Anneler gününde bebeğimi kaybettim;(

Allah'ım sabır versin ve çok güzel hayırlı sağlıklı bir evlat versin

Çok geçmiş olsun, hayırlısı ile sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah.
Kendinizi çok fazla yıpratmayın,acı zamanla kayboluyor zaten.

İnsan anne olmaya nasıl tekrar cesaret edebilir ki
Ikincisine kolay cesaret ettik ama üçüncüyü edemiyorum. Benim de hayatta hiç bir şeyim kolay olmadı hep tırnaklarım ile kazıdım. Hep imtihan dünyası dedim ama artık gücüm tükendi. Bugün en son yaşamak istemiyorum diye ağladım. Inan bir çözüm bulsam hemen söyleyeceğim ama ben de bulamıyorum maalesef Allah yardımcımız olsun

Başın sağolsun üzülme lütfen sen artık melek annesisin.Ben de 4 aylık bebeğimi kaybettim.Beterin beteri var canım ilerledikten sonra olmamış en azından ikiside acı ama alıştıktan sonra alışverişini yaptıktan sonra kaybetmek daha da acı.Allah sabır versin

Rabbim acılarınızı dindirsin, sabır versin sizlere kızlar. insallah sağlıkla, sevinçle bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olsun.

Kalp atısının durduğunu bilmek içimde yangın var şu an az önce bile arkadaşım anneler günümu kutluyor kimseye söylemek istemiyorum hayırlı olsun diyorlar hala

İnsan anne olmaya nasıl tekrar cesaret edebilir ki
Öyle deme insan o duyguyu tattıktan sonra zamanla acı hafifleyince tekrar yaşamak istiyo anneliği.Bende yıkılmıştım resmen eşim günde 5-10 kere bebeğimizi öper koklardı karnımı;bizde bittik dedik bidaha istemeyiz dedik ama aradan 6 ay geçince o güzel duyguyu tekrar tattık şuan 1 aylık hamileyim ama hala bebeğimin ultrason görüntülerini; birkaç tane kıyafet almıştık onları saklıyorum,ama yine de bugünkü günüme şükürler olsun doğum yaptıktan sonra bebeğini kaybeden insanları düşündükçe şükrediyorum...

Bende işte fobi olacak hep korkarak yaşayacagım bundan

Kalp atısının durduğunu bilmek içimde yangın var şu an az önce bile arkadaşım anneler günümu kutluyor kimseye söylemek istemiyorum hayırlı olsun diyorlar hala
İnsanlara eşin açıklama yapsın daha fazla yara alma....
Ama sen hala annesin Rabbim o duyguyu sana doğuştan vermiş o yüzden bende bütün kadınlarımızın ve senin anneler gününü kutluyorum canım
Bekar görümcem var onunkini bile kutladım

Derdi veren dermanı verir.Sabrın sonu selamet,her şerrin ardında bir hayır vardır

Bence kanında pihtilasma varmi ona baktir.dusuklerin nedeni olabiliyor.basın sagolsun.Rabbim en kisa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.

Başın sağ olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel sağlıklı yawruların olur.doktor bişey söylemiyomu neden böyle olduğunu bi kaç kan tahlil yaptırmalısın ne olur ne olmaz kan pıhtılaşma sorunun vardır belki

Başın sağ olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel sağlıklı yawruların olur.doktor bişey söylemiyomu neden böyle olduğunu bi kaç kan tahlil yaptırmalısın ne olur ne olmaz kan pıhtılaşma sorunun vardır belki

Tekrar en yakın xamanda buraya, müjdeee diye yazcagına ve bıze yenı bebısının haberını verecegıne ınanıyorum. Şöyle düşün; o beben saglıklız oldugu ıcın dustu, yasasaydu mutsuz ve saglıksız bi bebek olacaktı

Uzulmeyin benim de ilk hamileligimde doktor keseyi gorememisti. Kanamalar baslayinca once dusuk yapiyorsun dedi. Ben uzulunce uzulme saglikli bebek dusmez dedi. Sonra dusuk olmadigi, dis gebelik oldugu ortaya cikti. Bebegi aldilar. O zaman ben de cok uzulmustum ama bir kac ay sonra tekrar hamile kaldim, oglum dunyaya geldi. Herseyin hayirlisini dileyin. Uzulmeyin. Rabbim size insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…