Anneler günününde kvyi aramak?

Aramayin derdim ama esiniz sizin annenize hediye alma olaylarina girmis o yuzden arasaniz iyi olur gibi. Biz boyle sevgili gunu, anne baba gunu bilmem ne gunu kutlamalari yapmadigimiz icin gerek olmuyor.

kalıp mesaj at. kutlamadı diyemesin ama samimiyetten uzak ve sesini de duymamış olacaksın. bayramda ararsın.

ararsanız tekrar yüz bulup münasebetsizliklerine başlar.Eşiniz annenize hediye almışsa sende annemi bi ara diye düşünerek yaptıysa samimiyetsizlik yapmış olur.Kendinizi bu konuda mecbur hissetmeyin.

Nasıl mutlu olacaksan öyle yap, ben olsam bu kadar şeyden sonra ASLA aramam. Yada arar tüm içimi kusar rahatlarım al sana anneler günü hediyesi

İlk mesajı okuduğumda eşimin hatrı için ben olsam arardım diye düşünmüştüm de, detaylara girince olay çığırından çıkıyor Kesinlikle aramayın, siz insanlık yapmaya çalışırken bir süredir görüşmediğiniz için içinde biriktirdiği lafları sokup sinirinizi bozacaktır.

canım yaşadıklarının çok benzerini yaşadım.hamilelik değil ama logusalığımı mahvetti.onun geldiği gecenin sabahı doğum yaptım o dakika başladı.8 gün canımı yedi.allahtan 4 gün hastanede kaldım ama geldi gitti söylendi, hemşireler odadan resmen kovdu çıkın dışarı diye.ve bunları hep annemin yanında yaptı.eve geldik 2 gün sonrası annemi kendi evine göndertti.ve annem kapıdan çıktığı gibi bana sataşmaya başladı tek yakalayınca.akşamına eşime beni şikayet etti ve eşimin asla inanmayacağı bir konuda bana iftira attı sonrasında sen kimsin ben seni hala istemiyorum burası benim oğlumun evi ben annesiyim diyerek beni evden kovdu.bebeğimi alıp komşuya geçtim.eşimde bu evden karım ve kızım gidemez deyip internetten biletini almış ve onu hemen otobuslere götürmüş.beni aradı söyledi annesini bırakıp bizi almaya geldi.2.5 yıl oldu ne ben ne eşim konuşmuyoruz.

O saçına vuran eli.. Tövbe yarabbim. Tabi ki Asla, hayır bence arama. Ben aramazdım.

Valla aramazsan kendine göre haklısın bence ama emin ol herhangi bir tartışmada eşin bunu senin önüne getirebilir ilerde. Ben senin ailene iyi oldum sen benim hatrım için bile olsa aramadın diyebilir size. Ama ararsanız sizin elinizde “onca şeye rağmen sırf senin hatrına anneni aradım” kozu olur. Kararı siz verin. Arayacak olursanız önden eşinize özellikle onun hatrı için iki kelime konuşacağınızı belirtip eşinizden teli alır ve anneler gününüz kutlu olsun dersiniz olur biter.

İlk konunuzu okudum ve yerinizde olsam hayatta aramam, değil aramak yolda görsem kafamı çeviririm.
Hoş, yerinizde olsaydım loğusalıkta da o kadar alttan almazdım, o durumda o psikolojik şiddete ses çıkarmayan kocayı da aynı gün annesiyle kapının önüne yallah ederdim ya orası ayrı.

Kıymet vermeyin Allah aşkına şöyle tiplere gözünüzü seveyim, anneler gününü kutlasanız ne kutlamasanız ne, kutlasanız "Ay gelinim beni aradı, zeytin dalı uzattı ah olgun kızım benim" mi diyecek? "Aradı hiç sevinmedi sesimi duyduğuna, ah ben ne cefalar çektim çocum seni büyüttüm bu bana reva mı, buz gibi konuştu, saygısız" diyecek.

Eşiniz annenizi önemsemis mutlu etmiş bence sizde eşinizin hatırına 5 dk bile sürmeyecek kısa bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz.
Fedakarlık yerinde güzeldir.

Asla aramazdım. Eş hatırı için sessiz kalmışsınız zaten, bu kadarı yeter böyle çirkef insanlara. Allahım bu kadınlar erkek annesi olunca neden kafayı yiyor. Toplumsal bir defo bence bu.

Eşiniz size sahip çıkıyorsa arkanızda duruyorsa ve bu onu gerçekten mutlu edicekse arayın. Ama öyle değilse istemediğiniz bir şeyi asla yapmayın

Ağzina laf vermemek için ara.
Bayıldığından değil.O da farkindadır herseyin.
Biraz politik olmak gerekli kritik durumlarda.

ARAMA.NET! Aynı şeyleri yaşadım seninle erken doğum yaptim . Bebeğim eve geldikten sonra birbirine kattı evi. 1 sene görüşmedik eşimle. Affettim. Ne mi oldu ? Degismiyorlar hatta benim 2 kv var(yandaş kp) ne oluyor biliyor musun büyüklük bende kalsin affettim oluyor. Pişkinlik. Annen eşinin kalbini kırmadigi için eşinde iyi biri olmalıki karsilikli hoşgörü söz konusu. Ezilme bunun altında . Tecrübeyle sabit.

Normalde zaten aramıyorum anneler gününde,böyle şeyler yaşasam hiç aramam.
eşinle annenin durumu başka.birbirinden de bağımsız.o onun annesinin kayıınvalideliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…