- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.603
- 63
- Konu Sahibi essiloratte
-
Benide anlamiyolar kayinvalide napalim ölelim mi diyorEvet yalnız değilim cok sagoldesteğe ihtiyacım var konuşacak kimsem yok
Benide anlamiyolar kayinvalide napalim ölelim mi diyor
Ikincisine kolay cesaret ettik ama üçüncüyü edemiyorum. Benim de hayatta hiç bir şeyim kolay olmadı hep tırnaklarım ile kazıdım. Hep imtihan dünyası dedim ama artık gücüm tükendi. Bugün en son yaşamak istemiyorum diye ağladım. Inan bir çözüm bulsam hemen söyleyeceğim ama ben de bulamıyorum maalesef Allah yardımcımız olsunİnsan anne olmaya nasıl tekrar cesaret edebilir ki
AminAllah sabır versin. Üzüldüm.
Başın sağolsun üzülme lütfen sen artık melek annesisin.Ben de 4 aylık bebeğimi kaybettim.Beterin beteri var canım ilerledikten sonra olmamış en azından ikiside acı ama alıştıktan sonra alışverişini yaptıktan sonra kaybetmek daha da acı.Allah sabır versin
Öyle deme insan o duyguyu tattıktan sonra zamanla acı hafifleyince tekrar yaşamak istiyo anneliği.Bende yıkılmıştım resmen eşim günde 5-10 kere bebeğimizi öper koklardı karnımı;bizde bittik dedik bidaha istemeyiz dedik ama aradan 6 ay geçince o güzel duyguyu tekrar tattık şuan 1 aylık hamileyim ama hala bebeğimin ultrason görüntülerini; birkaç tane kıyafet almıştık onları saklıyorum,ama yine de bugünkü günüme şükürler olsun doğum yaptıktan sonra bebeğini kaybeden insanları düşündükçe şükrediyorum...İnsan anne olmaya nasıl tekrar cesaret edebilir ki
Bende işte fobi olacakIkincisine kolay cesaret ettik ama üçüncüyü edemiyorum. Benim de hayatta hiç bir şeyim kolay olmadı hep tırnaklarım ile kazıdım. Hep imtihan dünyası dedim ama artık gücüm tükendi. Bugün en son yaşamak istemiyorum diye ağladım. Inan bir çözüm bulsam hemen söyleyeceğim ama ben de bulamıyorum maalesef Allah yardımcımız olsun
İnsanlara eşin açıklama yapsın daha fazla yara alma....Kalp atısının durduğunu bilmekiçimde yangın var şu an az önce bile arkadaşım anneler günümu kutluyor kimseye söylemek istemiyorum hayırlı olsun diyorlar hala
Derdi veren dermanı verir.Sabrın sonu selamet,her şerrin ardında bir hayır vardır2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dediküçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş içinde belli belirsiz halde canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak
Başın sağ olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel sağlıklı yawruların olur.doktor bişey söylemiyomu neden böyle olduğunu bi kaç kan tahlil yaptırmalısın ne olur ne olmaz kan pıhtılaşma sorunun vardır belki2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dediküçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş içinde belli belirsiz halde canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak
Başın sağ olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah güzel güzel sağlıklı yawruların olur.doktor bişey söylemiyomu neden böyle olduğunu bi kaç kan tahlil yaptırmalısın ne olur ne olmaz kan pıhtılaşma sorunun vardır belki2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dediküçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş içinde belli belirsiz halde canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?