- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi Altagracia_
-
ben olsam aramazdım... en son anneler gününde hediye almıştım. oğlu şimdiye kadar hiç hediye almamış... ben aldım kendi annemede almıştım o da mutlu olsun istedim... sanki zehir almışım gibi surat salladı... baktım kıymet bilmiyor aramıyorum hiçbir özel günde. sizin yerinizde olsam kendim aramazdım eşime annesine hediye seçmek konusunda yardım eder yada teşvik eder dahada birşey yapmazdım. çünkü o sizin annenize almış kendi annnesine almadıysa almasını sağlar yada kendim alır eşime verirdim oldu bitti...Ayrıntılar ilk konumda var kısaca özet geçiyorum
Kv dogumumu, lohusalıgımı burnumdan getirdi. Yemediğim laf, trip, hakaret kalmadı
Bir insana nekadar tahammül gösterilebilirse okadar tahammül gösterdim çok pişmanlık yaşadım bukadarına neden izin verdim- verdik diye aylarca kendimi ve eşimi yedim. Yapmadığım, söylemediğim şeylerle eşimi doldurmaya çalıştı
Hiç sensin demedim birdefa saygısızlık etmedim sonrasında defoldu gitti
Doğumumun üstünden aylar geçti hiç konuşmadık.
Anneler günü yaklaşıyor annem bendeydi eşim anneme 3 hediye almış( hersene alır)
Arkadaşımla konuşurken anneler gününde araman gerek aramaman ağır olur dedi. Hiç içimden gelmıyor ne dicem ? Lohusalığımda yaptığı üstün annelik için teşekkür mü edicem?
Sizlerin fikirleri nedir ?
canım yaşadıklarının çok benzerini yaşadım.hamilelik değil ama logusalığımı mahvetti.onun geldiği gecenin sabahı doğum yaptım o dakika başladı.8 gün canımı yedi.allahtan 4 gün hastanede kaldım ama geldi gitti söylendi, hemşireler odadan resmen kovdu çıkın dışarı diye.ve bunları hep annemin yanında yaptı.eve geldik 2 gün sonrası annemi kendi evine göndertti.ve annem kapıdan çıktığı gibi bana sataşmaya başladı tek yakalayınca.akşamına eşime beni şikayet etti ve eşimin asla inanmayacağı bir konuda bana iftira attı sonrasında sen kimsin ben seni hala istemiyorum burası benim oğlumun evi ben annesiyim diyerek beni evden kovdu.bebeğimi alıp komşuya geçtim.eşimde bu evden karım ve kızım gidemez deyip internetten biletini almış ve onu hemen otobuslere götürmüş.beni aradı söyledi annesini bırakıp bizi almaya geldi.2.5 yıl oldu ne ben ne eşim konuşmuyoruz.
Ben olsam aramazdimÜstünkörü anlattığım için ara denmiş biraz ayrıntıya ineyim bebegım 3 günlükken anne pozitif düşünelim dediğim için hanım ol dedi bana parmağını sallayarak. Ertesi gün sadece eşim üzgün diye haksızlıgı aşikarken gidip özür diledim. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor sonra ne mi oldu hakaretleri günden güne arttı en son bebegımı emzirirken saçım öne düştü diye saçıma vurdu. Burası benım oğlumun evi gelicem dedi tabiki basımızın üstünde yeriniz var dedim dilinde pabuç kadar dedi.
Hala arıyım mı?
İnşallah aramamışsınızdır diyecektim.Aramadım.Eşiminde herhangi bi isteği olmadı bu konuda
Kızımı alıp başka odaya gidip görüntülü konuştu annesiyle bukadar
Aramamışsınızdır inşallahAyrıntılar ilk konumda var kısaca özet geçiyorum
Kv dogumumu, lohusalıgımı burnumdan getirdi. Yemediğim laf, trip, hakaret kalmadı
Bir insana nekadar tahammül gösterilebilirse okadar tahammül gösterdim çok pişmanlık yaşadım bukadarına neden izin verdim- verdik diye aylarca kendimi ve eşimi yedim. Yapmadığım, söylemediğim şeylerle eşimi doldurmaya çalıştı
Hiç sensin demedim birdefa saygısızlık etmedim sonrasında defoldu gitti
Doğumumun üstünden aylar geçti hiç konuşmadık.
Anneler günü yaklaşıyor annem bendeydi eşim anneme 3 hediye almış( hersene alır)
Arkadaşımla konuşurken anneler gününde araman gerek aramaman ağır olur dedi. Hiç içimden gelmıyor ne dicem ? Lohusalığımda yaptığı üstün annelik için teşekkür mü edicem?
Sizlerin fikirleri nedir ?
Büyük konuşmak istemem aslında ama bundan sonra gayet resmî bi ilişkimiz olucakİnşallah aramamışsınızdır diyecektim.
Bence doğru olanı yapmışsınız. Herkese hak ettiği değeri verin lütfen. Kendimden örnek vermeyeyim 2 yılluk evliyim. Ama annem dediğinizden daha da fazlasını yaşadı, 50 yaşında hala kayınvalide kayınpederden çekiyor. Ben arama dedim hep ,o arayıp hal hatır sordu. Ne mi oldu ? O kadar şeyden sonra büyüğüm deyip aramasıyla kaldı. Büyüklük annemde kalmadı yani. Sen halimizi hatırımızı sordun. Sana iyi davranalım gibi bi şey söz konusu olmadı. Anneanne olan torun sahibi olan anneme karşı şu an küfürler havada uçuşuyor. İnan’ın kıymet bilmeyene değer vermek kendimizden taviz vermek oluyor. Eşiniz annenize hediye almış, olur alabilir. Anneniz bu saygıyı hak etmiş demek ki. Anneniz eşinizi küçük düşürüp , hakaret etse yine de alır mıydı? Sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?