teşekkürler burcum...gözlerim doldu şimdi...biz varız yanında dediğinde...senağlamaeşim ne bilecek ki laylay lom annesi hayatta tabii...:1closedeyes:ahh sibelcim sende bizdendin dimi senağlama
sende çocuk ken kaybetmişsin annaciğini nur içinde yatsın :Saruboceq:
ama öyle düşünme cnm sakın allah ın işine karışılmaz bak şimdi seninde 2 tane delikanlın vardaha torunlarına babaannlik yapıcaksın allah sana uzun sağlıklı ömür versin :Saruboceq:
seninde anneler günün kutlu olsun Şeniz
eşin kutlamasada oğulların ve biz varız yanında :1hug:
ablacım yaa ınan agladım ..
cunku bu hayatta her şeye dayanırım ama annem olmasa bende olmam annem bı hastalansa ben on hastalanırım.. senağlama senağlama ..annesızlık dunyanın en zor şeyı olsa gerek ben bekarım ama gonullu annelık yapıyorum ve bı evlat en cok anneye ıhtıyacı vardır..
dılerım kı ..rabbım sana ve avlatların saglık huzur verır..
eger bı anneye ıhtıyacın varsa ne kadar yerını tutmasada yarın sende huzur evındekı annelerımızı zıyaret etsen abla ınan onların duaları senı daha dınc yapar..
tum kadınlar 'ın en dogal hakkı anne olmakdır..
tum kadınlarımızın anneler gunun kutlarım..
teşekkürler burcum...gözlerim doldu şimdi...biz varız yanında dediğinde...senağlamaeşim ne bilecek ki laylay lom annesi hayatta tabii...:1closedeyes:
sadece anneler gününe has bi durum olmasada daha çok gözümün önüne getirilen farklı anne-kız tabloları yüzünden anneler gününü sevmiyorum belkide çünkü annemi özlediğimi daha çok hissettiriyor bana daha çok acıtıyor kalbimi... annesiz geçen her yıl , her ay , her gün hiç bitmeyen kanayan bir yaradır bana . o yara hiç kapanmaz ne bugün nede yarın...
Allah annemi başımdan ayrımasın derim hep sizleri gördüm çok duygulandım gözlerim doldu annesiz kaldığımı düşündüm de kalamam gibi geliyor bu acıyı nasıl atlatırım bilmem.
hep derim Allah anneme benden uzun ömür versin benim ömrümden alığp ona versin diye yokluğunu görmek istemediğim en nadide insan annem benim.
Annesi uzakta olanlar tez zamanda kavuşsun inşallah Hayatta olmayanlara da Allah sabır versin senağlama
iste bende geldim su yalan dünyaya anne.gözümü actigimda ilk seni gördüm ilk senin kokunu hissettim ve ilk senin kollarinda kimsede bulamadigim huzuru buldum anne.o sicacik gülüsünü benden hic esirgemedin.yürümeyi,gülmeyi hatta konusmayi sen bana ögrettin.hatirlarmisin ilk "anne" diyisimde sevincinden gözlerinden yaslarin aktigini?ben daha cok iyi hatirliyorum,biliyorum ozamanlari daha cocuktum ama yinede annem oldugun icin o gözlerindeki mutlulugu asla unutamam.agladigimda sen benim yanimdaydin,geceleri ise hic uyumaz basimda bekler sacimi oksardin anne.okula sirf yalniz gitmeyim diye sen benim ellerimden tutar okula götürüdün sonra yanagima sicacik bir öpücük kondururdun.ben gelene kadar pencerenin önünden ise hic ayrilmazdin.yavas yavas büyümege basladigimda daha cok endise ederdin.bana kizdiysan bile oda sirf beni sevdigindendi iste ben onu anlamadim anne.benim iyiligimi istedigini ise gec anladim.suan yanimda olsan,esgisi gibi oksasan bagirip cagirsan ben yine mutlu olurum anne. bana haytin iyiligini ögrettin,kötülügünü ise sen gittikten sonra fark ettim.biliyormusun benden cok uzaktasin yanimda olmasan bile inan senin yüregini o anne sicakligini halen hissediyorum.kokun ise burnumda tütüyor.yolda yürürken nezaman anne cocuk görürsem,kor ates gibi yanar su yarali yüregim ve aklima sen gelirsin,hani ben düstügümde hemen beni kollarina alir bagrina basardin ya?sonra basimi oksarken orada senin sicakligini hissederdim.simdi ise düstügümde ne beni kolllarina alan var nede beni bagrina basip sacimi oksayan anne.su yalan dünyada beni yalniz biraktin ben simdi ne yaparim annem?kimin yaninda huzur nese bulurum?senin yerin asla dolmazki.hergece allaha dua ediyorum,rüyama gir diye.sen yukarda mutlusn ya ben burda?senin hasretinle bogusuyoruzm,hasretin yakiyor su canimi anne,biliyorum beni herzaman yukardan korudugunu ama yinede,seni öyle özlüyorumki icin icin agliyorum.senden son istegim ise,bana hakkini helal et ve inan anne sunu gecte olsa anladimki hakkin asla ama asla ödenmez
bu yazıyı alıntı yapdım annesı olan degerını bılmeyen annelerını yanına yakıstırmayan..herkesın ıcınde annesını azarlayan annesıne her daım ısyan eden ınsanlar ıcın koydum...gecde olsa belkı kalblerıne anne kelımesının degerı gırer..
yengecburcu ablajımm senı sevıyorum..sen ıyı bı evlat ve annesın bu bellı..dılerım kı bugun senle tanısırım..elı opulcek annesın sende ne mutlu sana kı a.s. a.s. a.s. a.s.
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun a.s.
Canım,öyle duygulandım,ne diyeceğimide bilemedim:çok üzgünüm:
Ben vefat eden annelerimize öncelikle Tanrı dan rahmet diliyorum.:Saruboceq:
Vefat etmiş olanların,belki annesini hiç tanıma şansı bile olmayanların:sm_confused:
Küs olanların,annesinden uzakta olanların,anneliği henüz tadamamış olanların:1hug:
Evlatlarının türlü sıkıntılarını yaşayıp,anneliğinin tadını çıkaramayanların:mymeka:
Ya da anne olupta aranmayanların:çok üzgünüm:,hepsinin anneler gününü kutluyorum a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?