benim babam annemin 1 buçuk aylık hasta olduğu dönemde meğer evliliği kafasına koymuş cnm 40 mevlüdünü okuturken duydumki evlenmiş anacazımın evine yatağına gelin getirmiş hemde senağlama
dedğin gibi bir çocuğun anası yoksa babasıda yokmuş anladım
başın sağolsun arkadaşım seninde :Saruboceq:
evt haklısın evlenince daha çok hissedliyor bi başkasına anne derken belkide kendi anneni daha çok özlüyorsun o yüzden ..belkide yapılan ayrımlar yüzünden ..
hele çocukların olunca onlar içinde üzülüyorsun bu sefer ya bana bişi olursa kim bakar onlara diye :çok üzgünüm:
Gerçekten mi? Şok oldum okurken, bir laf var evladı annenin iki gözü görürmüş, babanın bir gözü, anne ölünce babanın o bir gözüde evladını görmezmiş, nur içinde yatsın anneniz..
teşekkür ederim.kayınvalideme anne derken sanki yapmacık bişi yapıyomuşum gibi geliyo yapmacık yapılan hiç bişeyi sevmem.acaba içten içe istemeden mi diyorum ki:)hem yapılan ayrıcalıklardan hem de ondan beklediğim ilgi ve sevgiyi göremediğimden belkide istemeden anne diyorumdur.
benim babam annemin 1 buçuk aylık hasta olduğu dönemde meğer evliliği kafasına koymuş cnm 40 mevlüdünü okuturken duydumki evlenmiş anacazımın evine yatağına gelin getirmiş hemde senağlama
dedğin gibi bir çocuğun anası yoksa babasıda yokmuş anladım
aynen öyle arkadaşım malasef bir ömür süren bir acı ve eksiklik bizimkisihanımlar zaten çok kötüydüm yazılanlar içimi dahada yaktı..anlaşıldığı gibi 2 günde gecse üstünden 20 yılda acı aynı acı bitmek bilmeyen bir acı
bu arad benim annem öleli 5 yıl oldu ama babam hala evlenmedi.sizlerin hikayelerinize bakıyorum da üzülüyorum.bu evlikik konusu açılınca babam derdi ki"ne zaman evde kimse kalmaz ben ne zaman tek başıma kalır yalnızlığa dayanamaz hale gelirsem o zaman belki evlenirim diyodu.eğer şu aralar evlenirse doğru bi insan olursa bu kızmam sanırım
teşekkürler pufi :1hug:
ne güzel anlatılmış bu satırlarda
Ben de annesi olmayanlardanım maalesef...annem ben 9 yaşındayken yitip gitti fani dünyadan kendisi de 29...annesizlik her daim acı her daim yalnızlık her daim cebelleşmedir hayatla...şimdi ben de anneyim...bu yaşta bile hüzünlenirim birisi annem yemeğe çağırdı dediği zaman...ne yapalım isyan ettim niye ben diye... tövbe ettim sonra takdiri ilahi diye...keşke annem öleceğine ben ölseydim de babam yuvasız, kardeşlerim de anasız kalmasaydı...annem benim yerime belki bir çocuk daha doğrablirdi ama benim annem OLMAYACAK ne yazık ki...senağlama
Tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin, bir çocuğa annelik edenlerin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...a.s.
Ben de annesi olmayanlardanım maalesef...annem ben 9 yaşındayken yitip gitti fani dünyadan kendisi de 29...annesizlik her daim acı her daim yalnızlık her daim cebelleşmedir hayatla...şimdi ben de anneyim...bu yaşta bile hüzünlenirim birisi annem yemeğe çağırdı dediği zaman...ne yapalım isyan ettim niye ben diye... tövbe ettim sonra takdiri ilahi diye...keşke annem öleceğine ben ölseydim de babam yuvasız, kardeşlerim de anasız kalmasaydı...annem benim yerime belki bir çocuk daha doğrablirdi ama benim annem OLMAYACAK ne yazık ki...senağlama
Tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin, bir çocuğa annelik edenlerin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...a.s.
üzülerek okudum Allah onlar yattıkca sizlere evlatlarınızla sağlıklı ömürler versin inşallah anne kaybetmenin yaşı olmuyor ne yazıki kaç yaşında olursa olsun insan öksüz kalıyor bir yanı hep eksik hani derler ya ilk günler insanın içinda 40 mum yanarmış günler geçtikçe hepsi söner hayat devam eder ama bir mum ölünceye kadar yanarmış
tüm kadınların anneler günü kutlu olsun her kadın bir annedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?