Anneler gününde kv yi aramak şart mı

‘Annemi aramazsan yemek yemem’ nedir Ya Hu!
Çocuk gibi.
Böyle bir diyalogdan sonra eşine karşı cinsel çekim hatta romantik duygu kalmaz insanda.

Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Bende nerdeyse hergun bir posta konusurdum arardım yanı. Ama gercek yuzunu gorunce ozel gunlerde de aramayı kestim. Gecen esim aradı anneler gunun de. Kv benı soruyor esimde verdi tlf. Ne diyim sımdı adama.yok konusmam desem tartısma sebebi. Neyse yalandan 2 laf ettik ıste ama kendi isteğimle kesınlıkle bıttı daha olmaz. Net.

Yani kimse kimseyi özel günde aramak zorunda değil tabii ki ama şu bakış açısına takıldım ben.
O bana annelik yaptı mı ki ben onu annem diye arayayım demişsin. Bence eğer o günün adı anneler günü ise sadece 'anne' olduğu için aranmalı bir insan (şahsen ben birilerinde eksiklik hissettiren günleri sevemedim hiç ama) illaki belli bir günde aranacaksa insan eğer Hani eşinin annesi, ve bir anne neticede sadece onun için kuru bir arama yapabilirdin. Ama içinden gelmemiş çok da uzatmamak lazım. Sıkıntılar da oldu diyosun..
Misal, ben de anneyim benim kardeşlerim bile kutlamadı anneler günümü. Benim hayatımda böyledir zaten. Hayatımdaki herkesin doğum gününü özel gününü kutlarım gönlü hoş olsun diye. Benimki kutlanmaz 😬 alıştım gerçi ben. Sağlık olsun 😋

Back
X