Anneler gunumu kutlamadi

benım esım hersene kızımın adına hedıye alır kızımın elıne tutusturur kutlarlar
bu sene bıde pıtırcıgımız oldu hedıye ıkıye cıktı
bence yapı ıle ılgılı bı durum sonradan yada soylemeyle olmaz

kadın olmama rağmen anneler günü kutlamasının aşırı büyütülmesinden rahatsız oluyorum ben de.
teyzeler, kuzenler, anne olan komşular arkadaşlar herkes anne oldukları için tebrik bekliyorlar...

hediye almış olsa eşin çok güzel olurdu...
sabah oğluşunla sana süpriz kahvaltı hazırlasalar ve verseler...

ama eşinin yapısında var mıdır ince düşünceli olmak?

süprizler yapmak, fransız erkeği gibi romantik,ingiliz erkeği gibi centilmen olmak?

Yoksa Turk erkeği gibi sevip ama gösteremeyenlerden mi? ( biz kadınlar buna hödük diyoruz gerçi ama :) )

cutemom,

hayat sana ikinci bir şans verdi.

evladına iyi bir baba...

daha önceki yazılarında bu eşinin oğlunu ne kadar sevdiğinden, ilgilendiğinden söz etmiştin.

işte sana en büyük hediye...

evladın baba hasreti çekmiyor...

ayrıca hele bir kreşe başlasın,

orda anneler günü, sevgililer günü, yok yıl başı , yok falanca günü diye pompalamaya başlayacaklar çocukları,

ister istemez babasına anneme pırlanta alalım, anneme şunu alalım bunu alalım diye babasını etkileyecektir.

bir iki yıl daha sabret

bence de...

ben oğlumdan kendime gittim iki çift ayakkabı aldım anneler günü hediyesi olarak.

ilerde bana oğlum ödemek şartıyla hanesine borç yazdım:)

Benim bildiğim evlatlar kutlar annelerinin anneler gününü eşler akrabalar değil.

Sen çok fazla beklenti içine giriyorsun ve kendini mutsuz ediyorsun bu yüzden .

cutemom,

ya dün sana inanılmaz nazik davranılıp, jest üstüne jestler hediyeler, süpriz yağmurları,

yapılsaydı fakat, eşin oğluna babalık yapmasaydı?

boşver arkadaşım ya...

babalar günün de sen farklı davranıyorsun belki evet.

ben de babalar gününde anneler gününde bana gösterilmeyen ilgiyi gösterdim.

ama karşılığında bir şey beklediğim için değil...

içimden geliyor...evlilik yıl dönümünde hassasım... o halde ben organize ediyorum...

yılbaşında hassasım, o halde ben organize ediyorum...

kayınvalideye alınacak hediyeyi de ben organize ediyorum...

annesinin anneler gününü kutlaması için hatırlatmayı da ben yapıyorum...

evet bu ilkti sizin için ama olmadı...

erkekler de zamanla duyarlı oluyor...

beklentilerini ayarla ve sabırla bekle..

Önümüzdeki sene okula başlayacağına göre sanıırm en güzeli önümüzdeki sene olacak

agzını aradım anneler gunu heıdyem nerde dedım , güldü biliyorsun para durumumuzu dedi bişey demedim bence hala oluru vardı ama en nihayetinde yapmadı

incemi normaldir herhalde , bilemedim önümüzdeki seneye herhalde boş geçmez diye düşünüyorum bu seferde
herseferinde bir sonraki bahara kalıyor Neyse

her türlü fikre ve yazılanalra tesekkür ederim mantıksal oalrak bakıldıgında takılcak bısey olmadıgını bende bılıyorum ama malesef oyle bakamadım , ölmezdi herhalde birşeyler planlasaydı bilmiyorum hala çok kızgınım ve üzgünüm

ben aslında biliyorum para olarak sıkışık olduğumuz için bende yabancı değilim ya hediyeyi öteledi , ama benim için olmazsa olmazlar vardır ben mesela asla atlamam gerekirse üc bes kurus bırıktırır ona 10 tl alabilrdi diyorum ama işte neyse yapıcak bişey yok

Gerçekten sizin dediğiniz gibi olsaydı o zaman zaten söylicek bir söz kalmazdı çünkü o evliliği asla devam ettirmezdim umurumda olmazdıda aldıgı hedıyeler
Akşam 7.30 gibi oglanın cok sevdiği parka gittik biz cay bahcesibe oturduk bizim cocukta bizi bırakıp gitmez o masadan on kere kalktı goturdu getırdı , ne bilim mesela ben geceleri hiç uyanmıyorum çünkü hep eşim kalkıyor bu ara çişede kalkıyor süte filan kalkıyor

Olsun napalım genede onlar iyi olsunlarda paa durumunu denklestırırnce atladıkları her özel günü gözlerine sokarım :)

aslında çok haklısın...

ölmezdi evet...

benim bu konuda ne kadar hassas olduğumu biliyordu diyorsun,

evet...

para durumu demiş, küçük bir şey alsaydı da olurdu 20 liraya diyorsun belki,

evet...

hepsine evet....

FAKAT,

erkeklerin kafası bizimkinden farklı çalışıyor.

tshirt alacak beğenecek misin emin değil belki de.

gibi gibi bir sürü şey...

ayrıca adı üstünde hödükler işte...

ayrıca eşine en duygusal anlarınızdan birinde duygularını ifade edebilirsin.

teşekkür ederek başlarsın söze. sana aslında en güzel anneler günü hediyesi verdiğinden söz edersin...
ama kadın ruhu varya işte yine de bir şey bekliyor du dersin...ister istemez öyle olmadığını biliyorum ya, ikinci evliliğim diye mi kutlanmadı diye bile kurdum dersin...
oğlan küçük, seneye sen ona bu olayı organize etmede yardımcı olur musun dersin...

falan filan işte...

duygularını düşüncelerini anlat

aksi halde dağa küsmüşsün dağın haberi yok olur..

ama işte o sen değil....

belki de o küçük bir hediyenin onu küçük düşüreceğini düşünüyor...

ben olsamları en aza indirgemekte fayda var...

ben olsam iş arkadaşım selam verdiğinde selamını alırım. (asansörde bu sabah başıma geldi selam vermiyor insanlar)

eee onlar ben değil, ben de benim,

ne yapacağız şimdi?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bence sadece anne olduğunuza şükredin
bi anneye zaten hergün anneler günüdür evladı da yanındaysa
çok büyütülecek birşey değil
sizde onun babalar gününü kutlamayın olur biter.

tatlım ne yazıkki erkekler böle düşünseler bile yapmıolar yada yapamıolar...parayı bahan ediyorlar yalan...bir 10 tl lik çerçeve alıp üzünüzün resimini koysa içine ne olur..birşeymi eksilir hayır...bu yapı meselesi düşünen erkek var düşünmeyen var..ne yazıkki eşin düşünmeyenlerden çıktı ama bunun için üzme kendini...gözyaşlarına yazık

canım üzülme sakın hepimizin böle ama artık bende almayacam sende o baba olduğunda babalar gününü kutlamasın ..

Keşke tepkini belli etseydin canım ya
Bilmiorum hallettinmi o konuyu ama
Madem aile olduk bi tebrik beklerdim falan deseydin...
Rahatlardın içten içe üzülmezdin :26:

Sevgili cutemom resimlerini gördüm bi kac gün önce,öncelikle gercekten de cok Tatli bir annesin.Ben kutluyim senin anneler gününü,oglunla gecirecegin nice mutlu anneler gününe :))) Esin iyi yapmamis,sonucta evli ama cocugu olmayan ciftlerde bile,potansiyel anneler günün Kutlu olsun denildigini duymustum,ki benim esim de kutladi :))Belki de düsünemedi yani aklina gelmedi,erkekler bu konularda bizden cok daha farkli malesef.Kendini üzme anladigim kadariyla esinle de uyumlu mutlu bir evliliign var,hersey gönlünce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…