Anneler gününde, kv ve sevgiliyi kendi annemle tanıştırmak?

hayatım bende eşimle 15 yaşından beri görüşüyordum . kızlar bilir yaşadıklarımı sana tecrube aileler ne kadar geç tanışır ne kadar geç girerse ilişkiye o kadar iyi. ben cana yakın sevgiye inanaan biriyim kayınvalidem iş resmiye binince çok değişti . o anne değil olamazda. elbette sev say sevsın umarım tam bir anne olur ama hediye vb için erken.
sana kesin tavsiyem bu. şuan da 23 yaşındayım 3 yıldır devlet memuruyum kendı işim ekonomık gücüm var daha yeni evlendım. anladım ki üniversiteve meslek hayatı kısmında sevgilinin karakterinde farklılık oluyor ya da daha doğrusu o da sende dğişiyorsun işte. o tandıgın çocuk olmaktan öteye gidiyor. sevgi daimi kalıyor ama işte zaman ve hayat zorluğu sizi sizden alıp götürüyor. arkadaşlar bilir engelli bir eşim var buna rağmen neler çektım kv den. sakın yanlış anlama sende yaşarsın demıyorum ama hiç ummadığın şey zaman gelip karşına çıkıyor. allah korusun ekonomık gücüm olmasa ne olurdu diyorum. ilşkine ne kadar geç sokarsan o kadar iyi. dozunda resmiyet mutluluk getiriyor. saygı duyur kendıne benım gibi canım cicim annecim çok iyi kv falan yapma. saygı sevgıden önce olmalı.
bence az daha dur emınım ki için kıpır kıpır ama az daha bekle şu lys ye gir çık bir. okulu kazanma aşamasına gel. ilerde alacağın kararlar için hesap verme zorunluluğun olmaz. tercihler zordur.
Canim çok güzel yazmışsın göz önünde bulunduracağım..

Back