Anneler gününde kv yi aramak şart mı

Eşimin haberi bile yok aradığımdan. Aradım ben, görev olarak değil içimden geldi. Anneme her yıl hediye alırım düzenli. Ona almadım çünkü eşim düşünmeli ben değil.

Bundan önce çiçek yolladım, arardım kutlardım, hiç içimden gelmemesine rağmen, asla samimi olmamasına rağmen huzursuzluk çıkmasın derdim, geçen anneler gününde kendi telefonumdan değil eşiminkinden aradım diye, bir de teyze dedim diye yüzüme kapattı. Artık ne arama ne hediye, kusura bakmasın. Aramadım.

Hayır aksine ben gönlünü aldım haksız olduğu halde. İyi derken ben iyi olmaya çalıştım yani nasılsam öyleydim aslında normal davrandım o hep üstüme geldi her şeyin altında bir şey aradı beni beğenmedi eşime şikayetler etti kızlarını arattı. Sürekli huzursuzluk yarattı. Görmezden geldikçe iyice zıvanadan çıktı. Temizliğe çağırmıştı eli ayağı tutuyor yaşlı değil yinede gittim orda ettiği bir cümleden sonra sinir oldum soğudum iyice
Hmm eşiniz sizi hakli görüyor demekki. Bu iyi. Aramama konusunda bi fikir vermeye korkuyorum çünkü sonu ne olur kestirmek mümkün değil.

Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Madem çok cektirdi aramayin anneler günü sadece doğuran annelerin degil yuregiyle emek vermis annelerin de gunu. Sen tüm yıl boyunca cektir anneler gununde telefon bekle ben olsam bende aramazdim sallayin ayol. Esinde 2 3 güne düzelir

Anneler günü geçti artık ama madem bayramda arıyorsunuz anneler gününde de arayabilirsiniz eğer bu eşiniz için bu kadar önemliyse. Kendi anneniz gibi görmeniz şart değil, ben anneler gününde kırk kat eli arıyorum anneler günlerini kutluyorum.

Aramak zorunda değilsiniz. Eşiniz bu tür şeylere çok önem veriyorsa önce sizin annenizi arasın sonra karşılık beklesin. ;)

Başkasinin annesine anne demeye ayri kılım, şu anneler günü o günü bugünü diye sacma sapan kapitalist günlere ayri kılım annesi olmayanlarin anne olamayanlarin gözüne sokar nispet yapar gibi salakca bisey. Yüceltmek isteyen annesini birgun degil hergun yüceltir zaten.

Ben aramazdim şahsen yapmacık buluyorum. Eşimden de kendi annemi aramasını beklemezdim. Çocuk gibi küsmek ne demek.

Kayınvalidemle aramız yoktur. En son yaptıklarından sonra aramıza iyice mesafe girdi. Bugün anneler günü ve ben onu aramak istemedim. Eşim ısrar etti. Bayram dışında böyle şeyler için aramak istemediğimi söyleyince eşim bana küstü bende senin anneni aramayacağım o zaman dedi. Arama kimse sana ara demiyor. İftara yemek yemeyecekmiş. Sanane yemiycem diyor. Bu gün annesini aramak zorundamıyım. O beni kendi kızı gibi gördü mü ki ben onu annem diye arayayım. Beni çok yıprattı içimden gelmiyor hatta eşim dedi ki geçen anneler gününde aradın şimdi niye aramıyorsun. Evet arardım hediyeler alırdım sohbet ederdim ama karşılığında iyilik değil kötülük gördüğüm için soğudum artık. Sadece bayramda ararım arada bir gider geliriz ama anneler gününde aramak içimden gelmiyor. Ne yapıyım sizce
Ben de Kayinvalideme bir çok sorun yaşadım .Annem gibi görmeyi bir kenara bırakın normal bir insan olarak bile sevemiyorum .Hem beni hem evliliğimi yipratacak çok şey yaptı hâlâ da yapıyor bilerek ya da bilmeyerek .Ama ben aradım .Anne diyorum ama kalpten değil .Onlara en büyük ceza bu .Herkes kendine yakisani yapar .Ben de çok düşündüm ama o kalitesine yakışanı yapıyor ben onun kalitesine inmeyecegim dedim ve aradım .Onun yüzünden daha fazla kendinizi ve evliliğinizi yipratmayin .Formalite icabı yapın bence .Nacizane size önerim .

Kayınvalideyi anne gördüğümüz için aramiyoruz ki. O da bir anne sonuçta onun da günü. Günün kutlu olsun diyoruz. Yani whatsapp gruplarında ya da özelde herkes anne olanların gününü kutluyor. Burda da kutluyoruz. Arkadaşlarımız varsa onlara diyoruz, onlar bize diyor. Aynı mantık.

Aramamışsınız, iyi etmişsiniz. Kötülük et iyilik gör, yok öyle dünya. Madem size zararı dokundu, e bi karşılığı da olacak. İstemediğiniz hiç bir şeyi yapmayın. Siz yaptıkça daha fazlasını isterler. Yapmadığınızda da zamanla buna alışırlar. Bu ilişkiler böyle. İyiye iyi diyen olmaz, hep daha fazlasını beklerler. Napsan yaranamazsın bi süre sonra.

Hmm eşiniz sizi hakli görüyor demekki. Bu iyi. Aramama konusunda bi fikir vermeye korkuyorum çünkü sonu ne olur kestirmek mümkün değil.

Beni haklı görmüyor bence öyle görse suçlamazdı daha önceleri. Bende kestiremiyordum ne olacağını ama dedim. Trip attı hiç oralı olmadım. Bi saat sonra yemekte ne var dedi oturdu yedi normal sohbet etti

Aynen 9 Mayıs gününde 24 saat boyunca uyudu değil mi kendisi? Asla aramaya fırsatı olmadı? 😂

Gerçekten çocuk gibi bir kocanız var, bahaneleri bile komik 😂😩

Evet bahane. Uyuyor gerçekten oruç ya vuruyor kafayı yatıyor. Uyandığında saat dört buçuğa geliyordu bana söyleyeceksin madem ilk kendin ara doğru neyse

Anneler günü geçti artık ama madem bayramda arıyorsunuz anneler gününde de arayabilirsiniz eğer bu eşiniz için bu kadar önemliyse. Kendi anneniz gibi görmeniz şart değil, ben anneler gününde kırk kat eli arıyorum anneler günlerini kutluyorum.

Vallahi onun için hiçte önemli değil benim kutladığımı bilir çakal ondan yapıyor. Anneler gününden haberi yoktu bugüne kadar. Bana anneni arıyorsun kaynananı niye aramıyorsun diyor

Aramadım, zira sesini duyunca kendimi iyi hissetmiyorum. Çiçek gönderdik, yeter de hatta artar bile.

Bundan önce çiçek yolladım, arardım kutlardım, hiç içimden gelmemesine rağmen, asla samimi olmamasına rağmen huzursuzluk çıkmasın derdim, geçen anneler gününde kendi telefonumdan değil eşiminkinden aradım diye, bir de teyze dedim diye yüzüme kapattı. Artık ne arama ne hediye, kusura bakmasın. Aramadım.
Oooovvvv teyze mi dedin telefonda 😁 harika, böyle kral hareket görmedim, tebrik ediyorum seni; hakedene canım feda. Şeytan azapta gerek, çok iyi oluyor bunlara 😏

Back
X