Haklisiniz ama eskidende bir suru lafini duydum yinede buyuktur dedim esimin hatrina gittim. Ama ne oldu yine yapacagini yaptilar. Diyecegini dediler. Bu seferde kirildigimi anlasin istiyorum. Onlarin yaninda hic degerim yok gibi. Ben gittikce dahada abartiyorlar. Nasilsa ne yapsak ne desek bu geliyor diye dusunuyordur. Bu sefer degerli oldugumu kendimi gostermek istiyorum. Esiminde boyle giderek beni hice saydigini dusunup soguyorum. Anneler gunu olmasa gidecegim demezdi biliyorum. Ama bilmiyorum hep baskici insanlar hep kendilerinin herseyden once geldigini soyluyorlar. Dusunun cocugumuza bile demistiki , bir lafta cocuk olurda yine anne olmaz dedi. Oglunun evladini onemsemedi. Dusunun bunun gibi okadar cok laf varki. Esim yarin gitmese onun bile kavgasini cikarir biliyorum. Ama esiminde bana danismadan bir anda boyle soylemesi zoruma gitti. Ablasigile gitmisti omu doldurdu diye dusunuyorum. Cunku o karakterde birisi ablasi da. Hep ne yapsalar annesi babasi hakli olur. Onlar yasli sen haksizsin der.