Anneler kucuk bebegi olanlar bi bkarmisiniz

24 aylığız.
Doğduğundan beri sevmez uykuyu.
Gündüz çok nadir uyur.
Gece 12 ortalama yatar ,gece 20kez kalkar(enaz),sabah 9-10yataktan kalkar.
Emmiyor.

Benim oglumda 18 aylik gece gec uyuyor 12 yi geciyo bazen gunduz uykusu 3 de uyur 2 saat en fazla 13.500 gr boyunu olcmedim bu ay beslembe olarakda sabh kavaltsi yigurt yer kendim mayaliyirum oglenleri corba yaparim yeseil mercimek corbasi , pirasa, brokoli, kiymali corbalar arada meyve ,taze meyve suyu sikiyorum yatirmadan sutlu pircli mama,yapiyorum icine ceviz finduk kuru uzum katyorum boyle bizimkide

Benim oglumda 18 aylik gece gec uyuyor 12 yi geciyo bazen gunduz uykusu 3 de uyur 2 saat en fazla 13.500 gr boyunu olcmedim bu ay beslembe olarakda sabh kavaltsi yigurt yer kendim mayaliyirum oglenleri corba yaparim yeseil mercimek corbasi , pirasa, brokoli, kiymali corbalar arada meyve ,taze meyve suyu sikiyorum yatirmadan sutlu pircli mama,yapiyorum icine ceviz finduk kuru uzum katyorum boyle bizimkide

3 te uyuyorsa , 5 te uyaniyordur. Gece geç yatması normal.

12 , 1 arası uyumalı ki gece erken uyusun.

Lütfen rica ediyorum artık konularınızı doğru bölüme açın istirham ediyorum.

Kuruyemis olarak ne veriyordunuz? Ve nasil veriyordunuz?
Gün kurusu ,incir ,hurma, dut , kuru üzüm siyah çekirdekli ve diğeri . Kaju ceviz badem fındık . Meyveli yoğurt, irmikli muhallebi, gün kurusundan kayısı suyu bu şekilde birbirleriyle aynı anda değilde değiştirerek farklı şekilde yedirdim. Artık minik minik doğrayıp önüne atiatirmalik olarak kulanıyorum

Arkadaslar vllahi masallah ya bebeklerinize okudum imrendim vallahi,benm oglum 22 aylik zar zor bir corba icerse iciyor gun icinde..memeye cok duskun biraktirmaya çalışıyorum sizce birakinca yemeye baslar mi

18 aylık kızım 81 cm 9 kilo. Kilomuz doğum kilomuza göre normal. Sabah 8de uyanırsa öğlen 13,- 13.30 uyur. Akşam 20-21 arasında uyur. 10d uyanırsa 15.30da uyur. 17 gb uyanır. Gece 23te uyur. Kahvaltı öğle akşam yemeklerini bizim öğünlerle yapar. Arada meyve olarak muz portakal kivi mandalina armut elma artık evde varsa veririm. Kuruyemiş olarak fındık badem ceviz kuru uzum kuru kayısı kuri incir. Sorarim hangisini istiyorsun diye ne isterse onu veririm. Fındık ceviz her gün yediriyorum. Bal pekmez her gün vermeye özen gosteriyorum. Çikolata istemeye başladı. Gurmeannemde evde çikolata tarifi buldum onu yapio verecegim

Back
X