Anneler günününde kvyi aramak?

Bencede arama iyi niyetli oldukça başına çıkıyorlar.bende aramicam dugunumu nisanliligimi burnumdan getirdeler simdi cok iyi görünüyorlar ama yemezler hiç arayamam uğraşacak zmanaim yok burunlarını kaldiramam

ben olsam aramazdım... en son anneler gününde hediye almıştım. oğlu şimdiye kadar hiç hediye almamış... ben aldım kendi annemede almıştım o da mutlu olsun istedim... sanki zehir almışım gibi surat salladı... baktım kıymet bilmiyor aramıyorum hiçbir özel günde. sizin yerinizde olsam kendim aramazdım eşime annesine hediye seçmek konusunda yardım eder yada teşvik eder dahada birşey yapmazdım. çünkü o sizin annenize almış kendi annnesine almadıysa almasını sağlar yada kendim alır eşime verirdim oldu bitti...

Ağzım açık okudum

Ilk zamanlar arardim.ama gercek yuzunu gordum ve ne kandil.ne bisey artik aramiyorum.aramayacaginda.
Dogumumu burnumdan getirdi daha neler neler..annelik sifatina benim icin cok uzak birinin anneler gununu kutlamam..ins esimde bugün bu komuda isrararci olmaz

Eger aranizda sorun olacaksa
Resmide olsa ara canim
Nasilsin iyimisin
Anneler gununuz kutlu olsun de soguk konus
Bende iyiyim vs
Hayırlı gunler de kapat

Ben aramayacağım umrumda bile değil bi süre öncede facebooktan sildim instagramdan engelledim kafam rahat böylesi daha güzel

Ben olsam aramazdim

Gününüz kutlu olsun diye bi msj atın. Böylece sesini duymamiş olursunuz ama aynı zamanda kutlamış da olursunuz bence.

Aramadım.Eşiminde herhangi bi isteği olmadı bu konuda
Kızımı alıp başka odaya gidip görüntülü konuştu annesiyle bukadar
İnşallah aramamışsınızdır diyecektim.
Bence doğru olanı yapmışsınız. Herkese hak ettiği değeri verin lütfen. Kendimden örnek vermeyeyim 2 yılluk evliyim. Ama annem dediğinizden daha da fazlasını yaşadı, 50 yaşında hala kayınvalide kayınpederden çekiyor. Ben arama dedim hep ,o arayıp hal hatır sordu. Ne mi oldu ? O kadar şeyden sonra büyüğüm deyip aramasıyla kaldı. Büyüklük annemde kalmadı yani. Sen halimizi hatırımızı sordun. Sana iyi davranalım gibi bi şey söz konusu olmadı. Anneanne olan torun sahibi olan anneme karşı şu an küfürler havada uçuşuyor. İnan’ın kıymet bilmeyene değer vermek kendimizden taviz vermek oluyor. Eşiniz annenize hediye almış, olur alabilir. Anneniz bu saygıyı hak etmiş demek ki. Anneniz eşinizi küçük düşürüp , hakaret etse yine de alır mıydı? Sanmıyorum.

Aramamışsınızdır inşallah
Bi de ödül mü vereceksiniz

Büyük konuşmak istemem aslında ama bundan sonra gayet resmî bi ilişkimiz olucak
Eşimde bana direk ara demıyorda arayıp mesafeli konusmalısın bundan sonra ilişkin bu yönde olur gibi konuşuyor şuan haklıyken haksız duruma düşüyormuşum. Sanırım bayramda arıcam yüzünü göresim, sesini duyasım yokda biz evlenirken babam çok zorlamıştı saygısını hiç bozmadı eşim tabi kv bana yaptıklarının çeyregi anca eder :) Eşimin hatrına arıcam mesafeli bi ilişkiye izin verir umarım kv onuda pek sanmıyorum da.

Bende çok şey yasadım yaşattılar.. Uzun uzun bir mesaj yazdım duygu yüklü,onca cumlelerıme cevaben sağol senınde günün kutlu olsun yazıp damadının hedıyelerını paylaşmış..ben gorevımı yerine getırdıgım ıcın vıcdanım rahat allah bılsın sizde aramısınızdır inşallah yorumları okuyamadım

Ben de kutlamadım.
9-10 aydır görüşmüyoruz.
Eşim son kandilde ve dün arayıp görüştü.
Görüşsün zaten, ben de görüşmesi taraftarıyım.
Ama benim için yok hükmündeler artık.
Ne bayram ne anneler günü ne kandil fark etmez, aramayacağım.
6 yıldır eşimin hatrı için aradım, sonu hiç de güzel olmadı.
Nasılsa kıymeti yok, fedakarlık yapmadan kıymeti olmasın bari:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…