Anneler gunuymus!

Bırak gitsin eşin. Kendi annesi zaten. Sen de gel dememiş. Orda onu doldururlar diye korkuyorsan git ama mesafeli ol veya gitmesen de eşin eve dönünce doldurulduğunu anlarsan o zaman 40 yıldır kaynana dırdırı çekiyormuş da eşin de her şeyi görüyormuş gibi konuşmalar yaparsın.
Esim herzaman beni tanimiyomusun senin hakkinda konustururmuyum desede icimde herzaman bir supe. Benden sogutmaya calisirlarsa diye. Esim gecenlerde biliyorum herseyi ama onlarda annem babam hep oylelerdi. Degistiremem bizde boyle yasadik dedi hep. Ama ben el kiziyim bana her lafida soylememeli. Oglunun hicmi hatri yok.Esim cok iyi kalpli kotu olmak istemiyor benlede kotu olmak istemiyor. Suanda iki arada biliyorum korkusundan gidecek yarin gitmesse annesi arayip dogurdugunu buyuttugune kadar basina kakacak gitmesinde ne yapsin . Bende burda burnundan getircem . Bilmiyorum bu kadinin boyle oldugunu bilseydim ne kadar iyide olsa evlenmezdim.

Önceki konularında haklısın
Ama bugün hata yapmışsın
Anneme çiçek alacağım dediğinde
Annendir al tabi ama ben bir anneliğini görmedim birşey yapmam sen görüşsende ben aynı mesafede devam edeceğim bilgin olsun deseydin
Ramazan ramazan boşuna üzülmezdiniz
Bi iki saat gider gelirdi sonrasında birlikte birşeyler yapardınız
Annesi babasi surekli her firsatta doldurusta. Kendi istedikleri olsun istemekte. Gelinleri hice saymakta. Bizi hizmetci olarak goruyor. Oglunun ve onlarin hizmeti yapan.bizde oyle olamayacagimiz icin. Surekli bir tavir laf sokma. Hersey hersey dusunun gecenki tartismadan oncede guya sakayla keskede akrabamdan evlendirseydim bosaninin cocuklarida birakinda yeniden evlendireyi. Dedi. Ya Allah askina mubarek gundeyiz boyle sakami olur. 24 yasindayim. Bunlar yuzunden artik hayattan zevk almaz hale geldim.bazen kendi kendime konusurken buluyorum kendimi. Yazik degilmi banada. Esim de goruyor herseyi. Gitsin tatam ama bu seferki karisini baska girecek bundan sonra esime karsida tavrim degiscek.

Annesi babasi surekli her firsatta doldurusta. Kendi istedikleri olsun istemekte. Gelinleri hice saymakta. Bizi hizmetci olarak goruyor. Oglunun ve onlarin hizmeti yapan.bizde oyle olamayacagimiz icin. Surekli bir tavir laf sokma. Hersey hersey dusunun gecenki tartismadan oncede guya sakayla keskede akrabamdan evlendirseydim bosaninin cocuklarida birakinda yeniden evlendireyi. Dedi. Ya Allah askina mubarek gundeyiz boyle sakami olur. 24 yasindayim. Bunlar yuzunden artik hayattan zevk almaz hale geldim.bazen kendi kendime konusurken buluyorum kendimi. Yazik degilmi banada. Esim de goruyor herseyi. Gitsin tatam ama bu seferki karisini baska girecek bundan sonra esime karsida tavrim degiscek.
Seni çok iyi anlıyorum
Benim kv de çok farklı değil
Ama yarın bırak gitsin
Kavga ile değil güzellikle gönder
Ama sakince bu durumun yaptıklarını unutturmayacağını
Oradan dolduruşa gelip gelmemesi gerektiğini
Artık tahammülün kalmadığını
Ne olursa olsun senin görüşmeyeceğini
Kendisi görüştüğü sürede onlar ile ilgili hiçbirşeyi sana ve evine yansıtmaması gerektiğini anlat
Senin annendir bunlara uyduğun sürece
Evliliğimize zarar gelmedikten sonra sana karışmam
Endişelerimden dolayı tepki verdim ama işin aslı bu de
Hem kesin bir kararınız olmuş olur hem üzülmezsiniz

Arkadaslar kaynanayla sorunlari yazmistim. Yarin anneler gunu dedi esim cicek alip anneme goturcem dedi. Bende nefret ettigim icin ve o olaydan sonra gorusmedigim icin tepki gosterdim. Karina boyle sozleri soyledigi icin tebrik etmeye gideceksin dedi. Oda ne alakasi var senin anner varda benim yokmu dedi. Ustelik benden once her sene kutluyormus. Benlede bikac sefer kutladik. Ama bu olaylardan sonra ben gitmiyecegimi biliyor. Esimde gitmiyordu. Anneler gunu yarin gitmessem olmaz dedi. Bir taraftan annesi gitsin kutlasin diyorum. Bir taraftanda esimi doldurcak iyce hepside diye dusunuyorum. Suan esimle atistik ve konusmuyorum. Ramazan dolayisiyla fazla uzatmadim konuyu ama tepkimi anliyor. Ne yapmaliyim sizce cok sinirli ve uzgun hissediyorum. Hayir annesi bana tartismada benim oglum bekarmi kalcak demesi korkma kalmaz demesi falan beynimi kemiriyor. Ve esiminde aramizda ayrilik olursa onlarla iyi olayim . Yeniden evlendirirler nasil olsa diyemi dusunuyor diye dusunup esimden soguyorum. Oyle cok doluyumki o kadin yuzunden bu evlilige son vermek geciyor aklimdan her tartismada. Ve onlarin adinin gecmesi bile beni strese sokuyor. Ailemden kimse yok yanimda kendimi yanliz hissediyorum. Esinde sanki degisiyor gibi ablasimi babasimi dolduruyor ne bilmiyorum. Ama bakislarindan bile anliyorum bazen. Ne yapmaliyim .normalde iyi bir insan ama ama bunlar yuzunden hep tartisiyorum. Ve cok yorgunum. Suanda agliyorum .Ne yapmali nasil davranmaliyim?
neredimis o yurt disi?! bende yurt disindayim ama anneler günü coktan gecti babalar günüydü gectigimiz persembe

Bana gel bile demedi zaten. Desede gitmem . Yarin anneler gunu cocek alcam anneme dedi.

Oyle dogurdugunu buyuttugunu aldiklari oyuncaklara kadar basina kakar sureklu. Annelik bumu?

Ya o anlamaz ki annem diyor işte yine. Yoksa senin açından baksak kvlerin %95i gibi kimbilir nasıl bir insandır. Eğer sana kötülük ettiyse sen arama bile zaten ama bırak eşin ne hali varsa görsün kafana takma

Ya o anlamaz ki annem diyor işte yine. Yoksa senin açından baksak kvlerin %95i gibi kimbilir nasıl bir insandır. Eğer sana kötülük ettiyse sen arama bile zaten ama bırak eşin ne hali varsa görsün kafana takma
Hicbirsey yapmiscam. Ama esime karsida tavrimi koruycam.

Butun konularinizi okumustum bence annesidir birakin gitsin gitmeli de bence. Hemde aklinda oyle bir sey olsa siz ablanizi arayip gitmek istediginiz zaman sizi tutmazdi. Cok paranoyak olmuşsunuz tabiki dogal olarak ama bir kaç saat gitsin boşverin
Bunlarin yaninda paronayak olmak normal.

Eski konunu okumadım.
Ama annesidir ne olursa.
Sana yaptığı farklı, annesi olarak ona yağtığı farklı.

Sen gitme asla. Ona da bir şey deme. Ne de olsa o bir günden,aldığı bir çiçekten annesini sevdiği belli olmaz ki.
Bilmiyorumki sanki beni onemsemeyip annesine kostugunu dusundum.

Takmamaya baslamistim bayramda gideriz esimle fln hep beraber diye dusunuyordu.. ama birde bu cikti bensiz oraya gidecek annesi duygu somurusu yaparak beni suclu cikaracak biliyorum. Haliyle esimde bana karsi degisecek diye dusunuyorum.

Evet haklı yarın anneler günü bazı diyarlarda.

Bence eşinizin üstüne fazla gitiniz.
Ha bilirim ki unutmak hiç kolay deyil. Size söyledikleri baya ağrınıza giti.
Ama ne yapacaksın annesi.
Bırak gitsin annesidir nasıl olsa.
Sizde annenize gidin.
Benim annem burda degilki tr de ah keske yakin olsaydi. Cok degisik bir pskolojideyim. Nefrette degil onlara karsi degisik bir duygu . Hisde denmez. Ne zormus evlilik

Arkadaslar kaynanayla sorunlari yazmistim. Yarin anneler gunu dedi esim cicek alip anneme goturcem dedi. Bende nefret ettigim icin ve o olaydan sonra gorusmedigim icin tepki gosterdim. Karina boyle sozleri soyledigi icin tebrik etmeye gideceksin dedi. Oda ne alakasi var senin anner varda benim yokmu dedi. Ustelik benden once her sene kutluyormus. Benlede bikac sefer kutladik. Ama bu olaylardan sonra ben gitmiyecegimi biliyor. Esimde gitmiyordu. Anneler gunu yarin gitmessem olmaz dedi. Bir taraftan annesi gitsin kutlasin diyorum. Bir taraftanda esimi doldurcak iyce hepside diye dusunuyorum. Suan esimle atistik ve konusmuyorum. Ramazan dolayisiyla fazla uzatmadim konuyu ama tepkimi anliyor. Ne yapmaliyim sizce cok sinirli ve uzgun hissediyorum. Hayir annesi bana tartismada benim oglum bekarmi kalcak demesi korkma kalmaz demesi falan beynimi kemiriyor. Ve esiminde aramizda ayrilik olursa onlarla iyi olayim . Yeniden evlendirirler nasil olsa diyemi dusunuyor diye dusunup esimden soguyorum. Oyle cok doluyumki o kadin yuzunden bu evlilige son vermek geciyor aklimdan her tartismada. Ve onlarin adinin gecmesi bile beni strese sokuyor. Ailemden kimse yok yanimda kendimi yanliz hissediyorum. Esinde sanki degisiyor gibi ablasimi babasimi dolduruyor ne bilmiyorum. Ama bakislarindan bile anliyorum bazen. Ne yapmaliyim .normalde iyi bir insan ama ama bunlar yuzunden hep tartisiyorum. Ve cok yorgunum. Suanda agliyorum .Ne yapmali nasil davranmaliyim?
Canım sen kendince çok haklisin ama empati yapın o onun annesi size kötü bi kayınvalide olabilir ama o onun annesi 9 ay karnında taşıyan büyüten kadın onu atmasını bekleme ben zannetmiorum onlarla ıı olayım beni evlendirsinler vs tarzı dolayısıyla görüştüğünü bu mümkün deil hickimse ailesini ne yazıkki secemez onun annesine gidip gelmesini engellemeye kalma zira sen zararlı çıkarsın sen gidip gelmezsin ama o gider bunun için ilişkinizi yıpratma ailesinin doldurmasına izin verme sen naif olki o dolmasin

Esının aşkesının senden ayırıp yenı bırını bulacak dıye dusunmen ve aglaman sinir harbi bunun gıbı seylerden dolayı gıt dıyorum psıkıyatrı kötu bısey deıl 15 senelık hemşireyım bunun gıbı stresssel faktorlerın ardından konversıyon dedıgımız durumlarla karsılasabılıyor o yuzden gıt dıyorum kötu bıde deıl psıkıyatrı

Esının aşkesının senden ayırıp yenı bırını bulacak dıye dusunmen ve aglaman sinir harbi bunun gıbı seylerden dolayı gıt dıyorum psıkıyatrı kötu bısey deıl 15 senelık hemşireyım bunun gıbı stresssel faktorlerın ardından konversıyon dedıgımız durumlarla karsılasabılıyor o yuzden gıt dıyorum kötu bıde deıl psıkıyatrı
Kayinvalidenin o laflarini sizde duymus olsaydiniz hersey dusunurdunuz. Ama bukadar psikiyatriye gidecek kadar durumumun kotu oldugunu dusunmuyorum. Surekli kotu bir ruh halindede degilim. Bunlarla ilgili konu oldumu sinirlenmem normal degilmi? Okadar cok lafini duydumki.

Back
X