Anneler gününde bebeğimi kaybettim;(

tez vakitte sağlıkla kucağını doldursun, güzel günler yakındır inşallah...

Allah size sabır versin, çok üzüldüm. Ne denebilir ki kelimeler bazen anlamsız kalıyor........

2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dedi:KK43: küçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş:KK43: içinde belli belirsiz halde:KK43: canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak:KK43:
Çok geçmiş olsun. Ben de aynı şekilde Bebeğimi sevgililer gününde kaybetmiştim. Dünyam yıkılmıştı mutsuzluktan.Çok şükür ki 2 çocuğum var şimdi. Yaradana sığınherşey çok güzel olacak inşallah

2.kez hamile kaldım diğerinde düşükle sonuçlandı. Biraz önce doktora gittim bebeğimi göremedi bile kesede görünmüyor bebek dedi kalp atısı vardı yok dedi:KK43: küçük bir lekelenme yüzünden gittim şu an sadece ağlıyorum nasıl atlatacağımı bilemiyorum kalbi durmuş:KK43: içinde belli belirsiz halde:KK43: canım cok yanıyor kızlar eşimi yanımdan uzaklara rdm ağlamak istiyorum diye bugün böyle bir haber almak:KK43:
Ahhh cnm cok uzuldum basiniz sagolsun.. benimde kardesimin esi hamileydi bes aylik ve bundan iki gun once acile gitmek zorunda kaldi, kan ve su gelmis.. enfeksiyon kapmis ve o enfeksiyon plasentayi sarmis, suya karismis haliyle .. ilk gittiginde bebegin kalbi normal atiyormus, hemsirenin bir tanesi birseyiniz yok demis, bir digeri gelmis kan tahlili yaptirmak lazim demis ve kanda enfeksiyon cikmis.. sonradan kardesimin esini dogum odasina aldilar ama bebek hayata direndi 26 saat beklediler, lakin bebegin kalbi yavasladi, ve anne enfeksiyon kapmasin diye bebegi zorla dogutturdular :( iki gun boyunca ailece hastanede bir umit bekledik acaba yasattirlarmi diye ama yasamadi anne karninda vefat etti dogmadan.. :( su an icim cok aciyor, ve sali gunu cenazesi var minik melegimizin :( cok aci

Ahhh cnm cok uzuldum basiniz sagolsun.. benimde kardesimin esi hamileydi bes aylik ve bundan iki gun once acile gitmek zorunda kaldi, kan ve su gelmis.. enfeksiyon kapmis ve o enfeksiyon plasentayi sarmis, suya karismis haliyle .. ilk gittiginde bebegin kalbi normal atiyormus, hemsirenin bir tanesi birseyiniz yok demis, bir digeri gelmis kan tahlili yaptirmak lazim demis ve kanda enfeksiyon cikmis.. sonradan kardesimin esini dogum odasina aldilar ama bebek hayata direndi 26 saat beklediler, lakin bebegin kalbi yavasladi, ve anne enfeksiyon kapmasin diye bebegi zorla dogutturdular :KK43: iki gun boyunca ailece hastanede bir umit bekledik acaba yasattirlarmi diye ama yasamadi anne karninda vefat etti dogmadan.. :KK43: su an icim cok aciyor, ve sali gunu cenazesi var minik melegimizin :KK43: cok aci
Bugün gittim bende çarşamba günü için kürtaj oluru aldık:( bakalım beni neler bekliyor zor bir süreç

ağla canım ağla, geçene kadar ağla, nasıl rahatlayacaksan öyle yap.

sağlıcakla bir bebeğin olur umarım senin de.

anneler günü kutlamalarını bu yüzden sevmiyorum ya, acıları depreştiriyor hep...

Back
X