Anneler günününde kvyi aramak?

O anne mi ki arayasın. Boşversene. Böyle böyle tepesine biniyorlar insanın bende aramamayı düşünüyorum

Eşinizi takdir ettim Allah mutluluğunuzu daim etsin. Bu kaynanaların dilinde de hep aynı laf "burası oğlumun evi "!! Herhalde biz kapı süsü oluyoruz evde. Ülkemizdeki erkek annelerinin çoğunun ruh hastası olduğunu düşünüyorum artık. Allah hepimize sabır versin.

Eltim olsa kayınvalidemiz aynı kişi mi diye şüphe ederdim :) hiç aldırmayın boş beddualarına. Bende daha kucağıma almadığım bebeğim için duydum aynı bedduaları. Bende direkt " eğer bende senin yaptıklarını gelinime yaparsam herşeye razıyım" dedim. Gercekten de öyle.

Amin hepimizin mutluluğu daim olsun. Çok şükür eşim bana ve kızımıza düşkündür.Zaten annesinin huyunu bildiği için doğuma çağırmayalım eminim tatsızlık çıkarır demişti ve dediği çıktı.Benimde en sinir olduğum laftır burası oğlumun evi. Öyle bir dünya yok ama.Geçen kv nin babası ölmüş memleketine gittik orada görüşmek zorunda kaldık ama ne ben ne eşim yüz vermedik.birde niye aramıyorsun anneni diye soruyormuş eşime :) ( bu yazdıklarımdan başka şeylerde yaptı kavga esnasında ) yaa hangi kafayla soruyor bu soruyu? neler yaptın, söyledin be kadın... şimdi cenazeye gittik diye artık konuşacağımızı arayıp soracağımızı düşünüyorsa çok yanılır.eşimede sordum ne yapmayı düşünüyorsun diye eskisi gibi görüşmemeye devam dedi. kendisi bilir ben karışmıyorum.eşim konuşsa bile benim asla konuşmayacağımı biliyor, kabul ediyor ve anlayışla karşılıyor çok şükür.

Uyku tutmadı , siteye giriyim dedim , bu konuyu biraz daha okursam sabaha dudağım uçuklayabilir.Korkunç şeyler yaşatmışlar size.Asla ama asla aramayın.Bu ne böyle yahu !??! Hiç düşünmeyin bile aramayı.

Senin yaşadıklarını yaşadım ilk çocuğum da. Nefret ettim ondan. Hâlâ da içimde yasattiklari. Üstünden 7_8 sene geçti ama hâlâ kinim çok yüksek. Ve içimden gelmeye gelmeye aramak zorunda kalmam. Yıllar geçti artık benim için yapacak birşey kalmadı.

Ama seni bilemem. Sen ne istiyorsan onu yap. Ama esinle de çok ters dusmemeye calis. Erkek milleti anasına yapılanı unutmaz asla. Keza yapilmayani da.

Bu günlere bu kadar mana yüklemek bana göre saçma.normalde konuşmuyorsanız aramayın Bayram olsa neyse diyeceğim.
Anneler günü diye değil de sırf eşinizin hattına konuşun ama o gün için değil sırf

Bir kvalide asigi olarak yazayim, boyle bir kvalideyi aramam.. oglu arasin.. bunun yaninda size boyle davranmasina nasil izin verdiniz ya..

Bence burda esinin bakis acisi onemlidir. Eger esin annemi ararsan iyi olur aslinda diye dusunuyor ve ararsan mutlu olacaksa ben olsam esimin hatrina arardim. 2 dk konusmakla bisey olmaz. Illa samimi olacaksin diye bisey de yok. Nasilsin anneler gunun kutlu olsun oldu bitti. Sen esini mutlu etmis olursun. Ama esinin hic boyle bir beklentisi yoksa o zaman madem istemiyorsun arama

O sana okadar kotu zamaninda annelik yapmamis insan aramak tabikide istemez annelikmi yaptida gunu olcak.ama iste esinin hatrina ara he de gec

Ben net bir şekilde aramam. Eşinizin hatrı için arayın diyenler olmuş da bu kadın lohusayken, o kadar acı çekerken, ezilirken, yerden yere vurulurken eşi anasının karşısına geçip de karısını koruyabilmiş olsaydı bu kadar uzamazdı mevzu. Onun hatrı da geçerliliğini yitiriyor bence. Kadın onun için zaten katlanmış yeterince. Aramayın ya aramayın, değmez, üç günlük dünya. Hak edene hak ettiği gibi davranılır. Demek ki anneniz eşinize annelik yapmış ki içinden gelmiş. Siz 16 temmuzda arayın, dünya yılanlar gününü kutlayın.

16 temmuz yılanlar günü mü ? Bende o günü not edeyim de bende arayayım.

Hepsi saçmalıktan ibaret. Tüketim için uydurulmuş günler.

Böyle insan olmayan kişileri kayınvalideniz bile olsa aramayın. Eşiniz üZülüyorda siz üzülmüyormusunuz. Kendinizden habire verip durmayın yoksa hep böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…