Anneler.. Kafam karıştı biraz.

benim oglum da 22 aylık ben yatakta emzirerek uyutuyorum biliyorum artık uyku eğitimini almasi lazım ama kiyamiyorum benim kaynana olacak o kadin musvettesi eşime bi sürü buyuler yaptı ve oğlum etkilendi ve hep korkup sabki biri üzerine çikmışda onu boguyomuş gibi üzerinde birini itmeye calışirdı o kadar korkardiki bende yalnız bırakamadim hiç :KK43: şükür artık o dönemleri atlattık ama yinede yalnız kalırsa aynı şeyleri görecek diye korkuyorum :KK43:(( ve siz bence en etkili yöntemi uyguluyosunuz devam edin bence artık bebeğiniz farkında herseyin korksa yada üzulse belli ederdi
benim kide çok aglıyor ve korkuyor gece uyurken

benim kide çok aglıyor ve korkuyor gece uyurken
her bebek farklıdir belki sizinki sizi yanında istediği için falan korkuyodur ama benim oğlumun tepkileri çok anormaldi sizde takip edin belki vardır sizdede büyu (insallah olmasın ama) yani odada illa kiran olur benim ve mesela üstunde biri varmış gibi o minicik bedeniyle itmeye ćalısması perde veya kapının arkasına devamli bakip çığlıklarla ağlamasi vardi bizde ve sonradan ögrendimkk meğer oğlumun korktuğu yerlerde o büyüler varmış ben çok çektim inşallah kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz

her bebek farklıdir belki sizinki sizi yanında istediği için falan korkuyodur ama benim oğlumun tepkileri çok anormaldi sizde takip edin belki vardır sizdede büyu (insallah olmasın ama) yani odada illa kiran olur benim ve mesela üstunde biri varmış gibi o minicik bedeniyle itmeye ćalısması perde veya kapının arkasına devamli bakip çığlıklarla ağlamasi vardi bizde ve sonradan ögrendimkk meğer oğlumun korktuğu yerlerde o büyüler varmış ben çok çektim inşallah kimse benim yaşadıklarımı yaşamaz
amin

Konu güzelmiş benım kızımda tek basına uyuyor 10.5 aylık bakalım ilerde sorun cıkarırmı bilmiyorum ben uyutup cıkıyorum benımkıde gunde 2 hata 3 kere biberonla içiyor ☹

Valla biz sütünü oturma odasinda iciyor sonra oyuncagini kucagina alip odadina gidiyor bizde gidip opuyoruz onu cok sevdigimizi soyluyoruz yatiriyoruz odasindan cikiyoruz odasinda isik acmiyoruz koridorun ışığını aciyoruz sabaha kadar hep orasi acik..uyuyor kendi kendine...

Valla biz sütünü oturma odasinda iciyor sonra oyuncagini kucagina alip odadina gidiyor bizde gidip opuyoruz onu cok sevdigimizi soyluyoruz yatiriyoruz odasindan cikiyoruz odasinda isik acmiyoruz koridorun ışığını aciyoruz sabaha kadar hep orasi acik..uyuyor kendi kendine...
Maşallah

Back
X