duru 24 çok etkilendim hakketen yazından gözlerim doldu
annemde bana her kızdığında uzak bi yere evlenirsen anlanırsın kıymetimi derdi bende annemden çokkk uzakta oturuyorum ve annemi çok özlüyorum
keşke annemle daha çok vakit geçirip anne kız gibi yaşasaymışım anneme tercih ettiğim arkadaşalrımın hiçbiri yok yanımda
sadece gene annem var
bazen oğluma bakınca ağlıyorum sebbepsiz diyorumki annemi hiç üzmeseymemişim
ANNEM seni çok özledim çok seviyorum
BİR ÇOCUK KOLAY YETİŞMİYOR HER ÇOCUK BÜYÜDÜĞÜNDE İNSAN OLMUYOR
TÜM ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNNNNN
0herkesin Anneler günü kutlu olsun kızlar Allah ailenizle mutlu huzurlu saglıklı günler nasip etsin hepinize bebeklerinizle birlikte.ben Annemi 18 yaşında kaybettim o yüzden Anneler günü geldigi zaman hep içim acır buruk olurdum...eşimde annesini ve babasını depremde kaybettigi için anneler günü bizim için hüzünlü bir gün olarak geçerdi taki benim minik oğlum erkinim gelene kadar şimdi bende bir anneyim ve ilk anneler günüm ve bu özel gün şimdi benim içinde sevinç kaynagı oldu eskisi gibi...artık içim acımıyor annemi çok ama çok seviyorum hele hele anne olunca dahada çok seviyorum kızlar annelerinizin kıymetini bilin hiç ihmal etmeyin her an her dk sevdiginizi söyleyin ve mümkün oldugunca her fırsatta öpün sıkılsada öpün koklayın inanın çok arıyosunuz keşke bir saat bile olsa canlansada içime çeke çeke koklasam öpsem diye ay çok uzattım dimi kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum ve annelerinizin ellerinden öpüyorum.....:a015::çok üzgünüm:
herkesin Anneler günü kutlu olsun kızlar Allah ailenizle mutlu huzurlu saglıklı günler nasip etsin hepinize bebeklerinizle birlikte.ben Annemi 18 yaşında kaybettim o yüzden Anneler günü geldigi zaman hep içim acır buruk olurdum...eşimde annesini ve babasını depremde kaybettigi için anneler günü bizim için hüzünlü bir gün olarak geçerdi taki benim minik oğlum erkinim gelene kadar şimdi bende bir anneyim ve ilk anneler günüm ve bu özel gün şimdi benim içinde sevinç kaynagı oldu eskisi gibi...artık içim acımıyor annemi çok ama çok seviyorum hele hele anne olunca dahada çok seviyorum kızlar annelerinizin kıymetini bilin hiç ihmal etmeyin her an her dk sevdiginizi söyleyin ve mümkün oldugunca her fırsatta öpün sıkılsada öpün koklayın inanın çok arıyosunuz keşke bir saat bile olsa canlansada içime çeke çeke koklasam öpsem diye ay çok uzattım dimi kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum ve annelerinizin ellerinden öpüyorum.....:a015::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?