- 23 Mart 2017
- 367
- 604
- 53
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Rica etsem diğer mesajlarımı okurmusun ayrıntıya indim. Ondan sonrada fikrini belirtirsen sevinirim
Affedicem yada öyle davranıcam ama hiçbirzaman benden eskisi gibi sevgi göremez başka şehirde oturuyorlar kp melek gibi adamdır ona haksızlık yapmak istemem illaki gidicez bebegımı görmek isticekler ama görüşmeden barışmış gibi yapmadan hiçbirsey olmamış gibi aramak istemıyorum ağrıma gidiyor.Hele ki durum buysa hiç affetmem ve aramam. Terbiyesiz kadın!!!
nasılda sindirdim diye düşünebilirBen anneler günü olduğunu bile unutmuşum konunuzu görünce aklıma geldi şimdi.Bana hayatımı bu derece zindan eden birini aramam çünkü bu zihniyettekiler o inceliğinizi,nezaketinizi anlamazlar.
İçim aramayınca rahat edicek aslında özür dileyip o denli alttan aldığım için aylarca kendimi affedemedim eşimide. Arkadasım ara diyince danışmak istedimYok okudum.
Bizde sorun olmamasına rağmen ben aramıyorum.
Senin yerinde olsam aramam, ama için rahat etmeyecekse dediğim gibi yapabilirsin.
Böyle devam ederse bayramda arıyayım diye düşünüyorum bende oda sadece eşim içinAnneler gününde aramazdim. Dogumgünü veya bayram olsa neyise.
öyle basladı hatalar silsilesiAramayın. Benim de kayınvalidem şu anda bana hamileliğimi zehir ediyor. Sizinkiyle aynı model sayılır. Bekarken eşimin hatırı için "arar kapatırım nolcak 1 dakika sürer" derdim. Büyük konuşmuşum, insan başına gelmeyince anlamıyor. Bazı insanlar iyi niyetten de, nezaketten de anlamıyor. Üstelik yüzsüz oluyorlar. Eminim arasanız hicbisey yapmamış gibi sizden yüzde bulur. Hamilelik, lohusalık bir kadının en duygusal en zor zamanları. Bu dönemde yapılan şeyler insanın daha çok kalbini kırıyor. Ben sizin yerinizde olsam arasam mı aramasam mı diye bile düşünmem. Tabi eşinizle aranız bu yüzden bozulacaksa ona göre karar verin. Size hak veriyorsa rahat olun zaten. Hak verse bile sizin aramamanıza kırılacak bir yapıdaysa güzelce konuşun bence.
Bende aramıcam bu arada :)
Hayatımda kimseye gösteremedim güleryüzü gösterdim ondan affedemıyorum ya zaten hoş affedilmek için ne yaptı derseniz şuan torunundan uzak mağdur babaanneyi oynuyor eşimeLohusalık bir kadının en hassas olduğu dönemlerden biridir, belki de en hassası. Belli ki sizi sevmiyor ya da oğluşunu mu kıskanıyor artık. Ben aramazdım, içimden gelmezdi yapamazdım. O eşinizin annesi ama siz de o adamın eşisiniz ve sevmese bile oğlunun hatrına size iyi davranmalıydı, ona bir torun vermişsiniz üstelik. Lohusa kadına kötü davranan insanlara hiç tahammülüm yok, saygı sevgi beklemesinler. Ya sütünüz kesilseydi ya da depresyona girseydiniz, kim verecekti hesabını, bebeğinize yazık olmaz mıydı. Hiç kötü hissetmeyin bence, siz alttan almışsınız o dozu yükselttikçe yükseltmiş, sanki siz veya eşiniz bir şey demediği için yüz bulmuş gibi. Eşiniz onunla bir kere konuşsaydı, belki kendine bir çeki düzen verirdi. Bu illa onu kırmak anlamına gelmez, insan sevdikleriyle dürüstçe konuşmadıktan sonra ne anlamı var yakınlıkların. Merak ediyorum, eşiniz ne diyor tüm bu olanlara?
Öncelikle İçten mesajın için teşekkür ederimSizde bu kadar travma oluşturmuş, sesini duymaya ve yüzünü görmeye bile tahammül edemediğiniz, bu derece terbiyesiz ve bayağı bir kadını aramayı düşünmeyin bile bence.
Böylesi "a bak aradı insanlık yaptı." demez, "aradı da soğuk soğuk konuştu" der. Bu kalibrede birisi belli
O yüzden ben sizin yerinizde olsam hiç kasmam. Yapıp kötü olacağına yapmayıp da kötü ol demişler. Ayrıca bu yüzden bana tavır yapacak kocaya karşı da gözlerimden çıkan ateş eşliğinde hayatı zindan ederim.
Ben size bir şey diyeyim mi? Böyle insanlara insanlık yaramaz. Pat pat cevap vereceksiniz. "ben sizden bir şey istemiyorum, benden uzak durun yeter. Oğlunuzla istediğiniz kadar görüşün telefonlaşın benle sadece merhaba merhaba, bu kadar." deyin. Bundan önce eşinizin desteğini de alın ki ayılıp bayılma ve bilimum numaralara karşı desteğiniz olsun.Öncelikle İçten mesajın için teşekkür ederim
Birkaç şey anlattığım halde nasıl çözmüşsünüz aynen böyle dicek bir insan. Ben bundan sonra nasıl görüşcem yüzüne nasıl bakcam bunları düşünüyorum.
Mesafe diceksiniz mesafe koyduğum gibi sanki hiçbirsey yapmamış gibi sen benden ne istiyorsun seninde evladın var diye beddua edicek yüzüme yüzüme, kadının karakterini biliyorum artık. İnanılmaz hadsiz, karşılık versede kavga çıkarsam diye çok uğraştı bunu kendi oğlu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?