anneler konu sizi ilgilendiriyor.

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
hanımlar dün bir yazıda okudum çocuk felci yıllardır ülkemizde görülmeyen birşeydi. şimdi tekrarlamaya başlamış bu hastalık ve uzmanlar kesinlikle çocukların aşı olmasını öneriyor. hani biz küçükken ağzımızdan yapılan aşı vardı ya ondan. lütfen buna duyarlı olalım bütün sağlık ocakları bu aşı için seferber olmuşlar. çocuğunuz varsa ihmal etmeyin. saygılar...

Butun saglik ocaklarinda degil bildiğim kadariylA, sadece riskli olan ilcelerde. Biz ilk dozu agustosta olduk, su ajki seferberlik ikinci doz için.

benim bulunduğum ilçede dr. kapı kapı gezip çocukların aşılarını yapıyor benimkiler iki dozuda oldular çok şükür..

Ya hiç sormayın dertımız bızımde bu

Simdi buyuk oğlum geçen sene anaokuluna gıtmedi

Bulundugumuz ilçede de bu ası için aramadılarda gelmedılerde

Simdi ıkıncı tur yapılıyormus gecen sene anaokuluna gıdenlere

Bırıncı tur yapılmadıysa ıkıncı tur yapılmaz dıyormus okuldakı öğretmene doktorlar

Okul muduru yapılsın yapılmasın herkese yapıyrlar dıyor

Doktoru dıyor yaptırabılırsınız bır sorun olmaz

Diğer doktor dıyor 1. Tur olmadıysa 2. Tur işe yaramz

Nolacak bilmiyorum yapılsın dedım ama:KK64:

bızımde 2. dozumuz yarın yapılacak

buarada 1. turu bu sene yazın yaptılar evlerı dolaşarak

yok zannetmıyorum ya ama saglık ocagına sorabılırsın aslında
anam ne kadar buyukmus ya kızın :D
benım oglum 56 aylık
öyle ablası :) 3. sınıfa gidiyor:nazar:
seninki de büyüdü maşallah
kardeş de kardeş diye arada kafamın etini yiyor benimki :)

hanımlar dün bir yazıda okudum çocuk felci yıllardır ülkemizde görülmeyen birşeydi. şimdi tekrarlamaya başlamış bu hastalık ve uzmanlar kesinlikle çocukların aşı olmasını öneriyor. hani biz küçükken ağzımızdan yapılan aşı vardı ya ondan. lütfen buna duyarlı olalım bütün sağlık ocakları bu aşı için seferber olmuşlar. çocuğunuz varsa ihmal etmeyin. saygılar...
Bu standart yani rutin aşılar içinde yok mu?
Bence vardır.

ve 2 yasindan kucuklere yapmiyorlar..yazin 5 yasini tam doldurmamis ogluma yaptilar 2 yasini doldurmayan kizima yapmadilar ve oyle dediler..ama 2.turdan haberim yoktu..saglik ocagini aramak lazim..ama su anda yaptiramam grip asisi oldu..1 ay beklemek lazim..

Bu standart yani rutin aşılar içinde yok mu?
Bence vardır.

rutin asi icerinde var ama bu ozel durummus..suriye den gelen kisilerden salgin var demislerdi bize tedbir amacli yapiliyormus..

ası kartında yok bu ası kızlar
surıyelılerden sonra kapı kapı dolaştılar hatta bızımkı tam 7 agustosta olmustu sanıyorum

Evet 59 aylık ve altında olan çocuklara yapmıyorlarmış, bu sabah oğlumu okula bırakırken ufak çocukların elinde aşı izin kağıdı vardı bizimkilere vermemişler.

ama o kkk asisi olabilir mi? bize okuldan kkk asisi icin kagit geldi?

ama o kkk asisi olabilir mi? bize okuldan kkk asisi icin kagit geldi?
Onun içinde izin. Kartı gönderiyorlar

Bıze cocuk felcı içinde gönderdiler

O zorunlu yapılıyormus ama kkk zorunlu degıl

Çocuk felci 1.tur yapılmadıysa 2. Tur işe yaramaz dıyende var

Back
X