- 29 Nisan 2017
- 138
- 74
- 13
- 32
- Konu Sahibi Uzaklardayorgunargin
-
Evet yurt disinda yasiyorum buraninkine gore kutluyolarYarın anneler günü?
Anneler günü ulusal tüm dünyayla kutlanıyor diye biliyorum en azından yabancı bir arkadaşım annemimkini bizimkiyle aynı günde kutlamıştı.Evet yurt disinda yasiyorum buraninkine gore kutluyolar
Yalan soyleyecek degilim int onunuzde acin bakin yarin nerelerde anneler gunu diyeAnneler günü ulusal tüm dünyayla kutlanıyor diye biliyorum en azından yabancı bir arkadaşım annemimkini bizimkiyle aynı günde kutlamıştı.
Yalan soyleyecek degilim int onunuzde acin bakin yarin nerelerde anneler gunu diyeAnneler günü ulusal tüm dünyayla kutlanıyor diye biliyorum en azından yabancı bir arkadaşım annemimkini bizimkiyle aynı günde kutlamıştı.
Yarın anneler günü mü ? ben anlamadım şimdi
Size yalan atıyorsunuz demedim zaten ama çoğu ülke bizimle birlikte Mayısın ikinci pazarı kutlarken bazı ülkelerde yılın başka zamanlarında kutlanıyormuş.Yalan soyleyecek degilim int onunuzde acin bakin yarin nerelerde anneler gunu diye
Evet cok sukur anlayan biri ciktisanırım yurtdışında yaşıyor bazı ülkelerde farklı tarihlerde kutlanıyor anneler günü
Evet cok sukur anlayan biri ciktisanırım yurtdışında yaşıyor bazı ülkelerde farklı tarihlerde kutlanıyor anneler günü
Hangi ülke özel değilse?Evet cok sukur anlayan biri cikti
Burda soylemek istemiyorum ozelden yazarim size. Herkes konuma cvp vermek yerine anneler gunune takildi ya.Hangi ülke özel değilse?
Eski konunuza bakıyorlardır cevaplar gelir merak etme. Ben de bakıyordum.Burda soylemek istemiyorum ozelden yazarim size. Herkes konuma cvp vermek yerine anneler gunune takildi ya.
Evet yurt disinda yasiyorum buraninkine gore kutluyolar
Hayir burada herzaman bikac hafta sonra kutlaniyor. Tarihede baktim dogru yalan soylemez zaten oda .anneler günü tüm dünyada aynı zamanda kutlanıyor sadece saat farkı olabilir aramızda ya da bir gün falan oynar
haftalar sonra anneler günü olmaz
kandırmış sizi
Hayır internetten bakın farklı zamanlarda kutlanıyormuşanneler günü tüm dünyada aynı zamanda kutlanıyor sadece saat farkı olabilir aramızda ya da bir gün falan oynar
haftalar sonra anneler günü olmaz
kandırmış sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?