Anneler günününde kvyi aramak?

Eşin için ara
Samimi konusma
Kısa kes

Bizde de benzer durum var
Eşim anneme hediye alır iyi davranır sever ailemi
Ben de sadece özel günlerde eşim için ararım
( eşim ara sor demez)
ağlıyo mu aradığın zaman dream
a da b de ağlıyo ya senin kv

saçmalama ne arıycan bir yerini kaldırcan

ağlıyo mu aradığın zaman dream
a da b de ağlıyo ya senin kv
geçen sene eşime ağlamıştı
bu sene de ağlar kesin :)
gecen sene berberin eni çok özlemş gel de bir adama görün demişti
Bursadan istanbula eşim berberine gidecek tek derdimiz o ya, hay allah
zaten şu anneler gununden nefret eder oldum

Evlisiniz sizde eş hatrına neler yapıyoruz değil mi
Normalde olsa selam vermiceğim bi insan birde çevresine kendisini öyle sevdirir ki arayana “Allah razı olsun ablam” der hep böyle konuşur. Ağzından dilinden allah düşmez ne iyi kadın dersiniz . Çok yıprandım aylarca kendime gelemedim evliliğimizi bile yıprattı eşimle yüksek sesle kavgamız olmamıstı 8 senedir etmedıgımız kavgayı ettik bütün sinirimi ondan çıkardım. Pişmanmıyım asla kan bağına inanıyorum. Özellikle erkekler ailelerinin yaptıklarını görmüyorlar. Kadın gittikten sonra hiçbirsey olmamış gibi davransaydım suan aramama gibi bir seçenegım dahi olmucaktı. Bilmıyorum gangsta keşke böyle olmasaydı. Çok üzgünüm

Yemin ederim tam yılan ya :) yeni evli değilim 2,5 yıldan sonra yaptı bana bunları. Çocuğum olunca kadın çıldırdı ki en çok o işitiyordu torunu olsun. Ufak tefek laf sokmaları, saçmalamaları vardı görmezden duymazdan geldıgım ama bukadarını yapabilcegını hiç tahmın etmemıstım

Bence eşiniz için kutlayın. Eşiniz sizin annenize değer veriyor, sizde senede bir gün 1 dakikalığına arayıverin

Günde 3 kere mi konuşuyorlar. Ne buluyorlar acaba?
Anlatayım
Sabah arar günaydın faslı hayır duasını alır temiz kalpli annesinin :)
Öğleye doğru genelde kadın arar illaki gün içinde birşeyler olur onları anlatır
Bu olaylar olmadan önce evde arıyordu akşamları şimdi iş çıkışı arar napıyorsun der bi hatır sorar kapatır
Yemin ederim eşimi görünce evlatlıgımı sorgular oldum ben hayatımda bu kadar saygılı, tahammüllü birini görmedim. Annesi sürekli baskı altına almaya çalışır eşimi dayını ara, teyzenide ara diye eşim hiç karsılık vermez ama aramazda. Ben olsam seni arıyorum ya daha ne derdim. Sürekli ajitasyon yapar sizi şöyle büyüttüm sana şunu yaptım sürekli anlatır. Sadece eskileri konuşur ve kendini över .Allahım tiksiniyorum resmen

Icinden gelmiyosa arama bosver. Esin annene deger verdigi icin aliyosa biseyler illa karsiligi olmamali. Bende aramiyorum aramamda. Sevmiyorm boyle gunleri.

Benimde annem Doğum yaptıgım gün bu kadınla birbirimize gidicez huzurunuz kaçmasın diyerek gitti. Annem gittikten sonra basladı işler çıgrından çıktı. Çocuk olunca gerçek karakterleri ortaya çıkıyor sanırım ben eşimin görüşmemesini istemem onu çok mutsuz eder evliliğimize yansır. Kadın artık benden uzak dursun beklentiye girmesin yeter. Ama hiç sanmıyorum daha çok şey yasıcam gibime geliyor

yaşadıklarımdan öğrendiğim şudur... herzaman içimizden gelerek yapmayız yaptıklarımızı bazen sevdığımız insanların hatrına yaparız bence eşiniz için arayın anneler gününüz kutlu olsun nice senelere diyiverin gitsin neyiniz eksilir o yaptığı hata ıle kalır ve emin olun ki yaşattıklarını yaşayacak mutlaka çünkü Allah yarına bırakır yanına bırakmaz...

Aramayın tabii ki. Ne anneniz ne de size iyiliği dokunmuş birisi. Cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla döşeliymiş. Bunlara yüz versen astarını isterler. 3 gün sonra anneler gününde bile aradım ben ona rağmen... derken buluverirsiniz kendinizi. Mesafede fayda var böyleleriyle. Oğlu arasın.

Aramazdim ki aramayacagim. Hatta esim de aramayacak. Merhamet etmeyene merhamet edilmez. anne diye her turlu terbiyesizligi yapabilme lüksüne sahip hisseden modellerden kendisi.. Yazdiklariniza gore sizinki de ayni model, bosverin gitsin.

Kandil ile diğer günleri bir tutamazsiniz

Bende aramayacağım, sakın sizde aramayın.

Benim kv de ilk doğumumda türlü densizlikleriyle beni çıldırtmıştı...ikinci doğumumda haber bile vermedim gelemedi doğuma..bu anneler gününde de aramayı gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum..bana annelik mi yaptı ki arayıp kutlayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…