Anneler ne olur yardım edin kafayı yicem

Sor
Cansu dediğinizi hep aklımda haklısınız böyle yapıcam çok teşekkür ederim
sormak istediğin olursa yine sor. Bende aynı durumdaydım . Ben kurtuldum. Evin icinde o kişiden hic bahsetmeyin. Bahsetmeyince cocuklar o kadar istemez hic bahsetmeyin iyi yada kotu isim zikretmeyin. Ama önlemini al . Simdi küçüktur. Sonrası icin

Valla ben cok ii anliyorum seni kayinvalidemler 2.5 aylik oglumu kucaklarina alip sevdikleri zaman kiskaniyorum yalan degil.ve cok korkuyorum cocugu ilerde simartcaklar diye. Ama ii yanindan bakmaya calisiyorum babannemler bizi deil diger torunlarini severdi cok iclenirdim.bende ananemi cok severdm gelince onla yatardim ama ANNEMİ DUNYALARA DEGİSMEZDİM daha cocugun cok ufak ilerde ayrimini yapicaktir

Kızlar benim 10 aylık bi kızım var kaynanamlar hafta sonu 2 gün bizde kalıyorlar ve kızım onları görünce deliye dönüyo beni istemiyo kendini onlara atıyo annecim gel dediğim zaman gelmiyo bana yani tabikide sevicek ... Kızlar ben kızımla oyunlar oynuyorum kucağıma alıp gezdiriyorum herşeyi yapıyorum acaba kızımla ilişki kuramıyormuyum siZce ne yapmalıyyım nasıl davranmalıyım beni sevmesi için allah rızası için bana bi akıl verin yardım eli uzatın ne olurrr
Yaklaşık bir sene önce aynı durumdaydım oğlum babaanne delisiydi bu benim çok zoruma gidiyordu benden kaçıyordu
Sonra kızım doğdu oğlum tam bir yaşındaydı artık ben istiyordum onların ilgilenmesini
Sonra ne mi oldu o umrunda bile olmadığım oğlum ben kızımı yatırmaya gidince ağız büzüp dudak büküp ağlamaya başladı peşinden anne anne diye
Herşey geçiyor Can'ım senin bir eksikliğin yok çocuklar farklı sevenler arıyorlar farklı oyuncular farklı gülüşler

Yaklaşık bir sene önce aynı durumdaydım oğlum babaanne delisiydi bu benim çok zoruma gidiyordu benden kaçıyordu
Sonra kızım doğdu oğlum tam bir yaşındaydı artık ben istiyordum onların ilgilenmesini
Sonra ne mi oldu o umrunda bile olmadığım oğlum ben kızımı yatırmaya gidince ağız büzüp dudak büküp ağlamaya başladı peşinden anne anne diye
Herşey geçiyor Can'ım senin bir eksikliğin yok çocuklar farklı sevenler arıyorlar farklı oyuncular farklı gülüşler
Çok trşekkr ederim getçektrn içlenmemeye çalışıyorum fakat çok üzülüyorum deli gibi oyunlar oynuyotum aöa yok babaanneyi görünce ağlayarak ona gidiyo ben çocuğumla ilrtişim kuramıyomuyum acaba kıxım 11 aylık yani brni istrmiyo sanki sevmiyo

Çok trşekkr ederim getçektrn içlenmemeye çalışıyorum fakat çok üzülüyorum deli gibi oyunlar oynuyotum aöa yok babaanneyi görünce ağlayarak ona gidiyo ben çocuğumla ilrtişim kuramıyomuyum acaba kıxım 11 aylık yani brni istrmiyo sanki sevmiyo
Şu an kaybımın kızı da aynı dırumda o biraz da herşeye zorlandığı için öyle
Sen dert etme öyle ki şu anda oğlum beni herkesten kıskanıyor eminim sen de öyle olacaksın bir süre sonra

Canım hiç böyle şeyleri kafana takma. Benim kızım da 2,5 yaşına kadar kv. birlikte idik. Ben 18 yaşında olduğum için biraz pasif kalmıştım. Hep onların kucağında dediğin gibi emzirirdim, alırlardı. Sonra kızım 5 yaşında iken boşandım. Yeniden evlendim. Ama hep onları büyükler saygı göster, yaşlılar sende emekleri var diye büyüttüm. Şimdi 17 yaşında bana, eşime ve kardeşine aşırı düşkün. Babaannesi ve dedesini de seviyor. Ama benim ailem sizsiniz diyor. Onları akraba kabul ediyor ama aile olarak kabul etmiyor.

Peki nasıl iletişim kurabilirim nasıl davrana bilirim beeğime
cnm ben seni çok iyi anlıyorum benim bebeğime annem bakıyor olmasına rağmen beni görünce gülümsemesi beni istemesi paha biçilemez mutluluk ...

bi kere genel ihtiyaçlarını sen karşıla çocuğun karşılarkende oyunlar oyna.. altını değiştirirken konuş . sıkılmaya başladığında oynat yerde yatakta yuvarlanın beraber.. ama bunları onların yanında yapma .. sadece ikiniz olun ... sonra her altını değiştirmek için kızını kucağına aldığında annesiyle oyunlar oynayacağı için hemen sana gelecektir...

İnanın çok gösteriyorum oyunlar oynuyorum yani herşeyi yapıyorum ama olmuyo demekki bişeyleri eksik mi yapıyorum

mesela onlar geldiğinde evde birşey bitmiş bahanesi ile dışarı çıkın 15 - 20 dk hava al kızınla başbaşa kal. yakınlarda parka git..

sonra her babane geldiğinde annem beni parka götürecek algısı oluşacak seni isteyecek ... dene en azından bişey kaybetmessin.

cnm ben seni çok iyi anlıyorum benim bebeğime annem bakıyor olmasına rağmen beni görünce gülümsemesi beni istemesi paha biçilemez mutluluk ...

bi kere genel ihtiyaçlarını sen karşıla çocuğun karşılarkende oyunlar oyna.. altını değiştirirken konuş . sıkılmaya başladığında oynat yerde yatakta yuvarlanın beraber.. ama bunları onların yanında yapma .. sadece ikiniz olun ... sonra her altını değiştirmek için kızını kucağına aldığında annesiyle oyunlar oynayacağı için hemen sana gelecektir...
Canım öncelikle çok sağol ilgin için ama bırakmıyolar peşime takılıyolar cıma ve cmartesi bizde kalıyolar kızımızı görmeye geldik diyolar yani hasta olucam artık yemin ederim yani yaptığım şebeklik kalmıyor düşündüpümde neyin savaşını veriyorum diyorum ama kızım 11 aylık yani sanki ben değil de kv doğurmuş kızomın annesi o sanki ve inabın büytün herşeyini ben yapıyorum banyo ettirirkende benimle ediyo düşünün artık yani ne yapmalıyım ne olur siz tecrüvelisinşz ben gşttiğinde peşime ağlamaz ama kv gidince ağlar ve ben çalışan anne de değilim kızıma kendin bakıyorum

Şu an kaybımın kızı da aynı dırumda o biraz da herşeye zorlandığı için öyle
Sen dert etme öyle ki şu anda oğlum beni herkesten kıskanıyor eminim sen de öyle olacaksın bir süre sonra
İnşallah yaprığın şebeklikleri bi görseniz oturur gülersiniz verdiğim savaş çok saçma ama ben yapamıyorum kaldıramıyorum hafta spnşarının gelmesinii istemiyorum ;((( yani hiç mi gelmez bi çocuk annesine anlayamıyorum kızım daha 11 aylık sürekli onu istiyo sürekli

Canım öncelikle çok sağol ilgin için ama bırakmıyolar peşime takılıyolar cıma ve cmartesi bizde kalıyolar kızımızı görmeye geldik diyolar yani hasta olucam artık yemin ederim yani yaptığım şebeklik kalmıyor düşündüpümde neyin savaşını veriyorum diyorum ama kızım 11 aylık yani sanki ben değil de kv doğurmuş kızomın annesi o sanki ve inabın büytün herşeyini ben yapıyorum banyo ettirirkende benimle ediyo düşünün artık yani ne yapmalıyım ne olur siz tecrüvelisinşz ben gşttiğinde peşime ağlamaz ama kv gidince ağlar ve ben çalışan anne de değilim kızıma kendin bakıyorum

Onlarin gelemeyecegi anne cocuk aktivitelerine katilsan en azindan onlarsiz bir kac saat ve verimli anne cocuk iliskisi olur sonra varsin onlar ne yaparsa yapsin

Bildiğiniz bi yrr var mı yoksa çok köyü olucam
Hangi sehirdesin? Buyuk sehirlerde bulmak kolay kucuk sehirlerde daha zor ama Bulundugun sehirdeki bebegi olan anneleri kk nin ilgili sayfalarindan bulabilirsin. Tanisma koseleri var kk da. Yada kreslere gidip seninle ayni yasit bebegi olan annelerle tanisabilirsin sonra birlikte aktivite gunleri yaparsiniz. Amatorce olsa bile kv. Lere bunun gelisimi icin onemli olan birsey oldugunu soylersin. Esinde desteklerse super olur.

Benımkı kayınvalıdeyı gorunce delırıyo ama gıtmemek ıcın kadın karsıdan seslensın sevmek ıstesın hemen dudakları buzup aglıyo annemle oynar aglamaz ama babama asık kıkır kıkır guler oynar cok sevıyo dedesını kayınvalıdyı ben svmıyorum babasıda knsmuyo cocuk anlıyo heralde 9aylık bende bıraz benden ayrılsn dıyorum bazen bırakıyorum kendısı bsyler yapsn dye ama yok odadan cıkıyım arkamdan aglıyo yapsk ıkz gbıyz tuvalete bıle koltugunu kapıya koyupta gryrm bence cok cok ustune dusme bebek bu tabı sevıyodur annesını ıkı gun gorseler gıtsede bısey olmaz sende ıslerını flan yapar ıkı gun dınlenmıs olursun ıste ne guzel

Canim benim inan cok haklisin seni anliyorum benim bebegim de 8 aylik. kayinvalidem le evim cok yakin benim ailemse baska sehirde. Ben yeni dogum yaptigimda kayinvalidem her gun gelip gidiyodu... rahatsiz olmaya basladim cunku bana yardim icin degil adeta bebegimi emzirdikten sonra kucagina alıp butun gun tutmak icin... hatta emzirme mama ver bizde kalsin bile dedi cildirdim...uygun bi dille rahatsiz oldugumu belli ettim simdi sadece haftasonları gorusuyoruz... o bebegin annesi sensin kimsenin ona annelik taslamasina musade etmemelisin... babaanne de anneanne de yerini bilmeli... hatta aramizda kalsin garip belki ama kendi ailemin bebegimi onlardan daha az gormesini de kiskaniyorum elimde degil :KK12:
Bende benin kv delirdi bitek saniyodum. aynisi sizdede varmis. Benim bebegim 3 aylik.versem alip goturucek. 6 tane bebek yapcakmisimda 2 sini ona vercekmisim.piskopatliga bak sen. Ne zamab gitsek burda kalsin burda kalsin diyip duruyo. Bende daha cok ufak diyorum.ki ne zaman gelseler yada gitsek babannede de dedesinde de aglamaktan helak oluyo cocuk.bizimki minciklanmayi sevmiyo. Onlarda mincik mincik seviyolar. Bi kere bikac saatligine birakmak zorunda kaldim hic durmamis ben donene kadar aglamis. Buna ragmen birak diyo hayret yani.onlar minciklasinda bebe aglarsa aglasin. Ne sacmalik. Daha kucukte alamiyo,buyuyunce yandik. Bide bi sevmesi var aman Allahim..hayatimin anlami sen olmasan ben yasayamam sen bnm her seyimsin yasama sevincimsin vs vs.. Gelecek gunler kavgaya haberci kizlar benim icin..

Bende benin kv delirdi bitek saniyodum. aynisi sizdede varmis. Benim bebegim 3 aylik.versem alip goturucek. 6 tane bebek yapcakmisimda 2 sini ona vercekmisim.piskopatliga bak sen. Ne zamab gitsek burda kalsin burda kalsin diyip duruyo. Bende daha cok ufak diyorum.ki ne zaman gelseler yada gitsek babannede de dedesinde de aglamaktan helak oluyo cocuk.bizimki minciklanmayi sevmiyo. Onlarda mincik mincik seviyolar. Bi kere bikac saatligine birakmak zorunda kaldim hic durmamis ben donene kadar aglamis. Buna ragmen birak diyo hayret yani.onlar minciklasinda bebe aglarsa aglasin. Ne sacmalik. Daha kucukte alamiyo,buyuyunce yandik. Bide bi sevmesi var aman Allahim..hayatimin anlami sen olmasan ben yasayamam sen bnm her seyimsin yasama sevincimsin vs vs.. Gelecek gunler kavgaya haberci kizlar benim icin..

Allah yardimcimiz olsun... benimkide her gittigimizee annen gitsin de sen burda kal diyo hey allahim ya... ben de biraz büyüsün birlikte kaliriz diyorum. Halbuki arada bir sokak var dertleri ne bilmiyorum. .. emzirmemden bebegimin benim kucagimda sakinlesmesinden daha normal ne olabilir ama kv bundan rahatsiz oluyo... diyelim ki mutfaktayiz sofra hazırlıyoruz kizim aglayinca tmm kizim geldim geldim diyo bana da sen sofrayi kur ben onu alayim diyo bakakaliyorum :KK53:

Allah yardimcimiz olsun... benimkide her gittigimizee annen gitsin de sen burda kal diyo hey allahim ya... ben de biraz büyüsün birlikte kaliriz diyorum. Halbuki arada bir sokak var dertleri ne bilmiyorum. .. emzirmemden bebegimin benim kucagimda sakinlesmesinden daha normal ne olabilir ama kv bundan rahatsiz oluyo... diyelim ki mutfaktayiz sofra hazırlıyoruz kizim aglayinca tmm kizim geldim geldim diyo bana da sen sofrayi kur ben onu alayim diyo bakakaliyorum :KK53:
Ne dusunurlerse dusunsunler valla hic umrumda degil.sende sen kur sofrayi kizima ben bakarim de gec.bizimkide beni arar oglum napiyo ogluma ii bak der kendi dogurdu sanki.bi kere dedim he sen ii bak demesen ben bugun ac birakcaktim onu dedim bakakaldi

Back
X