Benim bildiğim evlatlar kutlar annelerinin anneler gününü eşler akrabalar değil.
Sen çok fazla beklenti içine giriyorsun ve kendini mutsuz ediyorsun bu yüzden .
Sevde hanim 3 yasinda benim cocugum hadi bakalim bayramim kutlu olsun de op amcanin elini dediginde soylerde operde benimki yapar
Esim yonlendirse cocuk yapar ben kendim sakaci bi ses tonuyla op bakim elimi bugun anneler gunu dedim
Bu yani ciddi ciddi ona bozulmadim
Ben babalar gunu icin yonlendirirsem sarki bile soyler sadece benimki degil 3 yasindaki her cocuk gibi
Tum yorumlari okumadim
Ilk defa bu anneler gununde ailem var yuvam var esimin ve oglumun kutlamasini beklemem bana cok dogal ve olasi bir iste gibi geliyor
Abes bisey goremiyorum
Bugun anneler gunu oldugunu biliyor
Hala resmi bi kutlama olmadi hadi guzelim anneler gunun kutlu olsun demek cok zor olmasa gerek
Cocukta bisey yapmadi bazi konusmalar gecti ama annelerimize ayirdigimiz butce kadar bisey ayrilip bir parca bisey alinmaliydi bu konuda hassasim bilir sevgililer gununde yok nisan yildonumde hediye bekleyen biri degilim yanlis anlasilmasin bende anneyim hepsi bu
cutemom,
ya dün sana inanılmaz nazik davranılıp, jest üstüne jestler hediyeler, süpriz yağmurları,
yapılsaydı fakat, eşin oğluna babalık yapmasaydı?
boşver arkadaşım ya...
babalar günün de sen farklı davranıyorsun belki evet.
ben de babalar gününde anneler gününde bana gösterilmeyen ilgiyi gösterdim.
ama karşılığında bir şey beklediğim için değil...
içimden geliyor...evlilik yıl dönümünde hassasım... o halde ben organize ediyorum...
yılbaşında hassasım, o halde ben organize ediyorum...
kayınvalideye alınacak hediyeyi de ben organize ediyorum...
annesinin anneler gününü kutlaması için hatırlatmayı da ben yapıyorum...
evet bu ilkti sizin için ama olmadı...
erkekler de zamanla duyarlı oluyor...
beklentilerini ayarla ve sabırla bekle..
Önümüzdeki sene okula başlayacağına göre sanıırm en güzeli önümüzdeki sene olacak
agzını aradım anneler gunu heıdyem nerde dedım , güldü biliyorsun para durumumuzu dedi bişey demedim bence hala oluru vardı ama en nihayetinde yapmadı
incemi normaldir herhalde , bilemedim önümüzdeki seneye herhalde boş geçmez diye düşünüyorum bu seferde
herseferinde bir sonraki bahara kalıyor Neyse
her türlü fikre ve yazılanalra tesekkür ederim mantıksal oalrak bakıldıgında takılcak bısey olmadıgını bende bılıyorum ama malesef oyle bakamadım , ölmezdi herhalde birşeyler planlasaydı bilmiyorum hala çok kızgınım ve üzgünüm
ben aslında biliyorum para olarak sıkışık olduğumuz için bende yabancı değilim ya hediyeyi öteledi , ama benim için olmazsa olmazlar vardır ben mesela asla atlamam gerekirse üc bes kurus bırıktırır ona 10 tl alabilrdi diyorum ama işte neyse yapıcak bişey yok
)
Merhaba kizlar
Bugun anneler gunu , gunumuz kutlu olsun evlatlarimizla uzun senelerimiz olsun insallah
Anne olmak isteyen arkadaslarimizada Allah en kisa zamanda nasip etsin
Bu benim 4.anneler gunum oglum 2010 subat dogumlu
Malesefki ilk uc sene anneler gunum kutlanmadi dogumdan sonra ayrildik
Ne annemler ne akrabalarim kutlamamisti
Gecen senede nisanliysim yine kutlanmadi bu sene mutlaka kutlanir dedim ve bir beklenti icine girdim ikimizde annelerimiz icin hediye aldik benim anneme verdik ama esim baliga gittigi icin kendi annesine yarin gidicez bi kac saat sonra gelicek esim
3 yasinda oldugu icinde oglum cok kuxuk akil edemiyor biliyorum ama benim icim cok buruk o kadar mutsuz hissediyorumki suanda kendimi
Bi kutlama ve bir hediye bekliyorum ama muhtemelem yok
Sizce kocama tepki vermelimiyim yoksa kutlamak zorunda degil mi diye dusunmeliyim ?
Kolay beri aglamam ama icim buruldu durup durup agliyorum
Baska anneler gunu kutlanmayan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?