben kendim sakaci bi ses tonuyla op bakim elimi bugun anneler gunu dedim
Bu yani ciddi ciddi ona bozulmadim
Ben babalar gunu icin yonlendirirsem sarki bile soyler sadece benimki degil 3 yasindaki her cocuk gibi
Tum yorumlari okumadim
Ilk defa bu anneler gununde ailem var yuvam var esimin ve oglumun kutlamasini beklemem bana cok dogal ve olasi bir iste gibi geliyor
Abes bisey goremiyorum
Bugun anneler gunu oldugunu biliyor
Hala resmi bi kutlama olmadi hadi guzelim anneler gunun kutlu olsun demek cok zor olmasa gerek
Cocukta bisey yapmadi bazi konusmalar gecti ama annelerimize ayirdigimiz butce kadar bisey ayrilip bir parca bisey alinmaliydi bu konuda hassasim bilir sevgililer gununde yok nisan yildonumde hediye bekleyen biri degilim yanlis anlasilmasin bende anneyim hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?